Jo Prometheus byla pěkná loď, jen škoda že byla zničená. Kdyby se postavila teď hodily by se na ni Asgard shields, a plasma beam weapons, tak by podle mě byla lepší než BC-304, protože je mnohem obratnější a menší.
Mě se rozhodně zdá hezčí, lepší a obratnější 304ka a ne žádnej starej a hnusnej prototyp u kterého se štíty vybijou za pár vteřin.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Musím říct že za obratnější loď považuji BC-304.... ono to vyplívá i z toho tvaru.....(aerodynamičnost ).....ale když sem poprvé viděl promethea tak sem ho úplně žral...teď je to u daedala...
Tak já to vidim takhle: vezmu hesky každou loď a všechny proporce ohodnotim
1.)vítěz: Aurora zbraně: 100% (drony sou fakt účinný) štíty: 100% (antická technologie - co víc si může člověk přát + pokud odejdou štíty vydrži trup taky docela dlouho viz SGA 3x01) manévrovatelnost: 40% (je to fakt velká loď) celkové hodnocení: Vzhledem k tomu že loď třídy aurora byla primárně určena na výzkumné mise, je výsledek vemi dobrý.
2.)Ori war ship zbraně: 100% (přece jenom je to loď určená především k vyhlazování planet a ničení lodí) štíty: 100% (při invazi do MD vyvázli bez škrábnutí a přestaly i náraz hataku a to je co říct) manévrovatelnost: 50% celkové hodnocení: No je jasné že se s aurorou může prát o první místo, ale v SG 10x13 řekli že orie odrazily pomocí základny v antarktidě. Podle toho usuzuji že by si drony našly cestičku do hlavního reaktoru a bummmm)
3.)Anubisova loď se 6ti oky zbraně: 110% ( celkem jasný vzhledem k zbrani, která ničí planety, hold proti tomu se těžko ubráníte, akorát nevýhoda dlouhého nabíjení zbraně) štíty: 80% (sice měl anubis vědomosti antiků ale pořád byl jenom napůl povznesený + vyřídily ho trapný hataky) manévrovatelnost: 10% (takovej kolos bych nechtěl řídit) celkové hodnocení:Kdyby měl dost času na nabití hlavní zbraně , tak by to asi žádná loď nevydržela. Každopádně je to neohrabanej kolos, kterej je postavenej na ničivosti hlavní zbraně.
4.)Odyssea s asg. upgradem zbraně:70% (hmm paprskomety ničící oijské lodě... ) štíty:80% (osobně si myslím že asgardský štíty so fakt jedny z nejlepších v pohodě by se mohly měřit s antickejma) manévrovatelnost: 100% (na malej cíl se těžko střílí) celkové hodnocení: Mrňavá lodička nadupaná technologií od asgardů co si přát víc...
5.)Loď třídy O´neil celkové hodnocení: Bohužel sme ji neviděli v akci, takže vůbec nevíme jaký má vlastnosti. (Posuzuju podle lodě třídy Bilisinkner - bude o něco lepší tak ji dávám na 5. místo)
Dál bych chtěl dát jako bonus: Replicator ship celkové hodnocení: Replikátorská loď je podle mě hodně kontroverzní téma, protože dost záleží proti komu by stála. Sama by mohla klidně rozdrtit celou galaxii (což se jim málem podařilo). Ale pak stačí jeden výboj z dysruktoru a loď je na padrť.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
nevim porad si stojim za tou svou milovanou Aurorou.. navic kdyby mel nekdo pochybnosti tak si prectete tohle(je tam vystetlene dokonce i to proc asuranske aurory nejsou tak silne) http://stargate.wikia.com/wiki/Aurora-class_battleship
Midnight: pokud vim, tak asgardský paprsky ničí jak ori lode tak i aurory tak nevim proc 80 %. A dále nevim proc říkáš, že když je neco antický tak je to nejlepší ( štíty) Říkáš, že anubisovu lod sundaly hataky ale chtel bych videt ori ship nebo auroru kdyby lezely na zemi a hataky do nich pustili takovou sodu a pokud vim tak stit na odysey je odost lepsi nez na ori ship i nez na aurore a oneilovy. V arse pravdy jak byla odysea mezi 4 ori ship dat tam misto toho auroru tak je hned na kusy a dat tam ori ship tak to sami. Ten tvuj zebriceek je uplne divnej.
Ale libi se mi zebricek pcflexio az na to ze bych prohodil 1 misto s druhym
Moje pětka(šestka) je asi taková.Minule už sem tady svůj žebříček dával,ale ten se mi moc nepoved,navíc to smazali.Tohle snad bude lepší.
1-Hive se ZPM-bez většího poškození vydržela asg. plazma beam.Ori lodě už měli snad kritikal po dvou ranách(10x20) 2-Odysea s asg. vylepšením+ZPM(Pořád to ZPM)+Ori křižník 3-Třída Aurora-Dizajn sice není moc antický ale,tahle loď má být sakra silná.Bohužel opět scénáristi to pos.....Vždyť je to antická vědecko-bitevní loď a ne trabant.Podle scénaristů by se sem nevešla,ale věřím tomu že to 3 místo si zaslouží 4-Vylepšený DSC-304(Deadalus,Sun tzu atd.)-možná by tady měl být Oneil.Má na svý palubě sice spustu technicky hodně vyspělích hraček oproti dalším 304,ale ty plasma beam uprostě nestihnul 5-Třída Oneill-Ještě se sem vejde
jn taky si myslim, ale jeste se mi libila ta lod z toho dilu jak se objevil najednou deadalos a skal do paralelních vesmírů, ta taky nemusela bejt spatna.