Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo, dneska se asi kouknu na 11. díl tohohle seriálu.

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ha, konečně už nám jde proud, aneb na Jablonecku je opravdu úžasná zábava, proud a teplo, to jsou nyní slova téměř neznámá :-D
Dostat se o školy je téměř nemožné, ve čtvrtek jsem měl jít na laborky, vlaky nejezdily vůbec, zasypaná trať a ty co jely(tedy v vedlejšího "města" měly minimálně 2,5 hodiny zpoždění) Takže jsem šel na autobus co jede v 10:19....v 10:55 jsem usoudil, že čekat déle nemá cenu a šel jsem domů, kde mě pro změnu čekala zima, ale na asi hodinu pustili proud.
Včera obdobná situace, místo toho, abych do Liberce na výuku dorazil na čas (i když můžu být vlastně rád, že jsem dorazil vůbec...) tak jsem jel vesele cestou snad vším, čím se dalo - vlakem, ze kterého nás následně vyhodili na náhradní autobusy, které měly dorazit asi za 45 minut, následně na autobusy, které nahrazovaly tramvaje (přervané až hrůza)....no každopádně cesta, co normálně trvá jen těsně před hodinu, trvala tři...a zpátky obdobná nádhera....a aby toho nebylo dost, jakmile jsem přišel domů, tak půl hodiny na to vypnuli proud (kolem 15. hodiny) a netuším, kdy ho zapli, ve 20 hodin jsem šel raději spát, protože to nemělo vážně cenu.... vážně miluju zimu, opravdu že jo....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

http://www.lasombra.cz/

Byl spuštěn zcela nový komunitní server. Je čas rozpoutat peklo, je čas rozjet pořádné RPG! :twisted: :twisted:

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pořídil jsem si vlastního koně :jako: :yahoo: je to událost mého dne..... (a splnění snu, aneb jak se Sci-fi stalo skutečností)

Charlie.0025 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

četl ste někdo tedka na GamesTiscali minimální požadavky Star Wars: Force Unleashed? .. mám rok starej Notebook a nevím jestli to rozjedu :( ale rozsekala mě informace že potřebujete 24GB na instalaci :D .. to sou fakt magoři v tom Lucas Arts a to sem jim taaaaak věřil :D
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka

Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dnes už je to normální, vždyť instalačka Age of Conan mělo kolik? 26GB?

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

PedroSanches píše:
Pořídil jsem si vlastního koně :jako: :yahoo: je to událost mého dne..... (a splnění snu, aneb jak se Sci-fi stalo skutečností)

Wow! Tak to gratuluju. :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Samozřejmě se taky připojuji ke gratulacím. :bye:

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jejda, to děkuju.....

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pedrosanchez: Tak hoď nějakou fotku.. a hříbě nebo už nějakýho zajetýho, vyježděnýho??? :D

Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

PedroSanches: Gratulujem a úprimne závidím :)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

JaneDoe Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

PedroSanches:samozřejmě se také připojuji ke gratulantům a přeji spoustu skvělých zážitků.Já jsem si koupila koníka v létě a musím potvdit, že ,,Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu." Lepší relaxace po práci snad není (Možná kromě nekonečného sledování SGA :D )
Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného. (Seneca)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to čtyřletý hošík, z půlky krve quarter, z půlky ČT (výsledkek lásky pastvin :oops: ). Je to rozpustilý teenager, ale zlatíčko.... Zatím cvičený v základu. Hodně dlouho se toulal po pastvinách, obsedlý je cca půl roku, tak potřebuje svůj čas a já nikam nespěchám :)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Náhodná šťastná událost - po čtyřech dnech nám jde konečně doma zase internet! :yahoo: Opravují nám střechu a v neděli odpoledne přesekli kabel a opravili to teprve asi před půl hodinou. Aspoň jsem si ověřila jednu věc - jsem těžký závislák :smile: Ještěže jsem byla ve škole a mohla při přednáškách brouzdat po netu aspoň tam. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čtyři dny??? to je v dnešní době komerce a "boje o zákazníka" docela "fofr"... :shock:

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo