Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 15.4.2009 17:45:06
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

jakop:
i tobě děkuji za příspěvek a jsem rád že se ti to líbilo :)
U Ternofila si nejsem ještě příliš jistej jak ho napasat, ale jeho postavu, mám vymyšlenou :)

All:
no a zároveň využiji této příležitosti a napíšu vám jak se to má s dalším dílem...

Momentálně se soustředím na (končící) Borealis, poté bude následovat tato povídka, kterou bych též rad dokončil :), ale bohužel mě již poznamenal můj krátící se čas :( a to ve všech mích výtvorech. Za cca dva a půl měsíce (snad jsem se nespletl) mě čekají závěrečné zkoušky a případné přijímačky, které budu popřípadě dělat sice až do druhého kola :(, ale i tak se můj volný čas značně krátí :(

Edit:
lidi tak jsem opět tady :) tentokrát mám pro vás snad kladné zprávy :)
chci vám totiž oznámit že už znám nejpozdější datum kdy to pošlu na korekci (pokud vše půjde podle plánu ;))
oním datem je 20.4. jestli jsem se nespletl, tak je to pondělí ;)
rád bych vám tady o tom dílu dlouho sáhle vyprávěl, jak dobře si ho užiujete, co vás všechno čeká, ale, všechno má své ale

Toto je spoiler!!!:
jsem na stránce, kde je vhodné udělat přerušení dílu, ale roblém je ten že se skoro nic nestalo :(, tedy abych vás neklamal, stalo se toho dost (možná), ale já měl původně v plánu do tohoto dílu dát o mnoho víc, ale místo toho jsem sepsal, jen to co jsem sepsal :(, no nic nebudu vás moc napínat, dráždit, nebo jak to přeberete :), prostě si počkejte a uvidíte ;) (já zatím do toho data odeslání zkusím dát apoň nějaké vodítko, ktere vás udrží vzhůru (joke) ;)

EDIT:
na tomto fóru je mnoho povídek s různou dobou vydávání, tato se bohužel vyvinula na měsíční (a i to je ohroženo :(), ale na druhou stranu to znamená blížící se další díl :) díl, který by tu mohl být již zítra?, nebo pozítří? při nejhorším snad v pondělí ;)
záleží jen na korekci a na mém rozpoložení :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.4.2009 21:38:40
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 16.4.2009 09:15:11
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

ICE: Dragonovi povídky jsou vždy kvalitní :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 16.4.2009 09:19:11
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to jo, ale když si dává na čas tak očekávám ještě něco navíc :D :wink:

Příspěvek 18.4.2009 15:38:51
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:) díky za chválu :smile: ale myslím že je už opravdu na čase sem hodit další díl :)

19

V galaxii Pegasus
Forda a jeho přítele Meleka obklopila mohutná záře, podobná Wraithské transportní technologii, kterou používali při svých honech na lidi.
Tato transportní technologie Forda a jeho společníka přenesla do tmavé místnosti bez kousíčku světla.
Oba dva měli sice díky enzymu lepší zrak, ale ani to jim nepomohlo.
Ford udělal jeden nejistý krok neznámem a okamžitě po jeho činu tmavou místnost vyplnila vlna světla.
Dvojici se naskytl pohled na místo větší, než si byli oba dva schopni představit. Místnost skrývala nejrůznější poklady, svitky či celé knihy, a dokonce již zhotovené kusy technologií, ale celému místu vévodila věc, která se skrývala uprostřed místnosti. Byl to obří, na pohled lidský mozek, několik metrů veliký. Ale když Ford přistoupil blíže, tak zjistil, že se skládá z nejrůznějších krystalů, jaké viděl na Atlantis.
Najednou po jeho boku Melek ukázal kamsi doprostřed onoho mozku a padnul na kolena.

Ford se na něj zaraženě podíval a poté se koukl na místo, kam Melek ukazoval.
Malou průrvou mezi jednotlivými krystaly bylo vidět lidské tělo, které se pomalu otáčelo v jakési záři, která jej zároveň udržovala nad úrovní podlahy. Ford po chvíli spatřil i tvář onoho člověka.
„Mosok,“ pronesl téměř neslyšitelně Ford. Ještě chvíli si to celé prohlížel a poté se vydal na další „průzkum“.

V galaxii Mléčná Dráha
Xerxes se nacházel v blízkosti bezbranného Hataku. Milek, který v současnosti velel na můstku, rozkázal přenos několika oslepujících granátů na místa, kde se měl výsadkový tým objevit s tím, že samotný výsadek bude v těsném závěsu.

Úderné jednotky byly přeneseny do strojovny, do místnosti s hlavním počítačem a na hangárovou palubu.
Úkolem jednotek bylo omezit možnosti nepřítele a pomalu získávat kontrolu nad celou lodí a bude-li to možné, tak brát zajatce.
Celá akce probíhala podle plánu a co víc, úderné jednotky při postupu lodí nenarazily na žádný odpor.
Lidem vše hrálo do karet, Jaffská minimální posádka se obráncům již nevyplatila. Nic již nemohlo zastavit lidi od cesty k můstku.
Čím víc se úderné jednotky ze tří směrů blížily k můstku, tím víc se začínala ozývat palba.
Ale lidští vojáci byli doslova vyškoleni pro tyto typy útoků či obrany a znali velmi dobře možnost nepřítele.
Jaffové to již měli prohrané…loď padla a autodestrukce byla odpojena. Každý třetí Jaffa, který šel k zemi, byl jen neschopen boje, nikoliv zcela mrtev.
Vojáci takovéto Jaffy okamžitě podle svých možností odzbrojili a označili malými přenosnými lokátory a následně byli přeneseni na palubu lidské lodi na ošetřovnu, pod dohledem několika mariňáků.

V galaxii Pegasus
Ford byl zcela unesen z toho, co vidí, a v hlavě začal spřádat další plány na dobytí Asuru.
Jak Ford pomalu procházel velkou místnost, spatřil na zdi nějakou rytinu, která ho zaujala. Byl na ní vyobrazen člověk, jak Wraithům jakýmsi nástrojem, připomínajícím nůž, prořezává ruku v místě, kde mají vak s enzymem. Vyobrazený člověk byl navíc podle rytiny prokazatelně tmavé pleti.
Vedle rytiny byl ještě nápis, který ale již bohužel Ford nedokázal přečíst, byl totiž již poznamenán časem.

V tom se ústřední „mozek“ jasně a intenzivně rozzářil a vzniklé světlo, které zalilo celou místnost, chvilkově oslepilo oba dva návštěvníky. Když záře zmizela, tak se jim pomalu jejich zrak začal vracet.
Ford se podíval ještě jednou na rutiny s tím, že potom radši hned rychle zmizí, ale k jeho údivu byla nyní rytina zcela kompletní a kousek od ní byly naznačené dveře.
Nápis u rytiny byl opět ve francouzštině.
„Tout sec pour lointain étranger (Pouze pro dalekého cizince)
Ford si ho párkrát rychle přečetl a pak se odhodlal a zatlačil na naznačené dveře, ale jako by tam všudypřítomná skála nebyla.

V galaxii Mléčná Dráha
Na palubě Hataku zbývala už jen jedna místnost, jen jedny dveře dělily úderný tým od dokončení úkolu a zatím s nulovými ztrátami.

Ovládací panel byl zničený, ale to lidi nikterak neodradilo. Každý měl u sebe nemalé množství výbušnin, výbušnin, které právě umisťovali na dveře.

Když se všichni stáhli do ústraní a připravili se k odpalu, tak nastalo hrobové ticho.
Velitel, který držel v ruce detonátor, si znechuceně odplivl a následně odpálil nálož.
Výbuch změnil sektor k nepoznání, dokonce i můstek byl značně poškozen a na jeho podlaze se nacházeli všichni jeho obyvatelé, kteří tam v době výbuchu byli.

V galaxii Pegasus
Ford chvíli přemýšlel, pak zamával na svého společníka, který se nacházel na mluvené slovo příliš daleko, a posunky mu ukázal, kam jde. Ten jen přikývl a Ford prošel skrze na pohled pevnou skálu.

V galaxii Mléčná Dráha
Když pozemské jednotky vtrhly do místnosti, tak první, co je zarazilo, bylo, jak toho málo dveře můstku vydrží a až potom věnovali pozornost zcela odzbrojeným Jaffům na můstku.
Velitel jednoho z týmů přišel k nejbližšímu Jaffovi, znechuceně ho nohou otočil tváří nahoru.
Jaffa nejevil žádné známky života, tak se k němu velitel otočil zády, ale v ten moment Jaffa vyskočil na nohy s úmyslem probodnout velitele svým nožem, což by se mu i povedlo, kdyby si ho nevšimnul mladičký člen jeho týmu.
Voják neváhal a strhl velitele k zemi, ale Jaffa, který se chystal již udeřit, nehodlal svůj úmysl změnit a místo velitele bodnul obětavého vojáka, ten padl na místě mrtev. Ostatní vojáci neváhali a důsledně Jaffu nakrmili olovem. Když zjistili, že mladičký voják zemřel, tak věnovali kulku do hlavy každému Jaffovi, který byl po ruce.
Poté si vyžádali transport na mateřskou loď.

Když byl transport kompletní, tak velitelé jednotlivých týmů podali neprodleně admirálovi předběžné hlášení o misi. Když si ho admirál ve své kajutě vyslechl, tak okamžitě zavolal na můstek, ať se posádky dělostřeleckých baterií připraví, poté se vydal na můstek.

Jakmile admirál vkročil na můstek, tak Milek oznámil
„Admirál na můstku.“ Přičemž se on a všichni, kdo mohli, postavil do pozoru. Admirál šel pomalu ke svému křeslu, přičemž rozkázal všem pohov, ale sám neusedl, zůstal stát před svým křeslem a sledoval značně poškozený Hatak.
„Ať posádky dělostřeleckých baterií zaměří Hatak a vyšlete salvu na počest padlého.“ Rozkázal admirál.
Nikdo na můstku neváhal a jeho rozkaz okamžitě splnili.
Všechny dělostřelecké baterie vyslaly jednu salvu směrem na Hatak.

Bezbranná loď se pod náporem střel téměř okamžitě rozpadla a zbylé trosky pohltily sekundární výbuchy, které je rozptýlily ve vesmírném prostoru.
Pár okamžiků po kompletním rozpadu Xerxes skočil do hyperprostoru směrem k Zemi.

V galaxii Ori
Po zničení Celestu se Termofil vydal na další cestu, tentokrát měl v plánu kontaktovat zbytek galaxie a dělat své vlastní kázání, které by bylo proti Ori.

Mezitím měla Adria hodně práce, aby v troskách mohla alespoň trochu pomoci a přitom aby to nebylo přímé vměšování. Z celého obyvatelstva Celestu navíc přežil jediný Doci, který byl chráněn silou, kterou mu propůjčila Adria.

V galaxii Mléčná Dráha
Na planetě, kde sestřelili a následně i zajali Jaffu, probíhaly mohutné přípravy na obranu planety před nepřítelem, jemuž není rovno.
Sám zajatý Jaffa měl již nového symbionta a podával veškeré informace, na které se ho zeptali. Obzvlášť když to měly být informace o nepřátelích Pravých Jaffů.
Do jedné z řídících místností klusem vtrhnul jakýsi mladičký voják
„Pane Maseku, váš transport do Singenu je již připraven.“ Oznámil příchozí, na což se Masek vydal ke dveřím. Když z nich vyšel, tak se ohlédl…za jeho zády jeho vlastní lidi zazdívali kryt ze železa betonem a již se chystali i na dveře.
Masek šel jakoby bez duše a přemýšlel o tom, jak to asi může dopadnout. Můžou vůbec ubránit planetu před tak strašlivým protivníkem? Před samotným zhmotněním zla a krutosti?
„Za jak dlouho dorazíme do Singenu?“ zeptal se Masek, když nastupoval do své transportní lodi. Pilot neváhal a pohotově odpověděl.
„Singen je vzdálený jen pár okamžiků, ale do Singenu -PN- je pomalá cesta, pravděpodobně tam dorazíte až během útoku.“ Masek jen kývnul, což si pilot vyložil jako pokyn ke startu a vzlétnul.
[img][./images/thumbs/845481224447422_1240065820.jpg]http://behance.vo.llnwd.net/profiles/84548/projects/138246/845481224447422.jpg[/img]
Masek se cestou koukl na zem pod nimi. Na mohutné přípravy na invazi. Nejmodernější energetická děla byla rozebírána a nahrazována primitivními zbraněmi, které pálily nejrůznější projektily.

V galaxii Pegasus
Jakmile Ford prošel skrze zdánlivě pevnou stěnu, tak se ocitl v malé místnosti. V jednom rohu bylo jakési brnění a na zdi proti dveřím zařízení, které v životě neviděl, ale byly tam také i zbraně. Jak se pomalu rozhlížel a byl unesen tím, co vidí, tak si ani nevšimnul, že po jeho boku se objevila postava.
„To vše je tvé.“ Pronesla postava jakoby nic. Ford, který o ní nevěděl, se s leknutím otočil a provedl rychlý výpad s nožem a zastavil se těsně u krku neznámé postavy.
„Mě poručíku nemůžete zabít.“
„Na to bych nevsázel a vůbec, odkud mě znáš?“ zeptal se neznámé postavy Aiden. Postava se jen usmála.
„Já jsem Mosok Veliký, tvůrce tohoto místa a tvé naděje.“ Ford byl nadmíru zmatený a dříve než stačil položit jakoukoliv otázku, tak Mosok prošel skrze jeho nůž, ale nikoliv jako hologram tak, jak je znal. Mosok se v místě narušení rozplynul jako plyn na neurčitý tvar a posléze se opět ucelil.

V galaxii Mléčná Dráha
Nad Zemí se objevil Xerxes a na palubě přítomný admirál okamžitě začal po rádiu podávat hlášení o tom, co se událo a následně nechal do zadržovacích místností v SGC přenést veškeré zajatce pod sedativy a pevně spoutané.

Netrvalo dlouho a lodě Noxů se po zjištění útočníků vydaly na vlastní lov. Lov na Jaffy, kteří svým činem dali Noxům další důvod vrátit se ke starým způsobům a činům.
Když odběžnou dráhu opustila poslední loď Noxů, bez toho, aby sdělili souřadnice, tak si admirál na palubě Xerxa pomalu začal uvědomovat, že to už asi horší být nemůže, ale k jeho velké smůle se již víc plést nemohl.
„Pane, na naší pozici se blíží malé plavidlo o velikosti nákladní lodě.“ Oznámil jeden z důstojníků konající službu na palubě vlajkové lodi.
Admirál se podíval na senzory
„Pravda,…ať se všechny jednotky připraví a vyšlete stíhače hlídat atmosféru planety, kdyby chtěli zaútočit.“ Jak admirál přikázal, tak se i stalo a stále přítomné lodě Asgardů spolupracovaly.

V galaxii Ori
Termofilovo kázání proti Ori mělo veliký účinek, zvlášť, když své tvrzení podkládal usmrcováním ostatních převorů, kteří se mu postavili do cesty, či zničením Celestu, sídla Ori.. A jako by to nestačilo, tak navíc na jeho straně byl fakt, že on byl první, což bylo napsáno i v knize Počátku, spolu s tím, jak ho ostatní „bohové“ vyhostili z jejich ráje.
Čím větší měl Termofil úspěch, tím víc Adria slábla a co víc, již i cítila, jak jí její síla pomalu opouští.
Musela něco udělat, byla jen jediná možnost, ale prozatím se musela spokojit s tím, že nechala znásobit výrobu nových lodí. Každý kdo mohl, musel pracovat na výstavbě nových lodí.

To Termofilovi ovšem dost zkomplikovalo situaci a musel začít používat jiný dopravní prostředek než loď, která by takové přečíslení nemusela vydržet.

V galaxii Pegasus
Ford ohromeně spustil ruku, ve které držel nůž a čekal, co se bude dít dál.
„Jak jsem řekl, mě nemůžeš zabít, já jsem totiž už mrtev.“ Oznámil Mosok jakoby nic a udělal kolečko kolem Forda, kterému se již na jazyku pomalu rýsovala vlna otázek.
„Mnoho let jsem čekal na tento den, den, kdy budu moct pokojně odejít do vyšších sfér a zanechat tu jen mé dílo. Každý den jsem na tebe a tvého společníka čekal. Pokaždé, když se někdo snažil zbořit zeď, tak jsem jí vlastním tělem chránil, opravoval jsem na ní každou prasklinku, jen abys jí ty mohl najít.. Ty, jenž vyvolen jsi.“ Oznámil Mosok Fordovi, ten byl ale již tak zmatený, že se nezmohl na kloudnou otázku. Dostal ze sebe jen jednu větu.
„Co bude dál?“
Mosok se pousmál a ukázal na neznámé zařízení, které bylo upevněno na zdi naproti vstupu. To se znenadání aktivovalo a následně z něj vylétla dvě dlouhá chapadla, která se omotala kolem Fordova těla a pevně stiskla. Posléze ze zařízení vyletěl jakýsi předmět. Předmět letěl nezvykle pomalu, Fordovi to připadlo jako věčnost, než se k němu předmět přiblížil. Očekával mnohé, dokonce se již připravoval na vlastní smrt, když vtom neznámý předmět bezmála půl metru od jeho hlavy explodoval. Síla exploze uvolnila mechanická chapadla, ale on stál nehnutě dál, vůbec nic necítil, ale přesto se nemohl pohnout.
Předmět se po explozi změnil na jakousi hořící kouli, která vydávala až oslepující světlo a téměř nesnesitelné teplo.

Exploze byla slyšet i skrze zeď a dostala se až k uším jeho společníka. Melek sebou při explozi trhnul a očekával okamžitý zával, ale nic se nedělo. Chvíli zmateně stál, když vtom si to uvědomil.
„Aidene!“ Zařval z plných sil Melek a zároveň se rozeběhl směrem k místu, kde jeho přítel a současný vůdce Pegaského obyvatelstva zmizel.

V galaxii Ori
Termofil i přes veškeré nástrahy, které mu Adria připravila, dál pokračoval ve svém kázání a likvidování doků, ve kterých se stavěly lodě.
Adria při každém úspěchu z jeho strany strašlivě zuřila, její síla byla čím dál tím menší. Musela něco udělat, musela zasáhnout, ať už to bude obnášet cokoliv.

V galaxii Mléčná Dráha
Jakmile transport s Masekem usedl na místo určení, tak samotného Maseka jeho čestná stráž o počtu dvaceti vojáků začala odvádět do cílové destinace. Do nejchráněnějšího místa na celé planetě.

Nepřítel byl již blízko a všichni to moc dobře věděli. Velitelé nejrůznějších oddílů dělali vlastní proslovy na zvednutí morálky. Žádný z proslovů nebyl připravovaný a každý projev se od sebe lišil jak nejvíce mohl.

Wraithské jednotky v této galaxii se po nedávné prohře stáhly do kouta a vysílaly opět na lovy jen Darty, ale brzy se vše mělo změnit.
Planety, které v minulosti nakazily svým virem, již dozrávaly. Každá živá bytost byla změněná na něco Wraithského, od Dartů po Hive Ship. Dokonce již přicházeli noví vojáci, vojáci, kteří se vyvíjeli z Eratuských Brouků a několik dokonce i z toho viru.

V galaxii Pegasus
Melek se snažil dostat skrze pevnou stěnu s nadějí, že snad nějak bude moct pomoci, ale jeho snažení bylo marné. Zdí mohl projít jen vyvolený a tím byl pouze a jen Ford, Ford, který je na druhé straně.

Zatímco se Melek snažil dostat skrz, tak na druhé straně Ford brzy poznal, že levituje nad zemí. V jeho očích se začaly objevovat známky strachu z neznámého. Molok to celé s úsměvem pozoroval a těšil se na velké finále.
Brnění, které bylo dosud v rohu místnosti se náhle zvedlo a přilnulo na jeho tělo, jako by to byla jen látka. Brnění bylo z nanovláken, ani nic nevážilo, ale i přesto pociťoval neskutečnou pevnost tohoto sytě černého materiálu. Během okamžiku měl na svém těle celé brnění, tedy až na helmu, která se vznášela kousek od jeho těla, spolu s několika zbraněmi. Poté hořící koule uhasla a Ford dopadl na podlahu, chtěl něco udělat, nebo alespoň říci, ale v hlavě začal slyšet cizí hlas.
Ford se tedy podíval na Moloka, ale ten jen zakýval hlavou a otočil se k průchodu skrze pevnou skálu, ale těsně před tím než prošel, tak ještě něco Fordovi sdělil.
„Vše, co je tady, patří Pegaskému lidu.“ Poté zmizel.
Aiden to ještě chvíli vstřebával a poté se chopil helmy a zbraní, které se stále vznášely poblíž jeho osoby a prošel do hlavní místnosti, kde narazil na Meleka.
Po chvilce vyprávění a vysvětlování z obou stran se vydali zpět na planetu, ze které přišli.

korekci provedl Dark Angel za což mu velmi moc děkuji :) (čest mu ;))

a jako vždy si rád přečtu vaše reakce :)

EDIT:

info o dalším díle viz můj podpis :cry:

EDIT:

PDF ke stažení
http://uloz.to/1639544/_Sedm_Stran_(PART_19).pdf
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.4.2009 18:28:25
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Paráda... :) Díl se mi i přesto, že zas tak nabitý nebyl, lídil a nesrovnalostí, které uvedu za chvíli tam bylo jen pár. Zvlášť to o Xerxovi a Fordovi bylo zajímavý a může to do budoucnosti rozjet zajímavej děj... 8)
Teď k těm chybám či nesrovnalostem, jak chcete: Tam je jedna malá k té francouzké větě, i když sám se tuhle řeč tak dlouho neučím, abych zase mohl hnedka radit, ale myslim, že před tím přídavným jménem od "dalekého cizince" by měl být nějakej člen, podle toho slova bych řek: "un"... :roll:
No a potom jen zase taková drobnost u toho, jak velitele výsadkovýho týmu napadl ten Jaffa, tak se mi nezdálo, že by, ač mladý mariňák, přímo nezaútočil rovnou na Jaffu ale skočil nesmislně po veliteli mezi nůž a jeho. Kdyby šel přímo na něj, což by podle toho, jak to bylo vylíčeno mohl, tak by ani nemusel zemřít a zrovna na toto sou vojáci trénovaní, takže se mi to pouze nezdá, ale je to klidně možný, takže v podstatě žádný velký výtky nemám... :wink:
A těším se na nový díl... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 18.4.2009 20:02:37
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

*Jack*:
fíha díky za takový příspěvek :) a samozřejmě jsem rád že se ti líbil :)

jinak pravda nabitý nebyl...tedy aspoň ne tak jak jsem chtěl...(děj toho co se mělo vejít sem bych dokázal teoreticky natáhnout ještě na tři další díly, bez a to bych byl ještě rád že mi to vyjde jen na "pár" dílů :D

Ford se bude ještě divit :D a Xerxes? To co se stalo je jen špica :D (ale bohužel není čas :( (mám před závěrkami a teprve mi přijde vyrozumění z nástavby...))

jinak k výtkám :)

Francouštinu ani já nestuduji, ale potřebnou větu jsem hodil do překladače (nenapadlo mě že se v tom někdo vyzná :smile: )

to s tím vojákem mě mě ani tak nenapadlo (to co popisuješ ty)... ale když si představím situaci že někdo chce skočit na mýho šéfa a já mám zbraň v pouzdru (nebo něco jiného) tak asi skočím, ovšem lepší na Jaffu. Přiznávám má chyba :)

ještě jednou díky za takový koment :)

btw:
díl bude za neurčito :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.4.2009 20:26:40
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jako vždy výborný díl, ale musím si trošičku rýpnout. Pomalu a jistě se mi pletou jména typu: Melek - Masek - Mosok - Milek :roll:

Příspěvek 18.4.2009 20:55:24
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

tak co se dílu týče jsem rád že se líbí :)
a problematiku jmen budu řešit :) nejsi totiž sám co má s nimi problém :( minimálně tobě, a mě se pletou :( ach kam jen jsem to rozum dal při vymýšlení tech jmen...nicméně (radši do spoileru)
Toto je spoiler!!!:
jeden z nich by se měl už objevovat výjimečně, nebe vůbec, jeden bude LOGICKY přejmenován (bohužel neím kdy se tam dostanu (ale snad do dvou max tří dílů...pardon) a ten zbytek? ten je nedořešen, ale i tak to bude lepší, ale začínám přemýšlet...(co bych neudělal pro čtenáře :D )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.4.2009 21:15:04
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

No, to s tím vojákem, oni každý vojáci a hlavně mariňáci sou cvičený hlavně k zabíjení, takže je jasná volba zabít toho chlapa, pokud můžu a mylsím si, že i mladík by Jaffovi, kterej de na velitele a nekouká se na něj, dokázal rychle nůž vzít nebo mu rovnou zlomit vaz... 8)
A to s tou francouštinou, já taky nemyslel, že ti jednou budu opravovat věty... :lol: ale to, co tam je, se dá usoudit už s několika prvníma hodinama, že tam bude nějakej člen... :wink: Oni taky Francouzi je sktrkaj všude kde můžou a to s tím, že ten díl mohl bejt delší a dal by se hodně rozepsat, to mám stejný, třeba to o tom Xerxoj a Hataku bych zrovna já dost rozvedl... :lol: :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 18.4.2009 22:31:11
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ice: Na osu jmen Melek - Mosok - Milek - Masek si Dragonovi stěžuji již minimálně dva díly, že mě to jednou zabije, že pořád nevím, o jakýho chlapa se jedná :-D (ale už si je pomalu začínám zapamatovávat) :lol:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 20.4.2009 11:13:27
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Teď jsem to dočetl a je to super. Už se těším, až Ford použije "nové hračky" v boji. :D

Už se nemohu dočkat dalšího dílů. :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 25.4.2009 18:26:39
Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

oo to bylo suprové.... hlavně ford :bravo: :bravo:
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Příspěvek 26.4.2009 14:16:17
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

no nějak jsem to tady zanedbal..., takže všem, kterým jsem ještě neděkoval...díky za váš příspěvek :)
jinak neměl bych, ale dám vám sem menší spoiler.

Toto je spoiler!!!:
Jak jistě víte (viz. podpis) mám dostz práce se školou, což znamenalo o víkendu dlouhé přemýšlení o této povídce :D...
mám v hlavě již jakýsi plán co by se mělo stát do dvou dílů (opět to, tam ale asi nenacpu, takže to napíšu (potom) jako jeden díl, hodím do toho přerušení a vydám s menšími rozestupy :)(pravděpodobně dva a dva díly ;))
ale teď ke spoilerům :D
objeví se jistá dvojice, která přiblíží děj budoucí.
minimálně jedna ze stran se s námi začne pomalu loučit
a mnoho dalších, které sem ani napsat nemůžu, jelikož bych odhalil více než bych chtěl. (tady se nalézal další spoiler, ale jelikož dvojice lidí ví víc než ostatní, tak jsem to smazal. to za prvé a za druhé to byl už opravdu veliký spoiler, který by vám zkazil napětí a příběh, který tu jednou bude pokračovat ;))

EDIT:
stejně jako u Pomsty, tak i tady sice opožděně, ale přesto :)

tato povídka získala nominaci za nejlepší nedokončenou povídku roku 2008 všem co nominovaly děkuji :)

EDIT:
dnes jsem se v myšlenkách na okamžik zatoulal k této povídce, ale zatím to nevydalo nato abych jí mohl psát, nicméně jsem si udělal pár poznámek, které mi v budoucnu urychlí práci...

a jelikož je dosti jisté že se hned na začátku....tak se o vás s tímto okrajově podělím :)
Toto je spoiler!!!:
dozvíme se něco o minulosti, jedné z postav, která má prsty ve všem včetně jednoho pohřbu ;)

EDIT:

V následujících dílech:
Toto je spoiler!!!:
jeden z generálů země navštíví město Atlantis, jeho návštěva bude spojena s několika podměty a to přípravou k možné budoucnosti a vlastní obhlídkou jednoho z generátorů.
A samozřejmně se navštíví město Kamelot a začne se hledat hrobka velkého krále.
Ale ještě v průběhu toho všeho se svede několik bitev a objevů, zcela jistě zanikne některá z ras ale co více. bude poodkryta rouška tajemství nad minulostí všech Antiků, tajemství které dalo Zemi její jméno.

EDIT:

Tak a další Spoilery :D
Toto je spoiler!!!:
v Pegasu se stane nevídané a dokonce bude ohrožena i celistvost sjednocených světů.
a co víc všichni děti Země ukáží že v jejich slabosti je síla, a v jejich síle dřímá neohrožený válečný duch, který je proškolen již mnoha válkami, duch který se nebojí sebevražedné mise, jen aby mohl říci. "Nevyhrál jsi"
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 26.5.2009 09:14:43
looserman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hele a ten termak chce znicit jenom ori nebo celou jejich technologii ?
protoze po zniceni ori by ji moh pouzivat nekdo jinej.... :D
NAZDAR!

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky