Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x02 - The Seed

5x02 - The Seed

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.7.2008 14:15:49
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

lidskej jumper ? to by jsi chtěl pěstovat lodě tím, že by jsi vždycky objetoval jeden život a pak by jsi nakonec měl problémy s tím to ovlátat jelikož by jsi neměl žádnou osobu s wreitskou DNA...ale dalo nám to i iinformaci tahle episoda, že ZPM které chtěl Todd nebyl jen k tomu aby se vypěstovala spousta vojáku ale také proto aby se vypěstovalo dost nových HIVE
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 20.7.2008 15:41:34
Catano Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

LOVE THE TENTACLE! :D

Celkom dobrá epka, 6-7/10.
Zaujímavý proces výroby lode, aj keď takto nejak som si to vždy predstavoval.
[img][images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.png]images/thumbs/Catano_sigpokerkopie1.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.7.2008 17:23:41
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nadpriemerný diel.

U mňa:

PLUSY
- Interakcia postáv, pekné dialógy
- Carson
- Woolsey, toto som fakt nečakal, po TOTÁLNE zbytočnej a nič nerobiacej vedúcej Cartrovej konečne poriadny veliteľ, vyzerá to tak, že sa na pľaci bude objavovať častejšie, ako raz za epizódu na 42 sekúnd.
- Konečná fráza Welcome To The Pegasus Galaxy :)

MÍNUSY
- Urýchlený koniec, aby to stihli do 40 minút (všeobecne problém Stargate, napríklad v BSG sa také niečo stať nemôže)
- Carson rozprával ako s rečovou poruchou

7/10

Příspěvek 20.7.2008 18:41:03
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Epizoda byla dobrá :smile: a to je co říct,nejlepší byl Woolsey. :smile: Mínus tam také bylo a to hodně velké TEYLA.To bylo něco,scénaristi se po 4 letech vzbudily a začli psát pro teylu scénaře.Ono by to bylo dobré tak pár záberů TEYLY za epizodu,ale ona se oběvovala v celé epizodě stále a pořát :roll:

Příspěvek 20.7.2008 18:55:01
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zatim sem nadcen... :D
za epku davam tak 9/10 ->jeste ze nectu zadny spoilery.. :) super prekvapeni :)
Jedinej minus tam byl Sheppy...totalne sem cekal co udela :D
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 20.7.2008 19:41:45
Martinuss Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kde stahujete ty nový díly, na torrentech? já vždy čekám až to je na dc ale ted tam neni ještě nic a chtěl bych to vidět ještě dnes tu novou 5x02 - The Seed :)

Příspěvek 20.7.2008 21:35:15
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Před chvílí jsem to dokoukal a musím říct, že dost dobrý díl: Hodně mile mě překvapil scénář pro Woolseyho - takhle jsem ho tam přesně chtěl 8) Docela by mě zajímalo, jestli se tam ještě někdy Carosn objeví, když teď musel zpátky na Zem :?
Jen mě tam hodně chyběla akce - té tam bylo podle mě dost málo, docela hodně se tam jen diskutovalo :roll:
Takže 8/10 :)

Příspěvek 20.7.2008 21:54:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To diskutování bylo imo dost příjemná změna. Nemusí to být pořád o akci. Tu kdykoliv obstará action Sheppard. :roll: A Carson se určitě ještě objeví. :wink: Nedali by si takovou práci, aby ho přivedli (tak pitomě) zpět a pak ho už neukázali.
Snad mu do příště změní účes, protože vypadá, jako když utekl ze seriálu ze 60. let :D

Kde stahujete ty nový díly, na torrentech? já vždy čekám až to je na dc ale ted tam neni ještě nic a chtěl bych to vidět ještě dnes tu novou 5x02 - The Seed

Ono by možná stačilo podívat se pořádně a o pár příspěvků výš, kde Pomeranč navádí na Kde sehnat nové epizody. Už ten název tématu je celkem jasný. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.7.2008 22:07:28
cleo007 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen tak pro zajimavost... kde jste prisli na to, ze se Atlantis meni na Hive ship? Jasne rekli, ze je to tomu podobne, ale ne ze se meni na Hive ship. Navic nikdy jsem nevidel myslici a mluvici Hive ship. Spis si myslim, ze Hive ship jsou spise na bazi rostlin, tedy co se tyka zpusobu rustu. Jinak celkove dil o nicem, az na Carsona, ktery i kdyz je to klon, neni co byval, Ale hlavne ze je zpatky. Jsem zvedavy jak se rozvine 5rada... :wink:

Příspěvek 21.7.2008 02:00:03
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno podle mého hive jei myslící organismus jako byli treba leviatani v farscape, inteligenci má podle všeho podle mozku osoby z jteré roste, pod doźrání už není třeba tak hostitel odumíra a hive funguje jak má jen doběhne par ošklivej vědcu a zapojí nškolik přístrojů...tak by to podle mího mohlo i býti, je to logické když je to naprogramovaná virus

Příspěvek 21.7.2008 18:55:06
Mirny Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

me se ten dil zas tak nelibil...jak rek cleo007 - dil o nicem. blbej rychlej konec...clovek kouka co se bude este dit a ono nic. vsichni sou zdravy a v pohode...
Teal'c se dívá do ledničky:"Prováděl jsi nějaký druh vědeckého experimentu O'Neille?"
O'Neill:"Hej! Ta salsa je pořád dobrá!"

Příspěvek 21.7.2008 18:59:48
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no,alespoň víme,že TPTB si konečně začali řešit anticko-wraithskou logickou chybu,ale všichni víme,že se jim to pořádně nepodaří
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 21.7.2008 20:06:38
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

O jaký chybě je řeč :?:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 21.7.2008 20:22:16
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobře zahraný a napsaný Woolsey, Carson už se snad nevrátí, a Sheppardovo hrdinství je cliché. Nic víc co by stálo za řeč. Standartní epizoda...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 21.7.2008 20:34:43
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
O jaký chybě je řeč :?:

mam tušení, že je o tom jaktože wreithu bylo tolik...a kde vzali tolik lodí a teď když víme, že i lodě rostou rychleji když mají energii ze ZPM tak to je trochuvysvětleno...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách