Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Destiny of Pegasus (díl 21. - 12.01.2012)

Destiny of Pegasus (díl 21. - 12.01.2012)

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:bravo: :bravo: wooooow :bravo: :bravo: tak tohle byl "nářez". Alteriané a Lanteané, proti Scianům a Wraithům, proti Venatorům....tohle bude velmi krutý boj. A velmi tuhé bitvy....velice se těším :ok:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

díky, jsem rád že se vám to líbí :yeah: hlavně počítejte že začátek bude trochu pomalejší a větší akce přijdou na řadu až po několika dílech :sorry: :write:

tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

óoo nová povídka. Napínavý začátek, opravdu skvělé. :D
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:yahoo: :yahoo: :yahoo: óóóóóó můůůůj bože :yahoo: :yahoo: :yahoo: to je skvělýý .... ja chcu dalši díl... a ješte dnes :D rozhodně to vypadá na jednu z nejlepších .. ne li nejlepší povídka co se mtu četl..... hrozně se mi libí že se objeví Alteriané... moje oblíbená rasa ... závěrem jen: :write: piš piš piš !!! :write: :D
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díky i vám za povzbudivé hodnocení :D

Werostir: Další díl bych rád uveřejnil do 14 dnů, tak snad se to povede :hmmm:

JannBaill Airman
Airman

Odpovědět s citací

Super! Těším se na další díl :)... ale nemůžu si odpustit malé rýpnutí - věty jako ,,Ti si rozepnuly pláště a odhodily je stranou." z dobrého dojmu docela dost ubírají :oops:

Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
paráda mo....fakt moc dobrý.....a hodně se mi líbí původ tý gardy....to sou vostrý mazáci :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

díky za příjemné komentáře a jsem rád že se vám nápady v této povídce líbí :yahoo:

JannBaill: nejsem češtinář, ale osobně si myslím že zrovna věta, kterou uvádíš je dobře, ale mohu se mýlit :hmmm: :sorry:

Earman: Konečně někdo napsal a i ohodnotil ten nápad o původu gardy. Měl sem ho v hlavě moc dlouho, ale pořád nebyla příležitost kam ho vepsat. Až tato povídka mi dala ty možnosti :yeah:

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

není, ti si rozepnuli a odhodili - to znamená lidi, v tomto případě muže, tedy hromadný a životný podmět, tedy měkké i na konci...ale tohle neřeším takovéto chyby.....y by tam bylo pouze, pokud by to byly ženy, ale kdyby to bylo třeba 100 žen a jeden muž, tak už opět znovu měkké i
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 15.3.2009 13:27:17
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Ice píše:
Je sobota a jak jsem slíbil tak tu je první díl. Takže hezké počtení a díky Dragonovi za odborné poznatky a konzultace :)

tak tady si dovoluji nesouhlasit a to ve slově odborné :D
je top nádhernej příklad toho jak si lidi umí protiřečit :rflmao: copak já jsem nějaký odborník? :) (kromě pár věcí, ale to až v jiném díle ;))
ale i tak rádo se stalo a u téhle povídky rád pomůžu (všechny důvody znáš a víc než jen to :D)

Dark Angel:
:shock: :shock:
tak to je krutý, po tom co to tady JannBaill vypsal jsem si taky říkal že to bude "i" a odůvodnil jsem si to dobře :shock: :yahoo: takže nejsem až tak ztracený případ :D :yahoo:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no nevím, ale budu vám věřit jelikož jsem ze školy dýl :D Sám to mam zdůvodněný jinak, ale to by bylo na jiný topic :wink:

Dragon: Ano odborník! Odborník na Sciany a jejich tech. Kdo jiný než ty by na ně měl být odborník ? :D

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tých sľúbených 14 dní na nový diel nevydržím!! :D To sa budem klepať.... Po tom úvode sa niečo zlé ani čakať nedalo a toto bol jeden skvelý diel ;) Teším sa aj na tie akcie sľúbené na konci, vyhliadka je veľmi akčná... :wink:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak snad to těch 14 dní vydržíte. Můžu slíbit větší akci a hlavně napětí jak se vše vyvine dál! no a možná že se dostane na nějaký drsný pozemní bitvy :wink:

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Juuuu :bravo: Tak pre toto som ochotná to pretrpieť :D No, to napätie, to ma zase bude týrať ale s tým nič nenarobím.... lebo potom by som sa zákonite netešila na ďalší diel. tak do toho ;)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak se musím trochu omluvit a opravit. Výše uvedený skoro spoiler je spíše na více dalších dílů :oops: Dnes jsem dostal dobrej nápad (podle Dragona perfektní) takže teď sepisuji a trochu upravuju již napsané myšlenky druhého dílu a jeho vydání by mohlo být někdy příští týden.
Když budu mít náladu, tak sem někdy hodím i spoiler na něj, ale to nevím kdy :sorry:

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky