Podle mě by měla bejt aurora v seriálu něco jako v sg1 odysea s upgradem prostě loď na kterou žádná jiná nemá a ne napůl rozpadlej vrak kterej dokáže držet štít na něco kolem 20% a nemoct vypustit drony bez obětování štítů a ta bitva byla fakt celá podě** ale je pravda že kdyby zapli štíty tak je za tu 3/4 hodinu nezdoláme,ale podle mě by aurora neměla být degradována na horu šrotu kterou sundá i al´kesh ale měla by to být nejsilnější loď v seriálu.
Zajímavý by bylo použít X-302(myslim tu s naquadrií,F302 ji nemají)-proletěla by štítem a vypálila atomovku.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já myslim že sebezajímavější by bylo použít proti flotile v SG letku jednu plně vyzbrojenou Basestar a jednu plně vyzbrojenou Battlestar... Raidry pošlou virus a tradá...
No nezapomínejte že replikátoří jsou hodně inteligentní robotí. Vy je berete jak nám je předkládá Mallozi. Ten virus je počítačovej takže by si s ním replikátoři poradili. A navíc replikátoři řekli SGA-1 že mají hodně ZPM a z nich by buď postavili víc než 30 lodí nebo by je daly na lodě a pár si jich nechali ve městě-4 by stačily.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra