Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x10 - First Contact

5x10 - First Contact

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 05.4.2008 12:58:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Rozhodne jsem zastance uplneho a totalniho vyhlazeni cizi rasy, nez nejake nesmyslne smireni :wink:

Zcela logicke by pro nas nyni bylo, postavit silnou flotilou a armady, a totalne zmasakrovat vsechno co zbylo po Goa´uldech (vcetne Jaffu) i Ori.

Lide z Terry, nejvyspelejsi a nejnebezpecnejsi rasa v nasem vesmiru. :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 05.4.2008 13:55:56
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ja osobne si myslim ze tato rasa bude silna , takova ze ji ani antikove nebudou znat a nebo ji budou tajit a bude z jine galaxie ( opet :-D )

Příspěvek 06.4.2008 14:02:19
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
Rozhodne jsem zastance uplneho a totalniho vyhlazeni cizi rasy, nez nejake nesmyslne smireni :wink:

nic proti, ale tohle je poměrně primitivní řešení a dokáže ho napsat každej primitiv s IQ větším než 80

Příspěvek 06.4.2008 14:35:33
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Proc? Je to naprosto lidske reseni, uzivane velmi casto.

V pripade SG by nebylo vubec divne, kdyby se lide ze Zeme chovali jeste hure nez Goa´uldi, a bez spetky litosti.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 06.4.2008 14:51:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já to myslel trochu jinak :wink: mně tohle vcelku nevadí když je to dobře napsaný a to neni rozohodně to, že najdou nějakou starou zbraň a během dvou vteřin je hotovo. Gou'aldy vyvraždili postupně , to se mi líbilo. Ale Ori, to byla naprostá neschopnost vymyslet něco originálního (jak grál, tak archa pravdy. Jedno horší než to druhý).

Příspěvek 06.4.2008 15:48:08
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

třeba tím first contactem myslí první kontakt s povznesenýma antikama a nebo s velmi silnou rasou!! ale taky nechápu proč je najednou daniel tak zapleny v hledani po janusovi??? myslim ze janus mohl taky neco vytvorit jako sangraal!! nechal se treba inspirovat merlinem!!!

a co se tyce novych ras tak at nejdrive doresi wraithy a michaela, potom tady neco bylo o povznesenych replikatorech tak at to tam daji ale spis bych to videl na nejakou kmensi dvojepku a pak jestli budou mit dobry napad tak at tam klidne daji nejakou tu rasu s jejich namakanyma lodema, jak sem cetl na jednych strankach o atlantis!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 06.4.2008 17:57:40
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
já to myslel trochu jinak :wink: mně tohle vcelku nevadí když je to dobře napsaný a to neni rozohodně to, že najdou nějakou starou zbraň a během dvou vteřin je hotovo. Gou'aldy vyvraždili postupně , to se mi líbilo. Ale Ori, to byla naprostá neschopnost vymyslet něco originálního (jak grál, tak archa pravdy. Jedno horší než to druhý).

Docela presvedcive to napsal Raynor, jak ve valce s Ori v jeho pribehu se dostali do Oriske galaxie, a zbranemi hromadneho nicemi povrazdili miliardy lidi ale i hospodarstvi rise Ori. Kdyby takovou peknou vyhlazovaci akci vyridili Ori i v SG-1, byl bych spokojenej, rozhodne by to bylo vic logictejsi a pochopitelnejsi.

Invaze - 41. část

Příspěvek 17.4.2008 16:14:18
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já bych to viděl s tím Rodneym že to bude opačně než ze začátku atlantidy.. Tam jakmile se objevil Jackson a pak ještě Oneill jak Mckaye absolutně zastínili a připadal mi tam jak jen obyčejnej vědec bez nějakýho zvláštního významu ale zde je to vlastně už Rodneyho parketa tak by mohl on zastínit Jacksona teda to asi ne ale aspoň se za ním neztratí...
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 22.6.2008 15:26:08
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
stalker píše:
btw, někde jsem zaslechl, že pátá řada má být temnější a mnohem provázanější než kterákoli jiná...heh

:laugh: :laugh: :laugh: Tohle jsem slyšela už o 4. sérii. Tam to vypadalo, že zapomněli zaplatit za elektřinu (proto ta "temnota") a neviděli na to, co píšou. :lol: Nevěřím jim už ani nos mezi očima. Jediné, co mě zajímá, jsou nějaké novinky k epizodám a postavám, ale nějaké prorocké kecy o tom, jak bude kde jaká epizoda nebo série skvělá, to ne. To se přesvědším sama, až to uvidím.

Přesně, temnější a odvážnější 4. série :lol2:
Já to bral tak, že je teda dost velká odvaha napsat a vypustit takovou epizodu, jako je třeba Trio, jejíž zápletkou je pád do díry.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 16.8.2008 22:24:16
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych to viděl s tím Rodneym že to bude opačně než ze začátku atlantidy.. Tam jakmile se objevil Jackson a pak ještě Oneill jak Mckaye absolutně zastínili a připadal mi tam jak jen obyčejnej vědec bez nějakýho zvláštního významu ale zde je to vlastně už Rodneyho parketa tak by mohl on zastínit Jacksona teda to asi ne ale aspoň se za ním neztratí...

O'Neill zastíní každýho v SG.RDA je prostě jedinečnej. ASi nemá smysl opakovat důvody proč SG-1 skončila.
Jinak už se těšim na Daniela.
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 17.8.2008 14:02:54
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mart9in9:tak SG-1 neskončila rozhodně proto, že tam nebyl RDA
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 17.8.2008 16:18:37
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d:tím že tam nebyl RDA jim klesla sledovanost a po dvou sériích jim to sci-fi Channel zatrh.
jinak pokles sledovanosti nebyl jenom kvůli neúčasti RDA ale měl na to velký vliv.
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Příspěvek 17.8.2008 16:43:01
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jenže kvůli ratingům SG-1 nezrušili, tam šlo spíš o peníze

Příspěvek 17.8.2008 17:23:31
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

g.o.d píše:

A sledovanost je co? :D To jsou tezke prachy...

nejak nechapu kam miri tim ze Rodney nebude mit Danyho rad, protoze mu fusuje do prace. Nejak nechapu co ma jejich prace spolecneho. Kdyby fusoval do rpace vedcum tak mu Sam prostrelila hlavu uz v 7.serii...
A nwm to psal, ale Danyho ukol je jasny :) prijit,udelat co nejvetsi botu to de, rict sorry ja nechtel a zas jit.

Příspěvek 17.8.2008 17:42:54
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

St0rm píše:
g.o.d píše:

A sledovanost je co? :D To jsou tezke prachy...

já tim myslel spíš platy pro herce, v tomhle stojí SG-1 daleko víc než SGA

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách