Tak zase článek, kterej mi zvedl tlak
http://www.bravo.cz/cislo-23/325-ukrutna-posedlost-krasou
Proč proboha nemůžou těm psům dát pokoj? Proto prosím, pokud máte doma mladšího sourozence, který podobně jako moje sestra (ta mě na článek upozornila) tento časopis hltá a věří každému slovu, upozorněte ho, že tento konkrétní článek je jen naprostá a sprostá snůška nesmyslů, lží a pomluv a urážkou těch 95 % slušných chovatelů, kteří své psy milují a starají se o ně. Hrůza, čím dneska oblbujou ty mladý holky. A to mě právě štve nejvíc, že to ty děti berou vážně.
To zas budu poslouchat, jak toho chudáčka týrám. Proč tam jen museli dát fotku mého plemene?

Sice moje holka výstavu v životě neviděla (a nejspíš ani neuvidí), beru ji jednou dvakrát do roka proběhnout na dráhu, děláme rekreačně dog-frisbee, pokud je počasí tak chodíme na dlouhé procházky. Srst má hebkou, jemnou, na slunci se nádherně leskne, pod kůží se rýsují svaly. Momentálně hnípe v mojí posteli. Skutečně velice týraný pes, jen co je pravda. Jenže tohle nikoho nezajímá a zajímat ani nebude. Jako bych to už neposlouchala od důchodců, teď ještě vod těch mladejch holek, no děs.
Btw, už jsem napsala i mail do redakce. Tohle přece nemůžou myslet vážně, že ne?

A taky by mě zajímalo, jestli mají povolení od majitelů těch psů uveřejnit jejich fotky. Dost o tom totiž pochybuju...