Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Náhodná událost vřerejšího dne. Po více jak půl roku jsem konečně dočetla jednu knížku. Sláva! Uf! jsem ráda, že ji mám z krku. Doufám, že už se něco takového nebude opakovat :oops: Je to celkem ostuda, i když musím říct na svou obhajobu, že mezitím jsem přečetla ještě jednu knížku :D
V poslední době čtu knížky vetšinou ve vlaku, když jedu ve vlaku a to je tak dvakrát do týdne a to většinou ještě u mě vyhraje spánek :oops: Jelikož je to knížka ze Star Wars serie, tak doufám, že se mi to u pokračování už tak dlouho trvat nebude, za ten půlrok se mi ty knížky nějak nakupily :smile:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tohle bohužel taky znám :( Dříve jsem byla schopná přečíst dvě knihy za týden, teď se jednou probírám měsíc, protože nemám čas. Taky buď čtu ve vlaku (nebo ve vaně :D ), a to ještě málokdy, protože jsem obvykle tak zničená, že stejně hned usnu :smile:
Ale teď nedávno mě jedna kniha tak chytla, že jsem pročetla celé jedno volné odpoledne a to už se mi dlouho nestalo, takže to se mnou ještě není tak zlé. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mikiquicna: To jsem byla já. :D Ty jsi jeden z těch dvou kluků, co seděli naproti mě? :lol:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Twilight Strikes Back! Jdu do kina na dvojku, tentokrát ze studjních a ne pracovních důvodů, čili za vlastní peníze... :-I Já se toho nezbavím.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hexx píše:
mikiquicna: To jsem byla já. :D Ty jsi jeden z těch dvou kluků, co seděli naproti mě? :lol:

ten větší s brejlema 8) 8)
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak ještě pro někoho existuje naděje :)

Ray: New Moon jsem "měla to čest" vidět včera. Byl to kinorip, ale to bohatě stačilo, ty prach, co za to chtěj v kině bych za to nedala ani omylem. Byl to děs a nepít u toho víno, tak se asi nakonec zastřelím. Ale jedem světlý bod ten film měl a tím byl Chris Heyerdahl, na kterého jsem celou dobu čekala. Nakonec toho řekl víc než sem čekala :-D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

náhodná myšlenka a událost dne...

Dnes jsem zjistil že můj poskytovatel internetu před dvěma měsíci měnil IP všem uživatelům a rozesílal emaily...Jenže já jakožto "dědic" tohoto internetového připojení od bráchy, jenž se odstěhoval neměl přístup na jeho email (mimo jiné on taky už nějakou tu nemalou dobu nebyl) a tudíž jsem to nemohl vědět. No budiž, zavolal jsem poskytovateli, ale ten mě odkázal na technika....jak logické že...hlavně že už asi tři roky jako technika mám tamto číslo, ale co tak jsem zavolal na další číslo, odkud se mi ozval velmi moc "příjemný" hlas a tón, který mi oznamoval "Ježiš kterej v*l zase volá" no nějak jsem to zkousnl a oznámil mu svůj problém. následně mi bylo řečeno že mi bude zaslána sms pokud si to změním sám, nebo že v dohledné době přijedou a změní...naštěstí to umím sám, jelikož dohledná doba znamená "za dva měsíce až se nám bude chtít a k tomu v čase, kterej se vám vůbec nehodí" přičemž by si tu blbou změnu zaúčtovaly a já bych cáloval...mimo to by jim to trvalo nehorázně dlouho a pro jistotu by si přivezli síťovku, aneb co když jsem tak blbej....prostě nádhera.....

jako v okolí nejlepší poskytovatel bezdrátové sítě jaký může být, ale ten přístup je šílenej...naposledy jsem byl kvůli zničenému kabelu bez internetu 2 měsíce přičemž mi slíbili že mi jako kompenzaci dají slevu, nebo nějaké výhody....NIC z toho nebylo...
prostě nádhera
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Budu doufat, že tu jsou nějací schopní matematici. Pomohl byste mi někdo vyřešit tuhle úlohu? Jedná se o aritmetickou posloupnost. Jak dělám, co dělám, tak mi vychází výsledek v nepravděpodobných číslech. Zadání je takové:

a2 * a3 = 140
a4 + a6 = 44
a1 = ?
d = ?

čísla 1,2,3,4,6 mají být v dolním indexu, ale tady na foru to nejde napsat. Kdybyste někdo věděl, byl bych vděčný za pomoc. :)

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Matika mi nikdy nešla, ale nie sú na to nejaké vzorce?

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jo, jsou, ale na tohle prý podle učitelky žádný nepotřebuješ.

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

a1 = 6
d = 4

Budeš chtít i postup?
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdybys byl tak hodný, tak určitě. Jde mi právě o to se naučit ten postup. Díky moc. :)

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak už padla i mininova :cry:
Obrázek

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mininovy je škoda, ale Torrentspy mě mrzel víc.

2Daedalus.cz
1)
a4=a1+3d
a6=a1+5d

:arrow: a1+3d+a1+5d=44
:arrow: a1=22-4d

2)
a2=a1+d
a3=a1+2d

:arrow: (a1+d)×(a1+2d)=140

Dosadíš z 1):
(22-4d+d)×(22-4d+2d)=140
:arrow: d=4

Dosadíš do 1):
a1=22-4×4
:arrow: a1=6
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Moc díky, už vím, kde jsem udělal chybu. :)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo