Aiwendille, i v pohádce musí nejdřív hlavní hrdina zabít draka (to by si mohl zkusit!) nebo vykonat nějakou jinou podivnou činnost, než se může vrátit do vlastního života. Ale za nejdůležitější považuju dobrý konec Co má znamenat ten box? Opatrně, chodila jsem na karate
Začínám mít pocit, že tohle jsme už někdy někde probírali Tak jako tak, všechny moje dostupné pohádky už jsi četl. Víc jich nemám a v dohledné době mít nebudu Teď pracuju na závěrečných SPW, a to teda žádná pohádka není. Napiš nějakou pohádku Ty. Třeba o tom, jak si zívla černá díra
práve tam, kde je teraz, tak tú flotilu nemá. má so sebou len jednu lodičku, ako si si mohla všimnúť v PDF. a nebude to vôbec košér, čo práve píšem...
ja a rozprávku? to nie, na to nemám...
rozprávka je ten najťažší žáner literárneho diela. Najmä taká, ktorú ocenia deti. Tie ti povedia rovno do očí, či je pekná alebo nie. Nevedia klamať. A ja viem, že ja peknú a kvalitnú rozprávku nedokážem napísať...
Přečteny poslední dva díly. Tohle se mi hodně líbí, středověké prostředí mám rád. Pěkný byl popis hostiny, nebo spíš žranice jak jsem si představoval: mastný ruce a huby, pivo stejká po hubě a oblečení . A turnaj, pěkný jatka. Teď jsem hodně natěšený na závěr.
Aiwendille, neprovokuj! Nebo ještě přivoláš invazi Wraithů na Zem! Já být wraithským velitelem, tak se nasáčkuju do Mléčné dráhy už jen proto, abych zarazila tyhle řeči!
(Anebo taky začnu psát Mimoňky a dvě wraithomilky už nepřepere ani Anička! )
Sleduju tohle téma, trochu sleduju i Aničku, i když se zas až tak moc neprojevuju. Netěš se, Wraithíky nevyhubí nikdo!)