Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No zrovna u brány nevim, nevim.... :D

Co se tyče pohybování se rychlosti vyšší než světlo, přečtěte si něco o warp teorii. Ona mi totiž ta záře kolem lodi říká že by se mohlo jednat o jakýsi druh warp pole (ne nemíchám sem star trek, ale skutečnou teorii :) )

K záporákům: Já bych bral kdyby to bylo podobně jako ve Voyageru, prostě by nějaká "mocná" rasa zabírala určité území...

Dragon píše:
Podle TEORIE relativity, kterou sepsal, vymyslel či jak chceš člověk ze Země

I s ní se dá pohybovat rychleji než světlo (teoreticky) viz. warp teorie :D

BigQ@123 píše:
Podle mě by to mohlo být něco na bázi Terorii superstun a M-teori.

teorie superstrun je M-teorie... :wink: :) :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

gravidus píše:
ještě rádi budou vzpomínat na Lost tribe :D

:rflmao: No, ten díl by mohli poustet na nejaký skole pro vysoce pokrocilé anglictináre :D :D ....ale RC ten svuj skotský prízvuk dost redukuje...já mu v týhle ukázce rozumel líp jak Scottovi...

EDIT: Ale on v tom rozhovoru netvrdí, ze vubec nebudou zákerní mimozemstani, jenom ten hlavní príbeh nebude o nich. A zatím podle toho co jsem mel moznost videt, to vypadá moc hezky. A uz ted víme minimálne o dvou opravdu mimozemských rasách v SGU:
Toto je spoiler!!!:
Ti co zajmou Rushe...pravdepodobne nejací vodní Emzáci
a pak ti v Jungli v epizode Time.

A casem musíme narazit na nejakou rasu co vyvynula vesmírné lode. To by pak byl v SGU druhý extrém oproti SGA, kde byli vsude samí humanoidní vidláci ale zádní opravdoví emzáci a v SGU by zase byli samí zajímaví alieni ale na kazdý planete jiný....a ono já cekám ze to nakonec tak dopadne, ze se ukáze nejaká silná rasa...to by nebylo SG. :D
Naposledy upravil TENTHIUS dne 22.9.2009 20:34:57, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
No zrovna u brány nevim, nevim.... :D

jenom je přidělaná ta brána,jinak teorie červích děr je velice uznávaná...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
BigQ@123 píše:
Podle mě by to mohlo být něco na bázi Terorii superstun a M-teori.

teorie superstrun je M-teorie... :wink: :) :D

M-teorie vychází z pěti teorií superstrun.M-t. počítá s 11 rozměry a všech 5 teorií supestrun počítá s 10 rozměry,tak sem to vzal jako 2 odlišný návíc nějaký rozdíly by tam měli být ne?? :hmmm: :hmmm: .Teda aspoň nějak takhle to píšou na wiki. :)

To mikiquicna:
Jo to vim že to vychází z reálnejch teoríí a technologií,ale víš jak sem to myslel.Pořád se všechno mění atd.Nebo třeba to divný zničení slunce v exodus v SG-1 jak vytočili bránu blízko u černý díry a i přes malej průměr brány to slunce vyhodili do vakua(Sorry,že to sem pletu,použil sem to jen jako jeden z mnoha příkladů).

Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

BigQ@123:
To s tím sluncem ještě není nic oproti ST XI kde měli např. nějakou rudou hmotu, která uměla vytvářet černý díry, nebo supernovu, která mohla zničit velkou část galaxie :rflmao: :rflmao: . Takhle hluboko naštěstí v sg ještě neklesli.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Bohužel zašli ještě dál.Díl 3x08 SGA :( .Sice žádná hmota,ale zničilo by to celý vesmír.Ale přece jen tohle působí trochu realisticky(Ale fakt jenom trochu).Kůli takovejmhle věcem pak mam pocit,že vesmír je hodně malý a malý prostor.Doufam že na SGU se konečně pořádně našprtali fyziku a kvantovou fyziku,aby to bylo teoreticky reálný.

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
To s tím sluncem ještě není nic oproti ST XI kde měli např. nějakou rudou hmotu, která uměla vytvářet černý díry, nebo supernovu, která mohla zničit velkou část galaxie . Takhle hluboko naštěstí v sg ještě neklesli.

Ta supernova mohla ohrozit velkou část galaxie, protože by romulani přišli o svoji domovskou planetu. (Tak jsem to teda pochopil, protože věžím že v ST jsou přeci jen chytřejší lidi než v SG).
A ta rudá hmota byla prostě něco co museli udělat, v SG jsou ještě větší blbosti...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ad bána a černá díra:
max. rychlost c, a plocha řerví díry tak 30m2

hustota materiálu srovnatelná s vodou ~10 gigatun materiálu za sekundu (to je srovnatelné s průměrnou ztrátou masy u větších hvězd.....přibližně..., to by muselo být otevřeno roky, aby to zamávalo to s tou hvězdou něco udělalo
Obrázek

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Na Syfy práve bezel super novej SGU trailer se spoustou nových záberu...
Toto je spoiler!!!:
nejaké nové CGI zábery Destiny, planety s velikým jezerem a stepí (a taky Chloe koupající se ve vode), Junglí a dál nekolik nových záberu zevnitr lodi a icarus base....nádhera. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jaky video t hod primej link pls

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dokud to nebude na youtubu nebo jinde máme smůlu neboť videa ze syfy.com u nás samozřejmě pustit nemdou..

Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak T to nekde videt musel zejo , tedda pokud nebydli v USA

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano můžeš si stáhnout program který ti udělá cosi s IP adresou a bude to vypadat tak že bydlíš v USA...

Airman First Class

Odpovědět s citací

a ten se jemnuje jak ?

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím, nepotřebuju to vědět, protože nejsem takovej akrobat abych to dělal jenom kvůli trailerům... když tu epka bude za tyden a trailery na youtube budou taky řekl bych..

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery