Takhle silný píva mi vaděj spíš tim, že většinou nechávaj v puse pachuť po dopití, ale v tomhle ohledu musim vyzdvihnout um národa Litevského, tam jsou schopný udělat neuvěřitelně silný pití, aniž by se to jakkoliv projevilo na chuti (pivo maj fakt dobrý a většinou je to 14°+, ale vztahuje se to i na vodku, pil jsem tam takovej malinovej tlamolep, jak tady mívá 15% a pak jsem se divil ... mělo to 40%, přitom to jako silný pití vůbec nechutnalo).
Tak to nevím... u nás měli Mastera... 18° černý pivečko, který se dávalo do sklinky jako na víno s pěnou jako šlehačka... lahoda a žádná pachuť nebyla... spíš brzká opilost
Fakt se mi líbí jak tu každej preferuje svojí oblast
K tomu moravskýmu pivu, uvědomil jsem se že je jeden pivovárek, co mi chutná mnohem víc, je to pivovar Pegas, dělají různý druhy piva a je to bomba..Leze to do hlavy a mě maximálně chutná
Je to obrovská tragédie, Polsko dnes ztratilo mimo prezidenta a jeho ženy i další významné politiky, vysoké duchovní a vysoké armádní důstojníky. Upřímnou soustrast všem pozůstalým a celému Polsku.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Spíš blbost pilota, kdyby nechtěl znovu v té mlze přistát tak by se to nestalo.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Co takhle blbost ATC, že je navedli na letiště v mlze nevybavený pro IFR (nějaký letiště-neletiště, každý mezinárodní a vojenský letiště je pro přístrojový přistání vybavený).
To asi nezjistíme. Je pravda, že je to všechno nanejvíš podezřele.