Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:wall: Jak do dubu, to tu nikdo nemá smysl pro humor? ;-)

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol: :lol: Mne to napríklad prišlo vtipné, ale ešte vtipnejšie mi prišli reakcie na teba :D

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Událost dne: Benedikt XVI. opustil republiku.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Huráááá :D Asi nemá cenu tohle začít řešit, když je na foru odhadem 99% ateistů :D

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem sice ateista, každopádně návštěvu Benedikta XVI. jsem přivítal. Je potřeba si uvědomit, že Vatikán má i velký politický vliv na svět a tak návštěva jeho představitele má nějaký význam. Navíc je to dost sympatický chlapík.

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou první vysokoškolský den. Po přežití imatrikulace, která mi tedy moc zábavná nepřišla (hlavně tedy ta část, kdy se přes půl hodiny chodilo přísahat na berlu a k tomu "školní sbor" zpíval písničky, jejichž zařazení jsem příliš nepochopil (zejména když začali Spinkej můj maličký, máš v očích hvězdičky,.....) no nic, přežil jsem to bez sebemenší úhony, ta přišla až v momentu, kdy nám jako dárek na závěr oznámili, že odpolední výuka standartně probíhá (inu budiž, ale nemuselo se předtím dát všem na vědomí, že po imatrikulaci se jde domů, tudíž nikdo nic neměl)
Nakonec se mou odpolední hodinou stala matika (což o to, to mi nevadí...nebo spíš nevadilo). Z 90 minutového výkladu, jsem se držel jen 30 minut a to jenom proto, že to byla látka, kterou jsem znal, jakmile přišlo něco nového - adiós, matematické ambice.

Shrnuto, podtrženo . přišel jsem, viděl jsem, nechápu
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak my imatrikulaci ještě neměli, ale dneska jsem byl taky na obnovené premiéře mé alma mater...
Byla krystalická nuda, už jenom proto že jsem měl 13 hodin přednášek... :roll:

Zítra (resp. dneska) to bude ještě větší sada, protože mám tři hodiny angličtiny v kuse...

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

http://www.novinky.cz/koktejl/180402-rodice-smeji-pojmenovat-sveho-syna-q-rozhodl-soud.html

Že by se rodiče dítěte nechali inspirovat u kultovního sci-fi seriálu? :lol:

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Co se včera nestalo, kámoš donesl do školy foukací harmoniku a přemluvil mě, abych se na ní taky naučil. Přes oběd jsme si skočili do domu hudby a koupili takový začátečnický kousek. Ring of fire si na to asi ještě dlouho nezahraju, ale neuvěřitelně mě to baví. :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj..foukačka je dobrá, je malá a skladná a u ohně to každý ocení...

Učíš se noty nebo jenom tabulatury???? Já to umim jenom čistě na ty dirky jak jsou očíslovaný, každou písničku zvlášť... pro začátek je jednoduchá mašinka, panenka.. klasika..není to moc komplikovaný... :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jelikož noty vůbec neumím, musím se spoléhat na číslování. Nenapsal bys mi třeba mašinku? :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ba co víc, někde mám stránku s tabulátorama i vzory, jak to má znít...je to děsně vtipný, nahrávaj to nějaký dědkové :D ale některý jsou těžký už...tam už máš třeba zalamovaný tony a to tam musíš nějak narvat jazyk aby ho to změkčilo ten ton..to zatim neumim..

Jdu hledat tu stránku..
http://www.haaf.cz/download.php?sekce=2

je tam toho dost...vždycky si stáhneš mp3 s tim vzorem, ten dědek tam chvilku něco žvaní, a pak si k tomu stáhneš normálně textovej soubor.. i když ono je to asi za RARovaný..takže v klidu...výběr je velký.. good luck!

EDIT: Btw. stánky od nedvědů jsou frajersky jednoduchý..s tím sem machřil na vodě :D ;)

EDIT2: Jo a ta mašinka... já jsem kuřák a je to neskutečný udejchat... to vždycky si musim odpočinout po mašince...ono hned jak to začne tak jedeš jako blázen :D

Těšim se domů z práce, nějak si mi připoměl že ji mám..tak ji oprasim :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dík, ale tu mašinku nějak nemůžu najít.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zkusim najít přímej link...mmt
http://www.haaf.cz/download.php?sekce=7

sekce různé-ostatní někde dole..snad to jde i podle abecedy :D enjoyyy :D

Páni..zrovna v téhle sekci přibylo strašně moc písniček to musim checknout... :D doufám že naseru sousedy...hra při otevřeném okně... ale to dám nějakou romanťárnu...

Nebo přesně o půlnoci zahraju "v pravé poledne" :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Díky. :D

A už je to tady! A už je to tady! Příspěvek číslo 1000! :yahoo:

EDIT: to snad ne! Já blbec si koupil Géčko a ono je to všechno v Céčku! :wall:

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo