Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

starobahno bych nedal ani svému největšímu nepříteli :) větší samoser jsem v životě nepil
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tos asi ještě neměl Krakonoše.... to byla tenkrát jízda.... :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

g.o.d: ty si dycky ch*al proti větru :D :D . Hlavně, že ty český piva za něco stojej :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
gravidus: Starobrno je právem nejlepší pivo na jižní Moravě ;)

Vzhledem k tomu že na "jižní Moravě" dokonce hodlám tvrdit i na "Moravě" se jedná o nejlepší pivo i souhlasim :)

Zkrátka, Moraváci umí víno, ať se do piva ne*erou :D my jim taky nefušujeme do řemesla že... :)

Ohledně piva si stojím za svým, že nejlepší je PLZEŇ, a pak ten standard - G, Kozel, Budvar. Nesnáším Staropramen - bléééé, a jako student z Jihlavy, jsem nepřimknul ani k Ježkovi, ba naopak :!:
Školní pivní maraton už mě neláká právě proto že se běží jenom ježkovský hospody !!!

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kozel ti chutí a Staropramen nie? Tie pivá majú rovnaký charakter a teda chutia skoro rovnako. Ale inak s tvojim výberom súhlasím, ale ten Budvar by som nahradil Krušovicami.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Řekněme, že Staropramen mi večer nevadí, ale ráno ano. O tom jak se raději nebudu zmiňovat, nechci být označen za prase...

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

"Enem zdechloni sa zdekovali do praaaglu aby glgali svó pasovó břečku" :D jestli je Starobrno nejlepší pivo na Moravě tak já jsem svatý.. vím, že Pražáci mají s Radkem problém, ale Starobrno se může jít bodnout :) ještě kozel je dobrý, ale Starobrno je už moc sladké... to si raději dám sodovku

Major
Major

Odpovědět s citací

St0rm: Radegast nikdy... to se pije maximálně v těch kopcích :D , hořký je to jako prase... tfuj... :D

Gravidus: s Plzní, G, Kozlem (sice jen černým) souhlasím... ale Budvar... stačí, když to pijem na hokeji, sra*ka největší, musíme to pak zapít Starobrnem, abychom se nepoblili :D :D . A s tím Staropramenem souhlasím, to je taky sranec ;)

Jako nevím, všechny tyhle (berte s rezervou) pivovary vlastní Heineken (Starobrno nevím), ale aspoň to naše ČH zůstalo naše!!

A kdy byly ty pivovary v Plzni atd. založeny? :)
Obrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no pokud je starobahno nejlepší pivo na celý Moravě, tak nechci vidět ty další moravský utrejchy.

zajeďte si do Plzně do jedný hospody, kde maj jako jediní na světě nepasterizovanou a nefiltrovanou plzeň a pak pište o nejlepším pivu

pivo má bejt hořký a ne abych si připadal, jako když piju slazenou limonádu
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo no, ono taky hodně záleží na hospodě. Málokde pivo chutná tak, jak by mělo. Spíš je to co kus, to originál. By mě zajímalo, kdybych vám dal z několika hospod několik pulitrů (neoznačenejch), kolik lidí by tu od sebe ty piva vážně poznalo - ještě budiž Plzeň, ta je charakteristická, ale jinak... a pro jistotu bych mezi ně přimíchal i Tesco Pivo :lol:

Já to rozlišuju do dvou hladin: Chutná a nechutná mi - je pravda, že určitý značky zvyšujou pravděpodobnost, že mi chutnat bude a jiný ji zase snižujou, ale našel jsem hospodu, kde mi chutnali Krušovice (což většinou bejvá ekl) stejně, jako jsem našel hospodu, kde jsem nebyl schpnej dopít prvního Staráče (kterym se jinak prolejvám s chutí...).
Naposledy upravil Air Force dne 07.4.2010 15:32:32, celkově upraveno 1
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Major
Major

Odpovědět s citací

god: Plzeň se nepočítá... to je lahoda i tady, že jo... Nevím... mně ta Plzeň nepřipadá zas tak jiná...

Air Force: já to tak taky dělím... na hospodě záleží hodně... někde to i ředí vodou, to je pak úplně o ničem :D
Obrázek

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

U piva je to tak. Svoj chakrakter si zachová vždy, ale výsledná chuť sa čaruje až vo výčape. Trubky, teplota, bublinky, doba po ktorú je sud už narazený.. to všetko má veľký vplyv na chuť piva.
Osobne mám najradšej asi G, ale zažil som už aj dosť zle načapované Géčko...

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

He he Starobrno nej pivo na Moravě... Myslel jsem že 1. dubna už bylo. Mám podobný názor jako g.o.d. Viva la Radegast! Nebo skoro jakékoliv jiné pivo považuji za lepší než Starobrno.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Major
Major

Odpovědět s citací

No nevím... měl jsem to párkrát a málem jsem to nedopil... to nealko se ještě dá, ale je to NEALKO!

Gambrinus se dá, ale toho jsem přepitej... my brňáci jedině Starobrno ;) (samozřejmě nemůžu mluvit za všechny)
Obrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pravda, piju málo.. i to pivo mám vyjímečně :) ale Ámen Air Force :D jak pivo není hořké tak to není pivo :) s těma hospodama je to rpavda poděl... skočte si na Stodolní a v půlce hospod si můžete dát za padíka libovolné pivo říznuté vodou :D Tam sem mel tu cest ochutnat v několika hospodách a už nikdy :box2:

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo