Tak zrovna Adama s Roslinovou je imo dost blbej příklad. U těch jsem netušila, že mají nějaký vztah, dokud mi to někdo neřekl, protože to tam vůbec vidět nebylo.

To, že ona si k němu chodila pro rady a byli hodně spolu ještě nemusí znamenat vztah - to by taky mohl mít vztah kde kdo v jakémkoliv seriálu, kde se tohle děje.
Zrovna u McKaye s Keller tomu věnovali celou sérii. Jako to, že fanoušci jsou tlupa často nerozhodných a nevděčných stěžovatelů, to je už jejich problém. Buď si lidi stěžují, že je to pořád McKay/Keller celou sérii (a "cpou nám to do krku"), jak jsem se dočetla na GW (nutno podotknout, že od lidí, kteří obě tyhle postavy nesnášejí, a většina z nich jsou naopak fanoušci Teyly nebo Shepparda - což samozřejmě problém není, kdyby to nevyřvávali v každém tématu, jak nesnáší McKaye s Keller a jak má nebohá Teyla málo prostoru), anebo lidem naopak vadí, že se tomu nevěnovali dostatečně, a že tomu měli věnovat víc prostoru. Tak já opravdu nevím, co lidi chtějí.
Rozhodně nechci tvůrce nijak hájit, škod nadělali dost, ale tohle dětinské vykřikování je trochu moc. Potom, co si tu lidi deset let stěžují, že nedotáhli žádný vztah do konce, to konečně udělají a ona je to najednou "telenovela"

Občas se nedivím, že si tvůrci zacpou uši a udělají si něco po svém, protože by se museli zbláznit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.