Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x10 - First Contact

5x10 - First Contact

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.10.2008 16:16:01
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě spíš zajímá, jak opraví ty usmažené emitory štítu :D takhle jsou snadný terč ...

Příspěvek 01.10.2008 18:26:26
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tam myslim nebylo jasne řečeno že je usmažili,jenom ze je smaži.Možna jde nastavit v navigaci jak vystoupit z hyperprostoru.Oni vystoupili z hyperprostoru tak,že nemuseli brzdit, v lost city to bylo skoro kolmo k zemi a technologicky rozdil mezi lodmi je taky asi značny.

Příspěvek 01.10.2008 18:35:14
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslím, že je opravdu usmažili ... proč jinak by to bouchlo? protože štít v poslední vteřině selhal ...
Ale co už, McKay to spraví a přidá pojistku, aby nemohly procházet štítem žádné lodě :D

Příspěvek 01.10.2008 20:39:14
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Naprosto skvela epizoda pátá série opravdo exceluje!
-Danny is back!! to je hlavni klad
-pár opravdu vypečenejch jokeů
-akce
proste vseco co ma mit spravna epka...

Toto je spoiler!!!:
tak nevim ale podle me ti v tech oblecich neudou asgardi...ale vlastne ta architektura zakladny a lodě.... mno asi ... dyztak esli je to 100% ze to sou asardi tak me vyvedte z omylu jinak ty obleky vypadali jak z warhammeru 40K xD
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 01.10.2008 20:50:43
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Je to 100% že jsou to asgardi, tady máš video http://www.cinemablend.com/television/C ... 12451.html

Jinak beru zpět to s tim že by to serum nevyzkoušeli na Toddovi. Teoreticky by mohli, ono je to přece nezmění v lidi, jen jim zmizí ty sací žlázy ne? Jako to měl Michael.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 02.10.2008 18:19:41
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dokonalá epizoda. Zase mi připomněla starý dobý časy největší slávy SG-1. Pořádná akce, zápletka...., žádný výplňový epizody o ničem. Jen je podle mě škoda, že tento scénář počítal se 6. sérií a když je nyní jasné, že nebude, trošku se bojím, že toto téma opustí během 1 - 2 epizod. Prostě rychlej konec jako v případě SG-1 - Ori vyřešili během závěrečného filmu a konec Asgardů jen tak těsně po úvodních titulcích. škoda.
Naposledy upravil Asgard007 dne 03.10.2008 05:33:48, celkově upraveno 1
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 02.10.2008 19:32:08
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem také hodne zvědavej jak to vyřešej protože tohle je velká věc.Jestli je zabijou stupidně jako v sg-1 tak pudu vraždit. :cry:

Příspěvek 02.10.2008 20:43:36
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

měli by si usmiřit todda a zbytek nechat na nahode,neutralni konec.Doufam že se nestane,že vymlati všechny wraithy a budou se pak tvařit jako nej tech rasa.

Příspěvek 02.10.2008 21:39:35
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

husta epka, Daniel je proste stargate, dava tomu tu klasickou atmosferu...

jakoze obvykle spoilery nectu, pustil jsem si to video Daniela... :love: :yahoo: :love: :yahoo: :love: :yahoo:

jen houst!!!!!!!!!!
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 04.10.2008 19:38:32
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

uplně mě žere čekat další tejden sakra :(
podělaný sanctuary na který stejne nikdo nečumi..to ho SciFi nemohl dat v jinej čas a nechat tam sga ??

Příspěvek 04.10.2008 19:45:32
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sanctuary má dvouhodinovou premiéru, takže příště už SGA nebude překrývat a oba seriály poběží po sobě. Já tedy říkám, že je lepší 14 denní pauza než půlroční, která měla být původně.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 05.10.2008 22:08:17
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Razor (Anubis): :? Vskutku sebevědomé prohlášení, asi by ti víc vyhovoval zavedený model 5 měsíční mid-season přestávky, že? :jako:
Když už se tak pouštíš do hodnocení Sanctuary, možná by ses na něj měl nejdřív podívat a pak zhodnotit, jak to nikdo nečumí... Ledaže bys byl jeden z těch, jejichž vesmír se točí kolem SG a nic jiného prostě není :wink:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 06.10.2008 15:40:55
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, já tedy nevím, co si o Sanctuary mám myslet. Přítomnost známých tváří z SG sice potěší, ale po shlédnutí prvních 2 webizod jsem nebyl ani nadšen ani zklamán. Přijde mi to takové nějaké bez nápadu. Když k tomu pak ještě přičtu ne příliš kladné hodnocení na csfd (má tam pouze 57%), vychází mi, že to asi opravdu nic tak úžasného nebude.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 06.10.2008 16:38:19
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No jenže ty webepizody už jsou dávno minulostí, seriál už běží normálně v TV...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.10.2008 17:39:15
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sorry za offtopic:
Navíc seriál od webizod hodně dospěl. Všeobecně se uznává, že webizody byly takové těžkopádné, nudné, zdlouhavé... (Přiznám se: poprvé jsem u toho usnul)

Jako televizní seriál Sanctuary hodně dospělo... Co se týče pilotního dvojdílu (nic víc se zatím hodnotit nedá :) ), taky to sice není nějaká nepřetržitá akční střílečka, ale člověk od začátku tuší na čem je, přitom může každou chvíli zírat na tu grafickou/hereckou podívanou a v podstatě to spěje k jakémusi konci...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách