Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Sem rád že se tam objeví Jack protože ten do SG prostě patří. Jen škoda že tam bude nejspíš tak dlouho jako v Risingu.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Ta brána je prostě luxusní. Konečně připomíná artefakt prastaré civilizace.
Brána je pekná, ale kdyz jsem ji videl poprvé v kvalitním rozlisení a osvetlenou tak moje první myslenka byla: "Wormhole X-Treme" nevim proc mi to pripomíná bránu z toho seriálu.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Může se ten kruh se symboly pohybovat? Nějak sem si toho v traileru nevšim.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já si myslím, ze se pohybuje porád celá brána. Akorát pak tam musí bejt ta koule nahore, aby bylo poznat, kterej symbol se zadal. Ale podle mne by bylo víc cool, kdyby se otácel jen vnejsí kruh. Na druhou stranu mám takovou teorii, ze kdyz budou vytácet bránu na nejaký planete, tak víme ze pomocí toho KINA, coz mne privádí k domence, ze KINO tu zastane místo té koule.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009