chlapi vy už premyšlate jak ta hra alebo mod bude vyzerat ale ja pochybujem ž ho tento rok vubec vydaju!!! sak už vyšlo strašne vela screenou ale o hre zatial ani muk mi to žere nervy!!! a jak ste na tom vy???
Ja jsem z toho na prasky, uz aby to bylo, chci boj, priletnout s jednou lodi, dostat se do prostredka nepratelskych lodi , dat pauzu a privolat vsechny posili co to jde to je pak prekvapeni
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
S atlantidou to bude mazec. A jumpery nemaj štíty co? V ty hře. já bych jim dal jako speciální schopnosti zapnout štíty(na větší výdrž) a zapnout maskování, že by se to switchovalo.
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Chci se zeptat jestli ten mod 1.1 je nejnovější verze a ještě jestli se taen conguest Pegasus jmenuje Pegasus protože já tam nic takovýho nemám a to sem stáhl 1.1 verzy (aspoň myslim)
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Kdyby tam už byl, tak by sem už někdo napsal své dojmy z něj. A prosim vás jak se dá těžit v misích? Mě vůůbec nejdou pořádně hrát.
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
počkat teď nwm co myslíš kterou z mých vět. Edit: Pokud první tak Atlantis Pokud druhou tak ve všech ale asi myslíš tu první co?