Tak si říkám, že dlouho nebyl žádný pražský srázek... Což takhle se zase sejít... Vím, vím, ve škole je spousta práce, v práci je spousta práce, doma je spousta... no práce to není... ikdyž...
Abych se ale dostal k věci. Což takhle udělat 4. nebo 5. 10. sraz v Praze?
Jo, sraz je dobrý nápad. Pokud se nějaký bude dělat, byla bych raději pro sobotu. V pátek přijíždím z koleje. Pokud by byl v neděli, tak asi co nejdřív, abych se tam mohla ukázat alespoň na chvilku a pak hned odtam frčet na kolej
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Pokud se mohu připojit ke srazu, který plánujete, tak oznamuji, že bych si 4.10. mohla nějakou tu hodinku na Vás v diáři připsat A myslím, že mě doprovodí Kate, Kroketa, crooked.eye.sgc ... já nevím, jak jí před vámi říkat, ale určitě víte, oč běží Zatím se tedy mějte hezky, Ciao!
hmm, se mnou se to má tak, že dám vědět tak den předem. Zatím to vypadá na jediný volný víkend, takže já jsem pro. A radši sobota Ale opravdu to budu vědět jistě až tak v pátek
A ráda bych dorazila, protože jsem tam posledně z hloučku Crooked.eye asi někoho urazila, což jsem nechtěla.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Co mám s vámi dělat, bude to příjemné zpestření začátku akademického roku... Taky zatím nemám nic v plánu (doufám, že se mi tam nic neobjeví), takže se také hlásím... jen si říkám jestli seženeme místo s dostatečnou kapacitou.
A ještě poslední bod- já bych se přimlouval také za sobotu... abych měl neděli na zotavenou
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. Albert Einstein