jsem rád že se díl líbil a že jste přestáli ten předchozí

četnost vydávání:jako což vo to, já bych mohl na chvilku teoreticky i zrychlit (díly jsou...konkrétně 2 + vycpávka (nedokončená)), jenže tenhle díl jsem prostě chtěl 1.9... a další díly jak budou to opravdu nevím (musím dokončit onu vycpávku co má být mezi těmi dvěma, i když jí lze bez následků posunout a hlavně je to moje železná zásoba... začíná škola a mě státní maturity a krapet mi zúžili výběr jen na AJ nebo Ma...a já nepočítal ani s jedním, takže psaní pomalu zvolní...takže se ta zásoba vyplatí

)
promyšlenost:ještě jednou díky

nemalá část informací co zaznělo (o furlinzích a vzniku vesmíru) je ze Sedmi stran...přesněji jsou to informace, které se mi NEVEŠLI do povídky, tak aby to nebylo jako pěst na oko... tady jsem tomu dal jen fazónu a hlubší děj... který už vytyčenej a několik dílů či dvou až troj dílů (dle toho jak se rozepíšu) mám už teď...jeden je na přelomu 2 a 3 epochy a druhý někde ve třetí epoše
(to jsou asi ty nejzajímavější a promyšlené jak to jen, takto předběžně, je možné) + velké finále (to mám zatím jen bodově)
Puk:jak naznačil
Snail. Jedná se o Příběh Vesmíru, ale
|
Toto je spoiler!!!:
|
| pokud nespojím dvě epochy do jednoho, tak poslední epocha nebude přímé vyprávění |
jinak tady jsem dával jakési přibližné rozdělení epoch:
viewtopic.php?p=296364#p296364snad jsem reagoval na vše

btw: díl upraven.... chyběla mi tma kurzíva u vyprávění