Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Neříkám nemožné, říkám nesnadné Ale pointu problému jsi pochopil - 26 epizod na sezónu. Já, až se mi konečně podaří sehnat všech těch 700 epizod ve standartizované kvalitě, budu tento problém řešit třemi DVD na sezónu s epizodami v poměru 9-8-9. A první sezónu TOSky s prvním pilotem dám 10-10-10... Ale to jsme tak lehce OT...
Já to u DS9 řešil podobně, 10 - 10 - 6 + bonusy. Sehnat krabičku na tři či čtyři disky není velký problém. Ale tohle je opravdu docela OT. Sry.
A není náhodou Air jméno té lodi. Antikové přeci měli dost zvláštní smysl pro pojmenování věcí. A ta loď musí být taky hooodně stará. Přinejmenším od té doby co Antici přiletěli do naší galaxie, či je to druhá verze lodi, která roznášela brány po Pagasu.
The title is a bit more nondescript than SG-1's "Children of the Gods" and Atlantis's "Rising." Just how "air" is related to the episode's central plot remains to be seen.
No veď jo Tak mne Air veľmi nevadí, aj keď je to dosť zvláštny názov... Ale aspoň je nekonvečný
nějaká pozemská základna (SGC nejspíš ne, spíš Alfa) se dostane pod útok nějakýho nepřítele(možná Wraithi) a ti lidé(nová expedice), se při útěku dostanou na Destiny.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.