Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Neviem, ale keď sa zadívam na bránu, tak medzi chevronmi a symbolmi na bráne je dosť miesta, aby sa mohol otáčať len vnútorný kruh. Na traileri to nikdy nevystihnem, lebo zábery sú dosť krátke, ale zdá sa mi, že sa pohybuje len vnútro. No, je to dosť subjektívne
Brána se točí celá. Skládá se pouze z jednoho kusu. Mmch všimněte si vnějšího boku brány, kde je taková "drážka", která předpokládám slouží jako vodítko pro nějaký otáčecí mechanismus pod podlahou natáčecího studia.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
No jestli sou to privátní torrenty tak máme hodně malou šanci je získat. Navíc to bude nějaká preair verze a AOT mi stačilo.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já jen řikam že si potrpim na kvalitu. AOT sem viděl o dost dřív ale za cenu toho že tam planeta nebyla třeba vůbec zmapovaná atd. Prostě nedodělaný efekty.
Ale kdyby jo, tak za to urcite muze to magický datum dneska. No, já budu cekat. Ideálne by to mohly být hned vsechny tri díly aby bylo o víkendu na co koukat. Ale zase druhá pulka mého já si preje at to neunikne - kvuli ratingum.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009