Bože, jak já nenávidím smallville...osobně v něm nenávidím postavu clarka, a bojím se, že takhle nějak budu nenávidět postavu eliho v sgu (i když to budou předpokládám zcela odlišné postavy)
Zlatý superman... když už tu byl zmíněný ten mcgyver, taky jsem se kouknul teďka nedávno.. dokonce na mcgyver film - cesta do zkázy, řeknu vám..teda jako nechci tu od vás virtuálně dostat přes hubu, ale byl to brutus a síla, jediné co mi tam nevadilo byl RDA, jinak to bylo úplně všechno

A když už jsem u těch náhodných událostí, musím uznat, že svými nákupy mírním dopad hospodářské krize v celosvětovém měřítku..nikdy by mě nenapadlo že jsem schopen tolik utrácet, včera jsem si kupoval v hudysportu nový spacák, neboť ten starý co používal můj otec ještě v pijonýru se už rozpadal..., následně jsem tam viděl vitrínku s noži victorinox, no abych řekl pravdu neodolal jsem a koupil jsem si jeden za 500 (díky tomu mcgyverovi jsem si vzpoměl, že sem to sem chtěl napsat

), teďkon na netu jsem si na něj ještě koupil pouzdro, dneska jsem si taky koupil v papírnictví bombičkový pero v pěkný kovový krabičce, včera jsem si koupil ještě klobouk a košili a v obchodě ještě hru Alien vs. Predator 2, byla asi za dvě kila.. mám rád tyhle starý šlágry

z těchto věcí sem akutně potřeboval pouze ten spacák.... bojim se, že až budu znovu na vejšce a budu opět chudý student, tak to zvykání na nuzné poměry bude dost kruté