Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.6.2008 17:44:56
pip@ Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

tak jsem ten díl shlédl, a musím ho zhodnotit:

Toto je spoiler!!!:
+ Ford :)
+ působivý přechod mezi planetami
+ konečně se paprskometama trefili
+ rozpad hyperprostorovýho okna
+ Michael ukradl jumper

- Odkdy se při transportování musí vypínat štíty?
- degradace dartů... sundat dart M4, to je fakt moc...
- Teyla rodí, OMG

ale jinak se mi díl dost líbil.. až na těch pár do očí bijících chyb... :roll:
7/10

A Michael asi uletěl tím jumperem, že? Docela by mě zajímalo, jak... Možná mu Carson dal ATA gen..

Příspěvek 23.6.2008 20:24:26
V Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přesně tak...
Taky nechápu systém vypínání štítů.

Když je známá frekvence štítů, tak jde projít zkrz. Stejně tak procházel transportér i jumpery a F-302jky...
Nikdy dřív to nevadilo a transportovali jak diví... Teď z toho udělali zastaralou a nevyladěnou technologii.
Asgardi by brečeli :(

Jinak ale spokojenost s novými efekty.

Příspěvek 23.6.2008 21:14:09
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nevíte náhodou někdo kde se na tenhle díl dají sehtat titulky? Na SGTT je ještě nemaji hotovy a rebelian translators to ani nezačali překádat.

Ou tak sry za OT, už je dodělali :oops: :wink:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 23.6.2008 21:45:11
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

wou no me se ten dil libil no az na tech par chybicek no..ale ta holka jak sundala ten dart to bylo moc:-D...jo a odvolani sam mi prislo nejak moc kruty jika tomudle dilu bych dal 9/10..za nejaky ty chybycky ale byli ted novy efekty ktery mi prisli moc moc dobry

Příspěvek 23.6.2008 21:46:22
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak sem se taky kouknul... ale kdybych se nekouknul sem na fórum tak bych netušil že už to je venku... :D
Fakt super byl Ford a dobrý efekty.... Rodící Teylu sem teda moc nemusel ale Mckaye jo, měl dobrý ksichty... :lol:

Akorát by mě zajímalo, jak Michael našel ten Jumper... asi si šel jen tak do hangáru a najednou do nečeho narazil....

Příspěvek 24.6.2008 07:17:46
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

wou no me se ten dil libil no az na tech par chybicek no..ale ta holka jak sundala ten dart to bylo moc:-D...jo a odvolani sam mi prislo nejak moc kruty jika tomudle dilu bych dal 9/10..za nejaky ty chybycky ale byli ted novy efekty ktery mi prisli moc moc dobry

Tak oni Sam museli odvolat, jinak by se nemohla objevit v SG Continuum. Jestli jsi si všimnul jak se na konci Sam "loučila" s Rodnym, tak se tam zmínila o tom že chytili posledního Baalova klona a že se z něj Tok'rové snaží vyndat symbionta. Z toho je jasný, že se Continuum bude odehrávat až po týhle epizodě a ne před začátkem 4.řady SGA.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 24.6.2008 08:02:16
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jackson D. píše:
Tak oni Sam museli odvolat, jinak by se nemohla objevit v SG Continuum. Jestli jsi si všimnul jak se na konci Sam "loučila" s Rodnym, tak se tam zmínila o tom že chytili posledního Baalova klona a že se z něj Tok'rové snaží vyndat symbionta. Z toho je jasný, že se Continuum bude odehrávat až po týhle epizodě a ne před začátkem 4.řady SGA.

Naproti tomu Ark Of Truth se muselo odehrávat ještě před 4. sérií, konkrétně před posledním dílem 3. série (First Strike). Jinak by to nedávalo smysl; hlavně kvůli Apollu.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.6.2008 08:15:38
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Abychom měli stále rádi SGA a SG-1, musíme přejít většinu chyb, s tím se bohužel nedá nic dělat, jinak by se nám dávno seriál úplně znechutil. To je zkrátka fakt.

Nekompromisní jsem sobně byl jen u Ori - pevně věřím, že se nebude opakovat situace, a z Wraithů udělají totální poražené blbce, jako u Goa´uldů.
I když o tomhle jsou už víc než jen náznaky. :roll: :x

Ta marinacka jak likviduje Dart ve stoje dávkou z M4 to už bylo vážně moc 8) :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 24.6.2008 10:30:50
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No me docela dostaly ty efekty vybuchu hypermotoru a nasledne cele lodi. Jak uzasne realne odlitavaly trosky...
Jenom doufam ze dalsi dil bude divatelny,jedine co se mi na tomhle libilo byl ten efekt preletu mezi hvezdnyma systemama. 2/10

Příspěvek 24.6.2008 11:09:58
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Naproti tomu Ark Of Truth se muselo odehrávat ještě před 4. sérií, konkrétně před posledním dílem 3. série (First Strike). Jinak by to nedávalo smysl; hlavně kvůli Apollu.

Já bych spíš řekl, že Ark of Truth byl někde v polovině 4. řady, protože Ellis na Apollu už měl asgardská vylepšení - a ty se v SGA objevili až v BAMSR, pokud vim....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 24.6.2008 13:07:26
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
Nohajc píše:

Já bych spíš řekl, že Ark of Truth byl někde v polovině 4. řady, protože Ellis na Apollu už měl asgardská vylepšení - a ty se v SGA objevili až v BAMSR, pokud vim....

Vždyť přece asgardská vylepšení měli už od 10x20 Unending a navíc v Ark Of Truth Apollo ani nebylo vidět. Natož aby bojovalo s Ori mother ships.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.6.2008 13:16:56
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ehm....tak tím, že jsem zabrousila sem do spoilerů jsem si trochu zkazila překvapení.
Toto je spoiler!!!:
Samozřejmě myslím Forda na začátku. Doufám, že nám tím nechtěli říct, že je mrtvý.

Ale jinak díl celkem ušel. Jen to podle mě vzalo trochu rychlý konec, ale nebyl to nejhorší díl.
Toto je spoiler!!!:
Rodící Teyla a Rodney, který jí pomáhal, to snad ani nemohlo být jinak :D

Příspěvek 24.6.2008 13:56:02
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc:Ellis z Apolla hovoří v Ark of Truth s Landrym o tom, že z hyperprostoru vystoupilo několik Ori motherships - a říká, něco na způsob toho, že to ani s asg. vylepšením neubrání nebo něco na ten způsob
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 24.6.2008 14:13:28
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

SGA opět potvrdila, že má opravdu nejhezčí a nejlepší úvodní znělku (co se týče obrazu i zvuku) ze všech seriálů, které sleduji :wink:

Trochu jsem to nepochopil s tím pivem, vždyť Duff je pivo v USA, ne? Aspon v tech Simpsnových jo... :?:

Trochu mě překvapilo, že jim ukradli Jumper, copak ti Hybridi mají ten gen?

A bylo mi i líto Carterové, že ji tak vyhodili :cry: a Rodney si taky zasloužil, aby to dětsko bylo pojmenovaný po ní, kdyby to věděl, tak být jím, tak se na ni vykašlu :lol: :lol:

Trochu tam "ojebali" Weirovou... ta je vedla 3 roky, Shepp s ní byl vlastně jako další velitel a ted řekne, že Carterovou si vážil nejvíc? :cry: škoda, no...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 24.6.2008 14:19:54
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mno, o dvě strany zpátky je řečeno, že Sheppard řekl, že Sam je velící důstojník, kterého respektuje nejvíc. Tj. vojenský důstojník, ne civilista, jak byla Elizabeth.

Toto je spoiler!!!:
To s tím pivem jsem taky nepochopila a začátek s Teylou u sklenice s vínem je dost mimo mísu. Nechápu, na co to tam je, protože Teyla ani Sheppard nikdy moc neprojevili, že by se nějak víc měli rádi a najednou "To je super, že tady sedíme sami dva?"... nebo tak něco:-) Tohle se mu přece nemohlo zdát... :-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách