Tak z epizody mám trošku rozpačité pocity. To jak přijali Telforda. Jako sorry, ale na jejich místě bych mu nevěřil nos mezi očima. Ti Ursini mu klidně mohli vypláchnout mozek, krom toho 1x ho už takhle LA zmanipulovala. A ještě k tomu tam měli nedávno na návštěvě pár mrtvých přátel. První co bych očekával, je že ho šoupnou na izolaci.
Drony byly celkem zajímavé. To že štít Destiny vydrží prd víme už dávno. Navíc dronů bylo celkem dost a pomalé zbraně Destiny prostě nestíhaly zaměřovat. Představa, že když je něco malé, tak to nemůže udělat moc škody je podle mě úplně chybná. Kdoví jaké mají zdroje energie a energetické zbraně můžou mít na dost vysoké úrovni. Ale co se mi nelíbilo, že bezhlavě vletěli do té hvězdy. Zřejmě chyba naprogramování

Ale nemůžu si pomoct, ale první co mě napadlo, když začli mluvit o řídící lodi, byla Loď znovuzrození z BSG. Sice to není to samé, ale podobnost tam je.
A útok na tu loď, ten podraz to celé zkazil, ale aspoň máme zápletku pro příště. Uspěšný útok bych si představoval asi trochu jinak. Destiny může vystoupit z FTL kdekoliv a oni vyletí ještě před obranou linií dronů. Skočit za ně nebo aspoň na dostřel lodi, okamžitě nabít hlavní dělo a vším co mají pálit na hlavní loď, když se to povede, tak drony by měly přestat fungovat. Když se to nepovede, tak to skončí blbě tak jako tak.