Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

StarGate:Exodus: 45. Díl - Pomoc shůry

Jednoduché :) Má cenu pokračovat?

Ano
34
100%
Ne
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 34

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jafové že to je jednoyl to skvělí díl.

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pěkný díl, netřeba říkat. A chci pracovat na té základněěě.
Jinak co si myslím já:
Toto je spoiler!!!:
Tok'rové
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Vala MalDoran

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Omlouvám se jestli se někde objeví moje komentáře vícekrát. Jsem tu nový takže se zatím učím co a jak. Ale teď k povídce - výborná, ale podle mě jsi přehnal vybavení té české základny. 304, nebo 305 + 302 a antické křeslo podle mě ten komplex musí být strašně obrovský a jeho energetická nákladnost taktéž. A hale ta wraitsko-antická základna když se mříže otvírají myslí nešlo by, aby je otevřela Teyla? Jinak výborné.

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mno právě on to neotevřel myslí, ale pohybem ruky(Pohybový senzor nebo k čemu bych to mohl přirovnat)

Tá základna v Česku je budovaná jako odpověď na útok Luciánů, který způsobil obrovské škody. V plánu je postavit několik takovýchto základen, aby se již podobný incident neopakoval.

A k energii, komplex se zatím staví, ale už teď se je v jeho plánech počítá s dvaceti plazmovými generátory(pokud jsi teprve začal číst a nečteš zpátky, tak je to nejvyspělejší druh energetického generátoru, který používali antikové, používá extrémně výkonou plazmu, která se těží ze specifických sopek a také je používána jako zbraňový materiál pro drony a teď již i pro pozemské hlavice)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale máš tam jednu chybku ty se asi ve vojenstnství moc neviznáš alr já jo první linije je vždy ta nejdál od domova takže tu tvoří sg tými a lodě.Tohlencto je až poslední.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím si, že při obraně Země se bude jako první bojovat o oběžnou dráhu, kde budou figurovat satelity a lodě a až pak o povrch. O Zemi se rozhodně bude bpjovat na Zemi a ne někde v Galaxii ;-)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak jo ale i takto to bude až poslední linie první line 304,305 F302 a jumpery a toto bude až druhá linie tudiž.a itva o midwy se mimochodem taky nekonala u midway jeden útok na idway nic nemění natom že bojovali Hornet Yorktown Enterprise (letadlové lodě američanů) proti 4 letadylovím lodím japonců eště měli svuj svaz z křižníků a torpédoborců a vlastně pnorek ale natom nezáleží tyto lodě taky nebojovali na midway nebo nebyli kněmu přistiknuté ale byli od něj daleko a vysílali wildcaty(hrozné stíhačky)torpédové bonbardéry které nikdy neshodili torpédo byli moc pomalé a museli torpéda shazovat v nízkých víškách a pomalu a tuiž je setřeli a eště střemhlavé bonbardéry ale podstatné je že o midway bojovali hodně daleko od midway mimochodem amerečani ztrati yorkown a japonci 4 letedlové lodě.

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zase výborně odvedená práce. Ta stanice opravdu brutální. :D Nevím přesně, kolik jich plánuješ na Zemi postavit, každopádně si myslím, že už Země a její obyvatelé budou v bezpečí. Určitě ale něco vymyslíš a někdy v budoucnu bude na Zemi útok v takovém měřítku, že to bude na hraně. :)

Pořád nám ale tajiš, kdo je ten wraith. Stejně si pořád myslím, že to bude buď Michael nebo Todd, jiný se mi nějak nevybavuje. :)
Každopádně jsem toho názoru, že jsou pořád na té antické wraithské základně. :wink:

Ještě k tomu konci. Stejně jako sgcatlantis si myslím, že je to Vala. :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale jo ta základna je opravdu skvělá až sundají 304 a 305ky budou litovat že se nad zemi vůbec přiblížili.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak k těm základnám...

Vždycky se najde způsob jak nějakou obranu obejít, takže se nemusíte bát, že by šlo vše hladce :D

K identitě wraita...

Myslím si, že to není pro další vývoj příběhu až tak důležité. Spíše se dozvíte, do jaké skupiny patří všichni tito wraiti. Doufám, že budete potěšeni. Možná se to dozvíte v dalších díle, ale dávám tomu tak maximálně 10%...

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

deadalos:
Ale jo, druhou světovou a nějaké takové věci jako "vojenství" ať už s nebo i bez uvozovek máš pravděpodobně nastudováno a jsi asi i velkej fanda a něco znáš o tom asi není pochyb a nikdo ti to nebere a tvoje názory a postřehy v tomhle můžou být mnohdy na místě, ale ty se asi v pravopisu moc nevyznáš, dokonce ani to čtení ti asi moc nejde, upřímně dokonce pochybuji i o tom poslouchání rad podobně.

několikrát jsem tě tu káral za pravopis (nebyl jsem sám), máš u mě mnoho vroubků, které přehlížím a upřímně nevím proč. A přesto vypustíš příspěvek, za kterej by se styděl žák třetí třídy na základní škole. Já netvrdím, že musíš psát bez chyby, ale sakra trochu se hlídám, nebo si to po sobě přečtu a vychytám alespoň překlepy, např:
deadalos píše:
[...]tudiž.a itva o midwy [...]

Pokud ani to nezvládáš (což chápu), tak tu padali rady jako Word a kontrola pravopisu (dříve jsem využíval) openoffice a kontorla pravopisu, nebo Firefox a kontrola pravopisu (využívám), popřípadě jiný nástroj co ti pomůže ohlídat alespoň ty překlepy.

Nadále máš štěstí, že se tu teď nepohybuji tak často a nemám tolik času, abych mohl dodržet, to jak jsem ti slíbil (mazání příspěvků).

SPeeDy:
omlouvám se
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Oznámení pro všechny čtenáře:

Dnešní díl nejspíše vyjde až zítra kvůli jak mé, tak korektorově časové vytíženosti.

Děkuji za pochopení

Captain
Captain

Odpovědět s citací

To je velká škoda.

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se dá dělat :( :(
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky