Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG Dynasty: The Last of Ancients - 102. Kapitola - Ultimátum

SG Dynasty: The Last of Ancients - 102. Kapitola - Ultimátum

andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

No, to teda byl výslech - až na dřeň. Snad to bude Marušce stát za to :wink:

:sunny:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

takže niekoľko reakcií...

jakop: Forlin so svojou novou asistentkou ešte zažije krušné chvíle. Takéto flagrantné porušenie jej ľudských práv a súkromia si ona nenechá tolerovať... Takže sa máte na čo tešiť... :write: :write: :write:

Okrem toho máš pravdu. Maria je komplikovaná osoba a bude Forlinovi osládzať život ešte veľmi dlho. Ale veď uvidíte... :heat:

pal: no fuj... takto ma odhaliť. Ale úprimne... fakt sa to pokúsim poslať niekedy koncom budúceho týždňa... :pst:

Ondra Daške: s umelými inteligenciami sa ešte stretneme (Andoriel ich proste žerie...) a Forlin si s nimi užije veľa spolupráce ale aj zábavy... a na Teliu ešte Forlin pôjde (a nielen on) :twisted:

Andoriel: uvidíš. Maruška to však nenechá len tak, ako som písal. Každopádne však už čoskoro posuniem dej trochu dopredu aj v rámci tej línie, ktorá je nalinkovaná udalosťami v LegA. Ako som povedal: Uvidíte... :bye:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vynikající díl :bravo: Ascanis se ti moc povedla

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Posedlík: ďakujem za pochvalu. Len som trochu zmätený... ktorú Ascanis myslíš? Mesto Ascanis v mojom podaní alebo jeho umelú inteligenciu alebo ten môj prvotný písateľský pokus, ktorý všetci okrem mňa tak obdivujú? :scratchanym:

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Všichni ho obdivujeme pro jednoduchý styl psaní a krom toho je opravdu zábavný. :D

Každopádně musím tenhle díl pochválit, jenom se mi akorát nezdá, že by umělé inteligence měst měly z nějakého důvodu porušovat rozkazy jim nadřízených Antiků. :)

EDIT: Narážím tím na zopáknutí rozkazu od Forlina. :)
Naposledy upravil Wydra dne 08.2.2016 22:22:58, celkově upraveno 1
Má povídka: BSG: Bohemiorum

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

umělou inteligenci i pisatelskou prvotinu

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

občas porušenie neznamená skutočné porušenie. Aj vojak sa musí podrobiť príkazom nadriadených, no pritom môže konať autonómne. Umelé inteligencie boli značne autonómne a dokázali plne ovládať svoje telá čiže lode a to aj proti rozkazom Antikov, ako tomu bolo napríklad v prípade Telie. Boli to plne ľudské osobnosti, akurát ich telá neboli z mäsa a kostí ale z kovu, kryštálov a plastu. Neposlúchnutie rozkazu sa síce nestávalo často ale stávalo sa, ako tomu bolo v každej armáde sveta... a taký rozkaz, aký Ascanide musel zopakovať Forlin, bol nanajvýš zvláštny, pretože podľa môjho ponímania Antikovia do súkromného života svojím umelým inteligenciám nekecali. Občas si s nimi dokonca aj sami užívali, ako tomu bolo napríklad v prípade admirála Juliana a bitevnej lode Nykkea v Dobrodruhoch, alebo v prípade Sinerta a Nykkey v tom istom príbehu, alebo v prípade Forlina a Telie...

Forlin ten príkaz jednoducho vydal preto, aby sa jeho novej asistentke dostalo požadovaného výcviku a to čo najskôr. Sexuálne hrátky Marie s umelými inteligenciami by zbytočne narúšali proces formácie a výcviku a on si to uvedomoval, najmä po tej otázke Ascanidy... Preto to zopakoval...

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mám za to, že by se snad dalo zrychlit změnou vnímání času, takže to, co by jinak trvalo tři hodiny reálného času, by s dalo zkrátit na celé tři minuty, zatímco bys měl pocit, že to trvalo fakt dlouho. :)
Má povídka: BSG: Bohemiorum

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Aiwendill: No jak tě známe, tak se Maria s umělými inteligencemi měst určitě dopodrobna seznámí. :-) Určitě se jí Ascanis a spol. mohou zmínit i o tom, jaké byli vztahy mezi nimi a důstojníky a ona může být zvědavá. :rflmao: :rflmao: Jinak jsem zvědav, jak moc bude Forlina štvát. Na to se fakt moc těším.

Kdy vlastně Forlin půjde vyřídit svojí úlohu na Zem?? Před nebo po odhlanení Marie?
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

wydra: Nie, s hrátkami s časom mám dostatok skúseností a tentokrát ich skutočne neplánujem. Bude to iné a vlastne to nebude mať nič spoločné ani s virtuálnou realitou. Forlin sa so svojou asistentkou poriadne zoznámi iným spôsobom... :wall:

Jakop: nič sa neboj, bude to úplne iné, než predpokladáš. okrem toho si prečítaj posledné kapitoly odznovu a tentokrát poriadne. Forlin na Zem nemusí ísť (teda vlastne musí ale trochu ináč, než myslíš) a preto sa príbeh trochu skomplikuje. Niežeby už nebol komplikovaný dosť... :pst:

Ondra Daške Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No já se těším, jsem zvědav, jestli Ascanis odhalila zároveň Forlinovi plány, myslím tím další milenku, která bude momentálně na Atlantis. :twisted:

Jenom je škoda že Ascanis je v tak hrozným stavu a přitom se mě nějakým způsobem líbí :)

A jsem zvědav jak moc se to zkomplikuje :twisted:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Aiwendill: Ja vím,že povznesení pomohou víc, ale stejně by mohl jít na Zem.

Jen tak na okraj, už má Forlin ten fond na mzdy, jak mu Anna slibila na palubě Sirty,když dělala výpravu po městech a přivezla si základnu vlastní mětskou loď?
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Ondro, pri vztahovych a sexualnych pomeroch v Antickej risi je Ascanis sumaduk, kolko ma Forlin mileniek. Prejdi si znovu AD. Anicka to tam pekne vysvetlila...

A skomplikuje sa to este viac... :write:

Jakope, nema. Anicka sa v tomto pripade na Forlina vykaslala a zalezitost s McKayovcami sa nejako utriasla v pozadi. Kazdopadne vsak financie bude coskoro musiet poriesit kvoli novym spolupracovnikom. Ale to uz spoilujem... :pst:

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Aiwendill: Klidně spoiluj a když ne sem, tak můžeš do PM, já se zlobit nebudu. :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Tak to te trosku pozlobim a prestanu spoilovat... :twisted:

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky