Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
kully skolite snadno staci mit ty vojaky s anti kull zbranema nebo felgera a zvysovani damage u beamu nepomuze ja mel 50 000 a furt stejne ale mam realne jine veci treba orijska lod me vyradi na 1 ranu stit hataku ale neznici ji a nebo na 3 rany stit daedala a orijsky satelit je jete silnejsi temer na 1 ranu vyradi stity promethea u techle vsech veci zvyseni damagu fungovalo aspon mi ale ty beamy me taky stvou
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
v galactic conquest ve warzone ja zatim nemam ale ve skirmistu na levelu 3 jdou koupit a taky je proti nim velice uciny hrdina felger a je dobre ze tam sou ti kulli stejen udelani jak v serialu ze je neznici zadny vojak ani f-302jky a muze je znicit jen vojaci s anti kull zbranema nebo ten felger co tu zbran taky ma a felgera ve warzone dostanes
nedali byste sem někdo pls jaký hodnoty zbraní máte vy? když už máte vykoumaný co a jak např jak psal gonzaer šlo by to? abych se s tím neštval celí den xD
to já vím ale já je potřebuju zálohovat a nevím kde jsou
muze byt chyba v tom ze mas bud spatnou verzi hry nebo neodpovidajici crack na ten mod musis mit hru patchnutou na 1.5 a k tomu odpovidajici crack ja kdysi s jedne stranky stahl komplet kde byl ten patch i crack ve slozce a co se tech savu tyce ja je mam zde : C:\Documents and Settings\Uživatel\Data aplikací\Petroglyph\Empire At War