velice se ti - stejně jako ostatním čtenářům - omlouvám, ale....
mno řekněme si to na rovinu, přeci jen nemá cenu chodit kolem horké kaše.
v posledním cca roce
(i když jak tak přemýšlím, tak je to už přes rok. Jak jen ten čas letí...) se stalo hodně věcí...
stručně řečeno.
Nějak se mi teď vše zas bortí. Ne že by to bylo katastrofální jako předtím, to ne. Jen se s tím snažím poprat, což si vyžaduje čas. Pak krom psaní mám i jiné záliby a způsoby na "upouštění". Občas neuškodí si zahrát nějakou on-line hru a pokecat přitom, či dělat něco jiného, nebo prostě vypnout.
Pak ne vždy je ten čas... kolikrát je čas, ale není chuť a nebo obráceně. Nevím jak pro ostatní autory, ale pro mě bývá poslední dobou docela problém, když jsem přerušen uprostřed myšlenky. Dřív mi to nedělalo velké problémy se k tomu vrátit, ale teď když jsem takto přerušen, tak to kolikrát končí přepisováním...
No a vzhledem k jistým okolnostem (co bylo, je a bude, či může být), tak mě psaní tak nějak přestává bavit tak jako dřív. I když jak jsem zjistil, tak to není psaní obecně, ale daný příběh... Prostě jsem na plachetnici uprostřed Atlantiku a přestal vát vítr... .( nicméně věřím, že až se příběh dostane trošku dál, tak to bude zas lepší
Dále krom, tohoto vysvětlení oné pauzy tu mám
upřesnění editu ze dne 19.1.2012Práce na povídce se nezastavili, jen se zpomalily. Na povídce se stále pracuje a ohledně psaní má maximální prioritu. můžu například oznámit, že další díl je dokončen a jednotlivé pasáže se mi líbí, nicméně jsem ho doposud nečetl v celku (dnes se na to vrhnu). Háček je ovšem v tom, že nevím zda na daný konce budu umět navázat, takž si díl ještě nějakou dobu ponechám, abych mohl případně něco pozměnit.
Navíc krom této povídky jsou dva projekty (tedy dva samostatné projekty), které bych rád přivedl k životu (zdůrazňuji, že tato povídka má a bude mít maximální prioritu).
Jedná se o projeky:
"Projekt X" což je běh na velmi dlouhou dobu a zatím jsem ho dal k ledu. s tím že jak bude čas, tak ho pomalu začnu oživovat.
a o "Projekt Y". Na tomto projektu (patrně to bude šuplíkovka)
zkouším trošku obnovit svůj způsob psaní... Zatím jsem na tomto projektu vyzkoušel novou metodu psaní. Pokud se osvědčí (a že zatím funguje), tak jí uplatním i v této povídce, což by během několika dílů mohlo vést ke zkrácení mezer mezi díly a dost možná i ke zkvalitnění

nadále jsem byl přizván na další spolupráci, nicméně není námět nic... prostě jen nápad něco sepsat a vzhledem k tomu , že mám momentálně dost projektů co bych rád zprovoznil, tak se dané spolupráce patrně nedočkáte....
závěrem bych rád zopakoval, že tato povídka má maximální prioritu. Na všem ostatním se pracuje, jen když není k této povídce nápad.
Met.CZ:Ještě ti z mé tvorby můžu doporučit Pomstu. I přesto, že se jedná o mojí prvotinu, tak je to dle reakcí dobrá povídka.

Poté můžeš, případně zabrousit do mého podpisu. Měli by tam být veškeré mé tvorby.