Aiwe asi smě moc nepochopil, na povídky co navazují na AD a LA jsem ještě nečetl kvůli věkové hranici, to víš. No a jak se zmiňuješ někdy o Cursovi a dalších lidech tak si potřebuju vzpomenout co tomu předcházelo. A ještě taková menší otázečka, Uděláš v ŘA sraz Aniččiny rodiny bylo by zajímavé, kdyby se všichni sešli a trochu pokecali
ako som už napísal v téme Dolinarthu, tak vydávanie LastA bude na niekoľko nasledujúcich týždňov počas vydávania Dolinarthu pozastavené, aby som si stačil napísať niekoľko kapitol Forlinovho príbehu do zásoby. Chcem v budúcnosti eliminovať výpadky vo vydávaní na minimum a toto je jedno z opatrení, ktoré mi k tomu majú dopomôcť...
Hoj, znovu či čtu AD a uvědomil jsem si, že v díle 47 tam máš, že jumpery na Ascanis jsou stale neopravené a vládne tam stále Tavius. Vím, že LoA si psal až po AD a v předposledním dílu jsi ty jumpery opravil.
Je to detail a nikdo, kdo by to nečetl zároveň či po sobě si toho asi ani nevšimne.
ehmmm.... to ešte vyriešim, keď sa k tomu príbeh dostane...
každopádne to ešte na ten planéte, kde je Ascanis, bude celkom veselé, lebo tam bude ešte niekoľko štátnych prevratov. Súrodenci Tavius a Mara sa budú ešte dosť dlho preťahovať o moc... Ale veď uvidíte...
Ako ste uz mnohi zaregistrovali, tak som dnes vydal nove kapitoly ClaP, ktore som posielal mailom. Kedze mi chodia automaticke odpovede, tak sa mi ozvite vsetci, ktori to odoberate a potvrdte mi svoje emailove adresy. Ak by mal niekto novy zaujem o moje pribehy, tak mi v pm poslite svoju emailovu adresu a svoj vek. Niektore poviedky su 18+...
Tak mám za sebou kapitoly 50-73, takže můžeš v dohledné době očekávat mejl. Musím uznat, že cca díly 60-70 s vyšetřováním vraždy a kdo za tím stál, byly vynikající. Postupné rozkrývání tajné organizace je velice dobře napsáno, má to napětí i spád. Ohledně ClaP, přišlo na mejl, takže až dočtu LA, pustím se do toho.