Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Různé konce SG1

Různé konce SG1

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 25.6.2010 15:52:50
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Oni nevěděli jak to ukončit. U obou seriálů se počítalo s další řadou a oni museli přepisovat scénáře. Tím pádem udělali z trojdílu normální díl. Tak vznikly příšernosti. :yes: A při tom u SGA ten nápad nebyl špatnej.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 28.6.2010 11:51:40
Wornos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mne sa nahodou posledne diely pacili.
Obrázek

Příspěvek 28.6.2010 13:03:28
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

NewAsgard píše:
Oni nevěděli jak to ukončit. U obou seriálů se počítalo s další řadou a oni museli přepisovat scénáře. Tím pádem udělali z trojdílu normální díl. Tak vznikly příšernosti. :yes: A při tom u SGA ten nápad nebyl špatnej.

U SGA se k ukončení rozhodli tvůrci.... a stejně byl konec slátanina :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 28.6.2010 13:25:45
tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak mě mrzí že ukončili SG ale SGA to mi je celkem fuk. ikdyž docela by mě zajímalo co by se dělo po koncích seriálu ale to nevědí snad ani tvůrci tak vymyšlené to asi nemají :bounce:
Obrázek

Příspěvek 28.6.2010 13:42:40
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Rozprodali/zlikvidovali kulisy a šli točit něco jiného ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 09.7.2010 11:44:36
Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:D Přesně :D
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

Příspěvek 09.7.2010 12:20:25
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

God: Nemáš to ve větší verzi? Ten koncept vypadá naprosto parádně. Daleko líp než to co sme dostali.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 09.7.2010 13:52:17
Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak, ono to ale vypadá, že Atlantida měla být podle toho konceptu daleko větší.
Stejně mě mrzí, jak zakončili dějovou linii s Orii. To bylo něco, mám hrozně rád sci-fi seriály s náboženskou tématikou. SG-1 mohla mít klidně i 15 sezón. Ale oni to prostě museli překroutit a pokazit. Archa pro mě byla mírné zklamání, ale pořád mám ten film rád.
EDIT: Ale když se to tak vezme, pořád byli jiné nápady. A vždycky došlo na "zkrácení" nějakých epizod a tím došlo k znehodnocení potenciálu.
Když už se rozhodli pro Atlantidu v Pegasu, první koncept byl takový:
[img][./images/thumbs/atlantis-early-city-design_1278680266.jpg]http://www.mondolithic.com/wp-content/uploads/2009/04/atlantis-early-city-design.jpg[/img]
Další zase jiný:
[img][./images/thumbs/stargate-atlantis-harborfront_1278680534.jpg]http://www.mondolithic.com/wp-content/uploads/2009/04/stargate-atlantis-harborfront.jpg[/img]
Potom se přesunuli někam jinam. A to už zase hrátky s bránou:
[img][./images/thumbs/stargate_atlantis01_1278680541.jpg]http://www.sliceofscifi.com/wp-content/uploads/2005/11/stargate_atlantis01.jpg[/img]
A tady ještě něco. Můžete tam najít taky pár zajímavostí:
Obrázek
Obrázek
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Příspěvek 09.7.2010 15:41:13
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial: bohužel nemam

Coder: tak tohle je pořádně megalomanský město. Takhle měla imho. Atlantis vypadat.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 11.7.2010 20:55:44
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Coder: Hustý. :shock: To první a to druhý je fakt dobrý. Nemá někdo ty zajímavosti ve větším rozlišeí? Takhle to nejde přečíst a skoro nic tam není vidět.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 12.7.2010 19:27:35
MC Michael Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bylo by to lepší, série s Ori jsou asi jako když máš rád nějakou písničku z 80-tých let a nějakej DJ ji zremixuje do elektrické hudby. Na poblití :!: Série s Ori byly nejnudnější dva dny v mém životě.
So, I'm (normal?) SG Watcher...OK don't lie... I'm SG maniac xD My other favourites serials are The Simpsons, MacGyver, Knight Rider, Futurama, Star Trek..... for now I'm looking for new episodes of SGU.

Příspěvek 14.7.2010 17:08:14
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Co říct?? Proč se vždy musí zrušit to lepší. Ten 2 a 3 to mi ani nevadí, že to vynechali. A k tomu prvnímu. Nepřijde vám, že ty mola jsou moc tenký?? Možná se mi to zdá kůli tomu teplu. Působí to dost křehkým dojmem podle mě. Kdyby byly tlustší, tak by to rozhodně nevadilo. Taky by se ty mola daly propojit jako to je u originální Atlantis, kterou známe (Tak jako to je u těch dvou co jsou v jednom záběru spojené a v dalšim zase ne a pak zase jo. Je to ta jedna z mnoha grafických chyb :roll: ).

Předchozí

Zpět na Obecné