ha ja milul vydani delate mi v tom neporadek vydavat mimo nedeli at se to pro priste neopakuje jinak zajimave jako vzdy
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Mackenzie: Lépe bych to neřekla , vzhledem k tomu, že to vázne většinou na mě a já dělám ty opravy, když mám čas (a dostatek volné mozkové kapacity, která je schopná k této činnosti )...
Ano je Pondeli, ale DRUHEHO tydne takze zadne zastavani a sup sem s dalsim dilem ci lepe dvojdilem
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
btw: (nechce se mi editovat) Je úterý toho týdne, o kterém jsem mluvila, že to ten týden někdy bude... docela odmítám sem dávat rozmezí dat, mezi kterými se povídka objeví. Přesněji 9.10. (což byl čtvrtek) jsem psala, že povídka bude někdy příští týden a ne ten konkrétní. Tedy je příští týden a neuběhlo ani 7 dní od té zprávy. Vím, že tohle je ráznějšího charakteru, ale v dobré víře jsem psala, že bude až další týden, protože vím, že po zbytek týdne nebudu jak na netu, tak ani doma. Bohužel jsem si nevymyslela, že den má 24hodin a někdy mezi to musím vecpat alespoň 5,5hodiny spánku. Pokud se nepletu, já i Mac tohle děláme z důvodu, že nás to baví a jsem ráda, že se vám povídky líbí a že je čtete. Na druhou stranu bohužel kvůli nim nemůžu zanedbat povinnosti, které mám. Proto prosím zkuste mít pochopení pro nepravidelnost vydávání. Snažím se, doopravdy, aby to bylo co nejčastěji... a ještě jednou se omlouvám za nepravidelnost.