Ice ty nikdy nezklameš .) (myšleno v dobrém)
1)
Tady ruku na srdce...já to nevím, popravdě to vymyslel St0rm ve své povídce a kvůli jisté provázanosti to tak je...co se té provázanosti týče, tak se od toho začneme vzdalovat (odhaduji že od příštího dílu)
2)
Během několika centrálních otočení, tedy jak Furlingové nazývali dobu, během které se jejich hlavní planeta otočila kolem své osy, byl Daniel plně přijat všemi žijícími Furlingy jako jeden z nich. Během jednoho oběhu, což bylo označení pro dobu, kterou obíhal první vesmír Furlinskou planetu, již dokonce měl místo jakožto jeden z radních.
pokud narážíš na toto což asi ano, tak konkrétně zde se odkazuji na Sedm Stran (u tebe si to dovolím jelikož jsi to četl)
|
Toto je spoiler!!!:
|
jedno centrální otočení: toto tam nejspíš nebylo ale říkejme tomu 3 lidské dny... jeden oběh: toto tam bylo a snad i několikrát...nicméně nechce se mi to teď počítat, tak velmi moc hrubě a od oka by překlad zněl: během několika miliónu+let.... |
takže použít slovo den by možná i šlo, ale každopádně ne slovo rok
každopádně vše bude vysvětleno/řečeno i v povídce, takže není nutno číst SpoilerA to že jsem se soustředil na kvantitu než-li na kvalitu je opravdu jen zdání. Ano popravdě zde přiznávám, že první epochu natahuji, že jsem schopen jí ukončit během tří vět (tedy děj co je v kurzívě), ale to se mi opravdu nechce, jelikož by bylo dost děr, osobně tomu dávám ještě 3 díly, ale uvidíme jek se to vyvine...
Ale určitě jsem se nesoustředil na kvantitu...to že mi unikla kvalita je bohužel možné

, ale kvantita není mojí předností.
A dlouhá pauza mezi díly?
Ano bohužel tam je a pravděpodobně hrozí další čtyř měsíční

vše záleží jen na konci školního roku a na tom jak nám ve škole naloží...zejména češtinář, který s námi jede s knížkami na čtyřleté studium (jsem na dvouleté nástavbě), takže zejména literka mi dává dost zabrat...ostatní je jakžtakž již v pohodě...
každopádně pokusím se dát do začátku letních prázdnin co nejvíce dílů, ale nic neslibuji, jelikož nemám čas a hlavně chci tuto povídku dostat opět, alespoň mírně nad průměr.