Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

SG: Svatá výprava - 2. řada, část 19.: Pád

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Objavia sa aj Wraithi a Cestovatelia ?

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Doufám, že jo. Čím víc uctívačů, tím líp pro nás :bounce: :yahoo:

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chtěl bych vidět Wraitha věřícího v počátek.. :rflmao:

Ale ano, objeví se. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hezké, napíšeš potom nějakou statistiku, kolik lodí bylo zničeno?
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Však proč by wraithi nemohli věřit? :D Sice je to zábavná představa... ale i tak :D
EDIT: 666. příspěvek! :yahoo: :bounce: :yahoo:

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Skvělí díl (ostatně jako vždy) a těším se na pokračování a na další porážku Ori a jejich přiblbých věřících :D
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

St0rm: no myslím, že to bude naopak...z Ori se stanou uctívači wraithů xD

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Další pěkný díl. Ale už na mě osobně bylo bitev až dost, vrať se k (Z)zemi a udělej pokrok s Wraithy a Ori v Pegasu. Rád bych viděl zase Atlantidu v akci a možná bys mohl pod nátlakem EF či nějaké jiné organizace otevřít devátý zámek pod snahou získání nějaké zbraně :) Toť můj nápad, mohli by si myslet, že místo Destiny je tam nějaká superzbraň...A třeba přivést do bitvy další ne/přátele :)
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Další báječný díl, tedy až na tu porážku Ori. :( Doufám že se převori již poučili ze svých chyb a nakopou příště pozemšťanům zadky. :)
Určitě by měli přestat plýtvat loděma a zaútočit všemi dostupnými loděmi pouze a jen na Zemi, zničit všechny orbitální konstrukce, rozestavěné lodě, vyčlenit pár lodí na bombardovaní povrchu Země a zbytkem lodí zničit co nejvíce pozemských Dreadnoughtů. :twisted:
Případně místo Země napadnout kolonii na stanovišti alpha. Prostě vyhladit jednu nebo i více pozemských základen.
Proti argumentu, že napadnout samotnou Zemi je sebevražda, tak souhlasím v krátkodobém měřítku ale z dlouhodobého hlediska by to bylo výhodné. Země je jedinná výrobní kapacita pro lidi, naproti tomu Ori mají celé dvě galaxie. Vsadit na opotřebovávací strategii a lidi převálcovat počtem a vytrvalostí.

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nebojte, nebojte, ono na všechno jednou dojde.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

takhle silný rasy, jako jsou lidi, se nejlíp likvidujou nějakou zbraní hromadnýho ničení. Soudě podle poslední bitvy, nemaj Ori moc šancí. Nějakej virus, nebo třeba zapálit zemskou atmosféru, trochu uspíšit stárnutí našeho Slunce by bylo lepší než jejich současná neschopnost.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Go!!! Pozemšťania. Go!!! :yahoo: Len tak ďalej na ohnivákov! :palka: :twisted: :rflmao:
Poviedka sa mi páči, ale nieže ŤA napadne začať robiť ľuďom priveľké straty! ( :palka: :palka: :palka: ) :wink: (Za to som ochotný strpieť aj jedno prerušenie príbehu niekde v prostriedku deja) :whistling: :rflmao:
Teším na pokr. :)
:write: :write: :wink:
:sorry: :bye:

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já si též myslím, že Ori by se mohli poučit. Jo, vedou je náboženští fanatici, ale zase taktika převálcovat početní převahou podle mě neni nejlepší nápad, lidské zdroje nejsou nevyčerpatelné. No, tím na všechno se dostane myslíš i na Destiny :D
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mikey: Moc pěkný díl a to že už mají 4x Super-Dreadnought (Nevada, Oklahoma, Tennessee a Maryland).

Taky by to možná chtělo aktualizovat složení flotil, přece jen těd je 1. gardová dost zničená a i 7. a 10. měla ztráty.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Edicius Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pařan: Já si právě myslím, že Ori mají mnohem více lidských zdrojů než Lidé. Jsem nad tím uvažoval a dokonce i zkoušel propočítat a vyšly mi zajímavá čísla. Vzal jsem jako základ Zemi, 25% je souš z toho pouze 25% může být zemědělská půda, a při hustotě obyvatelstva 15 lidí/km^2 to dělá necelých 500 mil. obyvatel na planetu. Otázka je kolik mají planet v domovské galaxii, při počtu planet 50 to dělá přibližně 24 mld. obyvatel. Což už je vcelku dobrý základ na armadu. Proti každému pozemskému dělníkovi, vojákovi, zemědělci mohou postavit tři své. Z toho vyplývá, že Země musí prohrát.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky