Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 15.7.2006 19:29:01
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Technicky 20 :D Podle původních parametrů ze 60-tých let.
Ale to, co běží teď je remake, takže druhá :wink: První byla loni a v sobotu teď půjde 8 epizoda druhé série. První sezóna měla 13 epizod, stejně tak to bude i s druhou.

Technicky 28. Od 63. do 89. dvacet šest řad, 159 dílů (cca 750 epizod) A ta angličtina je příšerná, já se domluvím anglicky s Italem, Korejcem, Američanem, Španělem ...Do toho mi někdo může kafrat rusky a německy, všemu budu rozumět, ale jak dojde nějaký afektovaný Anglán (hlavně Irové, to je hrůza) tak nestíhám. Navíc třeba ti pitomí londýňané když slyší americkou angličtinu, tak se chovají hůř než Francouzi na tu jejich. Nic nerozumí, celého tě poprskají, fuj. Tohle se bez titulků bohužel nedá.

Příspěvek 15.7.2006 19:42:06
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem se nechytala první dvě epizody, ale pak už se to dalo. Rose mi pila krev nejen akcentem, ale prostě i chováním. Nechci zase tvrdit, že blondýny jsou hloupé (není to pravda), ale když jí Doctor řekne aby něco nedělala a ona jde a udělá to a ovlivní tím vlastně tok času...to chce opravdu asi psychiatra. :(
Toto je spoiler!!!:
Ale v poslední epizodě se jí zbavíme :D

OT: Mně akcent většinou nevadí, zvyknu si. Můj profesor je Skot a jeho přízvuk je děsný, ale teď už mu rozumím úplně v pohodě (asi díky Scottymu a Beckettovi :D )

2rowdy: Jo, 28 sezón. Nevím ale, jestli se do toho počítá ten film z 96, ale na začátku je vidět přeměna předchozího doctora, tak asi jo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.7.2006 20:05:41
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ne film se nepočítá dvacátá šestá série měla 5 dílů. Na ten film jsem uplně zapomněl. To byl tuším sedmý doktor. Ale prý je to slátanina, a já nemám čas nazbyt.

To je sice pěkné zvyknout si na akcent, já jsem si taky zvykl na niederostereich deutsch, ale já jsem zvyklý na americkou angličtinu a ta britská mi dělá hrozné potíže, Zkus si někdy promluvit s Italem to je samé sesesesesesesese ale pro mě je to lepší než ten angličan. Problém je v tom že jsem se nikdy neučil, ale mám tak trochu smysl pro jazyky a v práci jsem neustále v kontaktu s cizinci, takže američani si se mnou strašně rádi povídají :) Jednou jsem zařizoval něco pro převoz am. vojáků do Německa na základnu a povídali jsme si stím seržantem asi tři hodiny a vůbec nepoznal že neumím anglicky (to je pár roků zpátky) Takže mě naučil mluvit Hollywood a filmy s titulkama :)

Příspěvek 15.7.2006 20:17:38
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tohle jsme sice už OT, ale u mě je to stejné. Jediný kruz angličtiny, co jsem kdy měl, byla konverzace pro doktorandy - lektorka mi nechtělka věřit, že jsem se nikdy předtím AJ neučil. Taky mám všecko z filmů (a her - když na vás chrlí hra instrukce anglicky, musíte vědět, co se po vás chce, ne ? :) ). Sice gramatika není zrovna moje silná stránka, ale rozumím dost dobře (s britským přízvukem je to horší, ale postupně si na mluvčího zvyknu, chce to jen trochu času).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 15.7.2006 20:39:12
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem film Dr Who nikdy neviděla, ale na Lapiduchu jsou správní šílenci, co sledují všechno :D
OT: Angličtinu teď studuju a mám Skota, dva Američany, Rusa, taky Češku a Švéda :D
Předtím jsem taky dělala práci, kde jsem přišla do styku s cizinci. Italská angličtina je v pohodě, nejhorší je francouzská. A navíc se učím anglicky od svých sedmi, což je už ...uf, 17 let? A dá se říct, že od svých 15-ti ji aktivně používám, takže už mi to tak trochu přešlo do krve :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.7.2006 21:54:25
rowdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No jo, to jsou mazáci, nás na škole učili akorát rusky a dobrovolně jsme měli možnost němčiny.
Já jsem ty staré díly nějaké měl, dokonce by se mi to líbilo, ale jednak je toho strašně moc a druhak jak říkám britská angličtina.

Zajímavé je, že BBC tvrdí, že prvních asi sto epizod je nenávratně ztraceno, přitom na sítích jsou lidi co to mají komplet, lepší než archiv BBC.

Příspěvek 15.7.2006 21:58:28
General
General

Odpovědět s citací

Taky jsem si všimla, že se občas objeví "complete 4 season" nebo nějaká epizoda ze starších sérií. Ale nemám trpělivost to stahovat. Tyhle díly mi prostě musí stačit. I když myslím, že s Eccelstonem to bylo lepší než s Tennantem. Ale to je asi věc názoru.

Příspěvek 18.8.2006 09:32:06
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou 1x06 Dalek. Dobrej díl. Nejlepší 2 věci byly jeho efektní sebedestrukce a hrála tam má oblíbenkyně Anna-Louise Plowman.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 18.8.2006 10:08:54
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj epizoda Dalek byla dost dobrá,hlavně jsme zjistili něco víc o doktorově minulosti
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 18.8.2006 10:55:33
General
General

Odpovědět s citací

A, no jo, zapommněla jsem vám říct, že tam hraje Anne-Louise Plowman a docela velkou roli. Tillione, teď už to bude trochu vážnější, i když pořád velmi doktorovské :wink:

Příspěvek 18.8.2006 11:28:32
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

správně,vážnější,ale pořád FANTASTIC :!: :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 18.8.2006 14:13:27
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nemáte někdo torrent na první epizodu první série? Já našel samý mrtvý...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 18.8.2006 14:24:41
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Doktor je fakt skvělej maniak.
Who are you?
I'm a Doctor!
a ten jeho úsměv pokaždé, když se někde děje něco hrozného je taky dokonalej.

A ještě k té Anně... objeví se tam znovu a nebo je to jen epizodní postava?

btw:Já chci taky ten jeho kabátekosakokožený. To se mi fakt líbí.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 18.8.2006 14:31:06
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Já jsem film Dr Who nikdy neviděla, ale na Lapiduchu jsou správní šílenci, co sledují všechno :D
OT: Angličtinu teď studuju a mám Skota, dva Američany, Rusa, taky Češku a Švéda :D
Předtím jsem taky dělala práci, kde jsem přišla do styku s cizinci. Italská angličtina je v pohodě, nejhorší je francouzská. A navíc se učím anglicky od svých sedmi, což je už ...uf, 17 let? A dá se říct, že od svých 15-ti ji aktivně používám, takže už mi to tak trochu přešlo do krve :wink:

Ještě jedno OT: Nejhorší angličtina je Španělská.

Když tu tak sleduju tu diskuzi tak to vypadá docela zajímavě, Klenotko vypálíš mi to až se vrátim z toho Německa??
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 18.8.2006 14:34:42
Damacon Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

mě to připadá ujetý celý teda :lol: , tohle by měli zakázat :twisted:
Jsem lama, kdo je víc :D

PředchozíDalší