Na stargate.sff.cz a na Mallozziho blogu si můžete přečíst nové informace. Například, že herec David Blue (Eli Wallace) je nejenom fanouškem SG, ale také technickým poradcem, jelikož viděl všechny epizody. Uklidňující informace.
Tyjo, ale ten pocit si jako fanousek SG zahrát v SG....co bych dal za 5ti sekundový cameo.... ...jako herec amatér bych si to rád zkusil a byl by to celozivotní zázitek. Fakt mu závidím. Aspon ze budou ty technický nesrovnalosti jistený i z herecký strany.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Mimochodem, na tý druhý fotce od spoda, kdyz si ji zvetsíte, tak jsou vlevo nahore dva zajímavé, zatím nevidené fotky s Jackem a nejakeho chlápka s podivne vyhlízející emzáckou maskou. By me zajímalo, co to je....
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Nevite nekdo jestli existuje nejaky seznam co za "profesi" bude mit jaka postava myslim jako ciste vojak,ciste vedec, napul kuchar + u vedcu jake kvalifikace (astrofyzik,teoreticky fyzik, odbornik na vypocetni techniku)atd. ...ale konkretne by me zajimalo co je Rush (vim ze je vedec ale co presne ma treba za zamereni)...
ale zase tam přijdou s tím klišé: "hohohoo, děláme na tom x let, teď sem příjde chlapík a po týdnu, přesně během nepřátelského útoku příjde na to, jak to funguje"
Když jsem si to poprvé přečetl, tak jsem málem spadl ze židle. Po druhé jsem se smál a potřetí jsem si říkal, že z toho musím udělat novinku , jelikož jsem se nemohl dočkat těch komentářů pod článkem. . . Ale je pravda, že k němu citím určitý odpor zase o něco menší. . .