Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

stargate-hra.ic.cz
| Toto je spoiler!!!: |
| žeby Wraithi??? |

| ...jejichž obrysy byly zatím rozmazané jejich příletem z hyperprostoru... |

| 1) lodě Země 2) Wraithové (mě osobně nenapadli, ale po přečtení komentářů a po následném zamyšlení mi tam sedí, nehledě na to jak jsi je hezky a nenápadně zkusil vyřadit...hlavně díky tomu mají druhé místo 3) Lodě Ori |

| Já ti taky netušim, kde g.o.d. přišel tak zničeho nic na wraithy, ale všichni se toho hned ujali.. |
když se nad tím zamyslím, tak možná díky tomu že ještě nedávno, (1. řada) to byla hlavní rasa , ale nevím no mě na nich, ale zaujalo to jak jsi je hezky a nenápadně začal popírat no |
| Jojo, popírání je dvojsečná zbraň. Klidně to může být zákeřný klamný tah, aby čtenáři získali důvěru v to, že jsou to Wraithové a pak to ve skutečnosti budou to nepovim |
| Mno pokud si dobře pamatuji tvojí povídku (komplet) tak to můžou být Ori (možné to je, ale pak je tu dotaz k čemu posílat další 3 lodě na vyřazenou plechovku, jak se lidská loď jeví) nebo také lidé, ale že by se tam dostali tak brzo? navíc ten maják ani dlouho nevysílal => signál se nikam nemusel dostat či Wraithové, kteří mají velké lodě, ale zas je tu otázka: "kde se tma sakra vzali?" Další rasy, které mají takové lodě asi v tvé povídce nejsou....tedy možná, ale to ne..navíc vyletěli velmi blízko pozemské lodě, takže se dost možná stočí do obrané pozice... sakra proč ten kapitán nedržel hubu? to možná mohl prozradit ten človíček co stojí venku... |
| To víš, Taliáni byli vždycky temperamentní, natož když jsou v úzkejch.. Ale jdeš na to od lesa, má to svojí logiku.. |

| Osobně si myslím, že Wraithové to nebudou. Viděl bych to na spojence Země. Takže přímo lodě Tau'ri nebo třeba Jaffů. |
| Když se tak nad tím zamyslím, je možné že to budou buď wraithi, nebo bych to spíš viděl na lodě třídy Hatak, můžou to být buď Luciáni, nebo lodě Svobodné jaffské republiky. Anebo méně pravděpodobná varianta, lodě cestovatelů, ale to by zase sotva kapitán říkal že jsou v maléru. Takže spíš bych to viděl na ty Hataky, který nemaj IFF |

stargate-hra.ic.cz