Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Zebricek sily lodi

Zebricek sily lodi

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 12.11.2009 00:42:04
Ganos-Lau Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

1 místo Aurora a pak ostatní asik druhej anubis pak odisea pak ori
a k tomu o auroře nebyla plně opravena, můj názor je že vy se vklidu orium vyrovnala jen si vemte bitvu s ausurany nebýt toho že tam měli lidi a vrejti lod třídy aurora a že je asuranum lodě nerozpadli tak by do dopadlo špatně s celím náletem jen můj názor :)

ohledně destiny si myslím že spíše bude sloužit k postavení nové třídy lodí napůl lidská a napůl antická nebo jen antická postavená lidmi samotná destiny nechcu vypadat kryticky ale podle mě bude zničená v nějaké bytvě ale až postaví ty nové lodě jen můj odhad který se nemusí uzkutečnit jinak proti ní nic nemám dokonce se mi zdá dle dílů co jsem viděla že bude mít asik aji nějakou lodní inteligenci když si sama vyhledává potřebné suroviny pro podporu života a taky energii

Příspěvek 12.11.2009 19:45:24
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

No tak ta Aurora nebyla zrovna fit a vystřelila jenom jednou.Navíc bitka BAMSR byla hodně velký zklamání.Z Auror udělali uplný srač.. a porazili jsme je s témeř nulovými ztrátami a to i přesto,že jsme měli míň lodí.Správně nás měli smíst jako v 9x20 Camelot.Tady je vidět jak zanima pořád někdo stojí a oznamuje jim kolik můžou ještě sežrat MGM money.Ale už bych to neotvíral,protože BAMSR se řešil v několika topicích na jednou a donekonečna se dospívalo k tomu,že to pěkně odflákli a nedořešili.

Příspěvek 15.11.2009 11:45:15
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Odfláklí to bylo ale určo scénáristi někde potřebovali vzít 3 ZPM na Enemy at the gate a navíc stejně jako v SG1 jsme museli za nějaký čas porazit replíky. A navíc jak by si chtěl porazit kopie Antiků? Jak jinak než zmršit bitvu??
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 15.11.2009 12:21:44
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale dalo by se to... nějak určitě... ale tak jak to udělali to naprosto posra*i, člověk se těší na to, že lidi dostanou jednou klepec a ono nic... :( ... prostě hrůza... nepoužívali drony a atd. atd.... suma sumárum... SGA nejde používat jako kanón na měření síly lodí....
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 17.12.2009 10:10:06
Deens Airman
Airman

Odpovědět s citací

:shock: Hele nechápu jak jsi přišel Harry256 na to že AURORA má slabé štíty :stupid: ? Jo a hlavně jak jsi přišel na to že ORION měl 100% nabité štíty před bojem z wreity ? Pouze řekly že je opravily . Takže za A) orion neměl moc energie
B) antické lodě včetně lodí aurora byli napájeny i ZPM .Ale oni žádné lodi typu Aurora se ZPM neměli . Protože na každé z nich bylo vybyté (nebo tam vůvec nebylo) včetně orionu .A orion byl ještě poškozen a štíty neměl určitě na 100% . A jestli jsi si nevšiml tak oni museli vypnout štíty aby mohli střílet .
TAkže určitě 1.ATLANTíDA
2.Aurora
3.Odyssey
4.Ori
5.Anubisova lod

Příspěvek 17.12.2009 10:17:53
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Vcelku s tebou souhlasím, a hlavně s Aurorou je ten problém, že jsme ji pořádně neviděli v akci :wink:

A k tvému žebříčku... Atlantidu bych tam moc netahal... sice umí létat a střílet, ale celkově vzato je to akorát městečko co má pár raketových sil... :wink:

Příspěvek 17.12.2009 10:35:24
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

to už se myslím tady jednou řešilo jestli ji brat jako loď bo město ne???....ale bral bych ji tak i tak takže bych ji tam nechal...ale nějak lidičcky zpomínáte an asgardíky...jejich lodě byly taky super...

Příspěvek 17.12.2009 10:44:11
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To jo, ale de-facto jsem je neviděli moc v akci... a když, tak většinou dostávali klepec...

Příspěvek 17.12.2009 12:44:34
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

pokud myslíš díl s anubisem tak to byl starej typ lodi třídy biliskner proti upravené lodi s antickejma štítama...ale dejme tomu...a u superbrány asi unikli aby dali vědět o technické vymoženosti a pak přišli s plazmovejma paprskama...

Příspěvek 17.12.2009 15:13:33
david.p41 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ten plazmovej paprsek je dobrej škoda že nemaj ani ten z antickýho satelitu jinak 1,atlantis
2,super hiveship
3,Aurora
4,Odysea
5,loď Ori
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Příspěvek 17.12.2009 15:51:43
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

1. zmp powered hive - podle mě je silnější než atlantis
2. Atlantis
3.Odysey
4.Aurora-Oneill
5.Ori- Anubis s šesti oky
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 17.12.2009 16:31:08
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Musíme to brát, že lod má ZPM nebo ne.

Když ho má tak
1. Hive
2. Odyssea
3. Anubis Mother ship ( tu bych chtěl stršně moc vidět)
4. Aurora
5. Ori ship ( Ta má zdroj good)
6. Atlantis ( s jedním ZPM)

No a bez ZPM 1. Odyssea
2. Ori ship
3. Anubis mother ship
4. Aurora
5. Hive
6. Atlantis (ktera bez ZPM ani nerozsvítí)

Neberu jsem Destiny ptže by se jen blbě spekulovalo

Příspěvek 18.12.2009 17:26:25
Bartyx Airman
Airman

Odpovědět s citací

1) BC-304 Oddysey class (se 3 hangárama) napájená 3 ZPM, s drony a "Ori Planetary Gate Shield powered by Black Hole", kterej je tím silnější, čím víc se do něj stříli :D A jmenovala by se BC-304S PowerRanger aneb Strážce Vesmíru :D

Ale teď vážně:

1) Asgardskej Ounýl
2) Oddysey se ZPM a po asgardskym vylepšení
3) Aurora Class
4) Hivka
5) Ori křižník
6) Anubisova nevkusná ztřeštěnost - ta oka byla na nic :-)

Jinak když to vezmem kolem a kolem, tak teoreticky by měli bejt technologicky nejvyspělejší v tomto pořadí:
1) Ori - sou povznesení, takže to musí bejt nejlepší co je vůbec možný udělat
2) Asgardi - když nepočítám Noxy a kdovíkde zašité Furlingy, tak je to nejvyspělejší stále žijící (i když ne tak docela) rasa ve vesmíru.
3) Lidská Oddysey MK2 - vychází z technologií Asgardů.
4) Hivka - i když nechat si loď vyrůst na zahrádce je divný
5) Anubisova loď - teoreticky by měl být před asgardama, ale je to trotl a z povznesení si neodnes žádný velký triky. Jednu krávovinu na kradení myšlenek od Thora a nic víc? Ostuda
6) No a nakonec Aurora class, která je kdovíjak stará. Očividně vypadá vyspěleji než Onýl, ale není to možný. Asgardi byli už v dobách živých Antiků hodně na výši a Antici se povznesením zastavili, kdežto Asgardi pokračovali dál, takže jaktože jsou Drony silnější než Asgard beam? :D

Příspěvek 19.12.2009 09:20:57
david.p41 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Asgardskej ounýl?? před odyseou no tak to byl asi jen sen ale pamatuju si že ori lodě si moc nedával a jak můžeš vědět že v době odchodu antiků do pegasu byli asgardi na výši thor přece řekl že našli antickou knihovnu vědění a i když taky řekl že jen kloužou po povrchu tak tam našli určitě dost technologií podle mě tam našli i ten paprsek.Ori i když jsou povznesení tak nemusí mít nejsilnější loď po povznesení asi získali přístup k nějaký tech ale to neznamená že ji umí zkombinovat nebo nějak uplatnit já taky vím jak teoreticky postavit atomovku ale nedokážu to a s ori to bude podobný protože vědět a umět sou 2 rozdílný věci.
Proti blbcům neexzistuje ochrana,jsou až příliš vynalézaví.
http://www.zavislak.webnode.cz
http://www.stream.cz/video/14/393899-sheppard-team

Příspěvek 19.12.2009 12:46:55
Bartyx Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já neříkám, že Asgardi byli v době odchodu Antiků na výši, ale že Asgardi měli na svůj technologický vývoj ještě hromadu času potom, co se Antikové povznesli. A ještě měli nějaký jejich poznatky. Antikové po povznesení asi už nic nevyráběli.

A jojo, asi souhlasím, že Ori a nebo třeba i Anubis věděli, jak udělat nejmocnější zbraň, ale asi neměli prostředky. Vždyť přece Ori křižníky stavěli normální vesničani :D

EDIT: Btw Oddysea taky moc Ori lodě nedávala. 1v1 v pohodě, ale stejně stačej 2-3 střely z Ori Beamu a i ty super Asgardský štíty sou v háji. Já si prostě myslím, že Ounýl je mnohem lepší a vyspělejší než Oddysey. Prostě je dobře postavenej. BC-304ky sou sice krásný lodě (kor ten refit co má Oddysey, Daedalos nebyl nic moc), ale je na nich pořád vidět ta lidská nevyspělost. Kdežto Ounýl je nejkrásnější a nejlepší loď ve vesmíru.

PředchozíDalší

Zpět na Technologie