| Toto je spoiler!!!: |
| Boonem do spoileru, někdo to tu jistě ještě neviděl!!! Jo, to bylo udělaný dobře. Ono taky Boon nebyl nejhlavnější postava a mě osobně zas tak moc neoslovoval. Třeba kdyby zemřel Sayid, tak by mě to fakt dožralo. |
Mmch. ENT jsem neviděla, tak doufám, že to nedotáhneš do konce a neřekneš, kdo umře...(a doufám, že to není ten člověk, co myslim, sic mě to vážně naštve...)
Ono když třeba na konci páté série SG zmizel Daniel, tak se mě to docela dotklo, ale neznamenalo to, že by mě s tim dost vážně nenaštvali. Šestka byla mnou hodnocena jako nejhorší série...
S těma Antikama - mě spíš rozčiluje to, jakým způsobem si ho vzali. Byli tak dlouho pryč, ví, že jsou tam nepřátelé, ví, že lidi mohou pomoci, a přesto se zachovají jako arogantní blbci a navíc ještě houby udělají na obranu...
A s tou mytologií - ono Atlantida je takové ne moc obsáhné téma, i když by se z něj dalo něco vytřískat. Jako třeba, že by se ten, co postavil Atlantis jmenoval Poseidón, popř. Atlás, apod. Ale zase o Atlantidě se píše jen ve dvou dialozích, z čehož u jednoho jen skrovně a druhej zase není dokončenej

.