Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nic souvisejícího s případem. Max nějaký mp3, pochybuju, že to budou řešit.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co, udeřila u vás už zima? Já jsem teď ještě na škole a za chvíli pojedu domů.. autobus už jsem vzdal, a zažiju si dobrodružství s českými drahami... navíc jsem nastydlej.. No bude to sranda, jestli se dneska dostanu vůbec domů... :(

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

kolem mne zatí ještě nepřestalo sněžit...škoda že to nezůstane...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

O počasí mi něco povídejte. Tady u nás je docela pěkná kosa, ale nejhorší je ten ledovej vítr, co fouká. V tomhle počasí opravdu miluju naše psy, jelikož chodit s nima ven je něco. Zvlášť s Britou, která má pořádnej voděodolnej kožich, takže jí zima nevadí. Jako dneska, vítr jak blázen, poletuje sníh, ale ona jde pořád krokem, každejch deset dvacet metrů zastavit, pořádně to místo očucat a radši si nechat urvat hlavu, než zrychlit. Navíc jsme byli na dost otevřeným prostranství, v polích, takže to tam foukalo parádně a sníh byl jak jehličky do obličeje. To ovšem tý trubce nezabránilo v tom, aby dobrejch pět minut nestála a nehypnotizovala traktor. Když se mi ji nakonec povedlo přesvědčit, že jdeme dál, furt se za ním ohlížela. No a ke sněhu: než jsme došly domů, měla jsem z černého NO dalmatina :rflmao:
No, aby toho nebylo málo, vyznamenala se i naše Carterová. Když jsem u ní uklízela, rvala se se mnou o smeták, nejdřív ho čapla do zubů a tahala, když to nepomohlo, tak zuřivě hrabala předníma packama. Jakmile jsem měla skoro všechno na lopatce, čapla jí do zubů a veškerej bordel z ní vysypala. Takže jsem to musela namýst znovu. A nakonec, když už jsem byla na čtyřech a vymetávala poslední bordel z rohu, skočila mi na záda, pohodlně se usadila, nechala se vozit a nemínila si nechat vysvětlit, že by si neměla plíst člověka s koněm.
Ano, jsou chvíle, kdy si říkám, proč jsem se místo psů a králíka nedala radši na morčata nebo křečky. O rybičkách nemluvím, ty máme doma taky :evil:
Naštěstí už nám koupelny udělali, kuchyně už je taky kompletní a příští tejden se začne dělat krb, takže se pak bude moct udělat i obývák. Hurá.
Naposledy upravil Siria dne 15.10.2009 14:28:15, celkově upraveno 1
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ještěže doma nemám zvěřinec :smile: Mít psa, tak by se chudák asi zbláznil, protože by se musel venčit sám. :smile:

Nesnáším zimu. Nejhorší je, že minulý týden bylo ještě 25 stupňů a dneska už jsem vytáhla zimní bundu. Tak dlouho jsem sháněla boty na podzim, až jsem se na to vykašlala a vklouzla hned do zimních :D Šla jsem dneska jen na poštu a pro boty do opravny, dohromady asi tři ulice a stačí mi to na týden dopředu :D
Já nemám ráda zimu, a tak asi každý říjen sbalím kufr a pojedu do Austrálie, kde jim teď začíná léto. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak jsem konečně dorazil domů. Na Liberecku je naprostá kalamita, nejezdí ani tramvaje. Do Jablonce se dostanete jen autem nebo pěšky. V Jablonci vypadla teplárna a byla vyhlášena kalamita, doprava tam taky vůbec nejezdí. Když jsem se dostal na nádrží ČD, tak jsem se od kamarádů dozvěděl, že už tam čekají 3 hodiny a na trati 089 jsou spadlé stromy, takže jsem čekal další 2 hodiny. Potom jsem se dostal do vlaku, ale topení samozřejmě nefungovalo, takže jsem klepal celou cestu kosu. No a pak ještě cesta pěšky skrz půlku města domů. To vše v letních botech a podzimní bundě. Takže cesta, která mi trvá obvykle 70 minut se protáhla na 3,5 hodiny. Přemýšlím, že zítra radši vůbec nikam nepůjdu, protože vlaky budou mít určitě zase zpoždění.
Naposledy upravil Daedalus.cz dne 15.10.2009 15:54:43, celkově upraveno 2

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ou nechtel bych

Natesenej zitra do skoly uz si stahuju filmecek bude na co koukat:-)
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

počítá se jako událost týdne chřipka? :lol: :lol:
Obrázek

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

U nás akorát furt prší. Včera začlo a ješě nepřestalo.

Btw dnes jsem byl ve škole fascinován.... nechápu, jak někdo -tím spíš učitel na VŠ- může ještě v dnešní době považovat teorii relativity za "šokující" a tvrdit mi, že dvouštěrbinovej experiment se týká elektronů a ne fotonů.
Prej Filosofické otázky ve vědě... jak mi chce vysvětlovat něco o vědě, když nechápe učivo SŠ :roll:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Když už se tu bavíte o počasí... Přijela jsem dneska večer domu v teniskách a tenké podzimní bundě a zjistila, že nám tu stihlo napadnout skoro půl metru sněhu :wall: Takže ano, zima už u nás udeřila :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kouknul sem na BSG s dabingem ,chce se mi blejt at zije original zvuk s titulkama to se na to neda koukat :roll:
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Zrovna na BSG bych se s dabingem koukal do nekonečna. Dabing podle mě začíná stagnovat s jednou z posledních vět v první sérii, kdy Helo řekne:
"Je těhotná." To znělo vážně hrozně, stejně jako začátek druhé série. Navíc jsem se ale nedíval, takže nevím, jestli se to opět zlepšilo.

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako hlasy postav trefily ale nelibi se mi jak adama neco rekne a daber to vybleje pul vteriny po nem takzee to vypada fakt divne a jeste herec mele pusou uplne jinak nez co daber rika ja miluju SGA s dabingem rodney je podle me lepsi nez original
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

A nemáš tam náhodou posunutý zvuk? Protože ničeho takového jsem si vážně nevšiml. :hmmm:

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevím možná to bylo jen včerejší naladou nebo jen tim jednim dílem ale proste me to akorat jeste vic naastvalo:-D

ale ted koukam na Defying Gravity a paradicka sem nejvic spokojenej:-)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo