Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jak píšu taky příští týden... v úterý, ale na byt jedu v neděli ráno, protože musím ještě do baumaxu koupit primalex a váleček protože v pokoji na zdi mám neidentifikovatelnou skvrnu o průměru asi 40cm... otevřeně řečeno, myslím že mi někdo pozvracel zeď... krom toho si musim koupit nový psací stůl a regál... což bude taky velká legrace, protože to tam budu muset nějak dotáhnout :D

jo a ještě koberec musim sehnat..nejakej malej.. akorát.. :D

Moc toho neni, ale opět to vypadá, že si nový notebook zase nekoupim... :(

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak sem dosledoval předávání Emmy. Samej freez a zkoumání publika :lol:
Hlavně Jason Segel mě svojí hláškou s 30 Rock dostal do kolen...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem to nedokoukala :dontknow: Nějak to zkazili, jak to rozdělili na já nevím kolik kategorií a ani ten NPH tomu moc nepomohl. Ten úvod se mi celkem líbil, ale že bych se z toho válela smíchy, to říct nemůžu. Spíš jsem to proklikala - a Christin Chenoweth může být super holka, ale v Pushing Daisies je ta její postava děsně nesympatická a ona má takový upištěný hlásek. Možná po neděli, až na to budu mít náladu. A co je tak skvělého na Mad Men? :scratchanym:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No tak já si to užíval hlavně jako fanda 30 Rock. Ten seriál už nemůže půlka lidí vystát, protože furt vyhrává :D
No jo, NPH jsem přetrpěl stěží. Asi nějaká averze... :dontknow:
Obrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak třetí prohra v řadě. V sobotu doma s Ústím nejspíš další :(
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak po přečtení tohoto článku mě málem klepla pepka
http://www.moda.cz/Kategorie/Styl_a_trendy/20090921_Chrti_Se_Vratili_Do_Mody_Poridte_Si_Toto_Noblesni_Zvire_A_K_Nemu_Novy_Modni_Outfit.html

Kdy už jen lidem dojde že zvíře není módní doplněk?
Mimochodem, podle autorky článku bych měla na vycházky se psem nosit vysoké kozačky a kostýmek. Už se vidím, jak v tom šplhám na Červeňák nebo jdu po polní nebo lesní cestě, zvlášť po dešti. Bych se asi nabídla zemědělcům, že jim pomůžu zorat pole :rflmao:
Ovšem autorku, která opět prokázala obdivuhodnou neznalost tématu, bych fakt vraždila :palka:
Ale jak se říká, vesmír a lidská blbost jsou nekonečné, jen tím prvním si nejsem tak úplně jistá.
Jinak nám doma předělávají koupelny, kompletně, včetně rozvodů, stupaček, vybourání příček mezi koupelnou a záchodem. Fakt něco pro mě, zvlášť s mou alergií na prach. Momentálně tu předvádím věrnou imitaci tuberáka v posledním stádiu. Tenhle tejden naštěstí tu jednu udělají. Horší je, že se pustili do té horní, která je hned vedle mýho pokoje :scared: :scared: :scared:
Naposledy upravil Siria dne 24.9.2009 17:28:42, celkově upraveno 1
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

áááááááááááá oni z toho chudáka udělali batmana :D :D :D :D hrůza jako tyhle dámičky jsou už úplně moc...

Bože můj fráze "outfit k barzojovi" to nejde...

Irský vlkodav – impozantní obr z chladného severu Británie vynikne s kostkovaným tartanem
:rflmao: :rflmao: :rflmao: je to vtipné ale chudáci psi...

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou prvý týždeň školy a je to zatiaľ v pohode, pomaly si zvykám. Ale domov som sa tešil, doma je doma :)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak dnes mě pěkně, s prominutím, na*ral můj kámoš. Nejdřív to začalo dohadováním, jelikož mi neustále tvrdil, že AC/DC jsou gayové a jejich písně jsou sračky, přitom slyšel sotva kousek z jedné a ty jeho "hity" taky nejsou žádná sláva (poslouchá takové ty pseudo-nacistické skupiny, takže si asi dokážete představit, jaký je jeho styl). Pak mi samozřejmě vyčítal, že zásadně odmítám chlastat během pracovního týdne, navíc s ním jeho povedenými vypatlanými kamarády (prostě asi nedokáže pochopit, že jeho nejlepšího kamaráda skutečně ze srdce nesnáším a o opaku mě nepřesvědčí ani ty jeho věčné hlody typu: "On se venku chová úplně jinak, než ve škole.").
Nikdy to nebyl zrovna nějáký superinteligentní jedinec ( :lol: ), ale od doby, co si začal holit hlavu a prohlašovat se za skinheada, je to sním opravdu k nevydržení. Tudle se mi snažil vysvětlit, že nacismus nemá nic společného s politikou, nacionalismem a že je to vlastně celé akorát o vyvražďování "cigánů". Vážně, debilita nejvyššího stupně. :roll:

EDIT: nějak ale nechápu, jak si pořád může myslet, že díky jeho hladce oholoné palici a kožené bundě, je nějáký borec, když mu snad každý říká, že ze sebe dělá akorát šaška. ;-)

Edit2: Tak jsem se konečně podíval na ten nový Star Trek a jsem nadšen, bral bych třeba i celý takový seriál. :-) A ten Spockův monolog na konci na mne vskutku zapůsobil (zavzpomínal jsem na tosku :-) ).
Co dodat na závěr? Snad jen... fascinující. ;-)

Furt se nemůžou psát dva posty pod sebe...

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:cheers: :bounce: :yahoo: Lewis! Lewis! Lewis! :yahoo: :bounce: :cheers:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Událost dne: Konečně mi dorazilo vietnamské selátko :yahoo: Pojmenoval jsem ho Deep Space...
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Obrázek
Google asi neví, jak vypadá Václav. :lol:

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

On to taky není sv. Václav :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to mi došlo. ;-)

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

je to Konfucius
Obrázek <-- watch it!