Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.3.2008 19:07:34
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Klenotka storm ma pravdu..:D...ludia vybuchli zatial len v jednej epizodke..:)
na co doplatil chudak Carson:(
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 02.3.2008 21:39:55
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

já jsem docela zvedavej jakej bude kapitan ty novy lodi:-D

Příspěvek 02.3.2008 22:25:39
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Příspěvek 02.3.2008 22:28:28
Hawkeye.94 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no každopádně si tam nechali otěvřený vrátka, páč co víme, tak nejmín jedna replikatorská aurora přežila a to že představitelka Weirové se už v seriálu neobjeví, podle mě neznamená, že nesehrajou v seriálu už žádnou roli. Navíc to jak to končilo mi připadá jako, kdyby chtěli obnovit svou civilizaci v nějakym koutku pegase a začali plánovat dost dobře promyšlenou pomstu. Sice se to tohohle dílu netýká, ale napadlo mě to, tak sry za :offtopic:
PS: ten phoenix bude podle mě jen BC-304 s asgardskym jádrem, ikdyž je mi divný proč by ho tam dávali( stačily by jen ty nejdůležitější komponenty, jako věcičky na hrátky s časem, kopírovací zařízení atd.) páč nechápu na co by jim tam byla např. historie asgardů

Příspěvek 02.3.2008 22:34:32
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Hawkeye.94 píše:
no každopádně si tam nechali otěvřený vrátka, páč co víme, tak nejmín jedna replikatorská aurora přežila a to že představitelka Weirové se už v seriálu neobjeví, podle mě neznamená, že nesehrajou v seriálu už žádnou roli. Navíc to jak to končilo mi připadá jako, kdyby chtěli obnovit svou civilizaci v nějakym koutku pegase a začali plánovat dost dobře promyšlenou pomstu. Sice se to tohohle dílu netýká, ale napadlo mě to, tak sry za :offtopic:
PS: ten phoenix bude podle mě jen BC-304 s asgardskym jádrem, ikdyž je mi divný proč by ho tam dávali( stačily by jen ty nejdůležitější komponenty, jako věcičky na hrátky s časem, kopírovací zařízení atd.) páč nechápu na co by jim tam byla např. historie asgardů

Mno mi prave neprijde logicke, zeby na kazde lodi byl stroj casu :D zeby az tak moc verili v prisahu armade spojenych statu a slusnost? Tje jako by kazdy pucflek mel kolem krku klic k odpaleni jaderne hlavice :D

Příspěvek 02.3.2008 22:40:33
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno mi prave neprijde logicke, zeby na kazde lodi byl stroj casu :D zeby az tak moc verili v prisahu armade spojenych statu a slusnost? Tje jako by kazdy pucflek mel kolem krku klic k odpaleni jaderne hlavice :D

já neříkám na každé lodi, v MD je odyssea(teda pokud to z ní nevymontovali, což asi jo) a pegasu by byl phoenix. Ale na druhou stranu pochybuju, že by tam byl přímo stroj na cestování, spíš tam bude jen to, na to zastavení času

Příspěvek 02.3.2008 22:49:26
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já osobně si myslím, že to jádro několikrát zkopírovali tak, aby jej mohli umístit na jakoukoliv loď lidí která buď už byla vyrobená a nebo bude vyrobena, myslím, že na to snad lidé ještě mají aby kopírovali nějakou technologii!!
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 02.3.2008 22:54:25
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
já osobně si myslím, že to jádro několikrát zkopírovali tak, aby jej mohli umístit na jakoukoliv loď lidí která buď už byla vyrobená a nebo bude vyrobena, myslím, že na to snad lidé ještě mají aby kopírovali nějakou technologii!!

To by ale bylo obrovský ryziko. Jen si představ co by se stalo kdyby to jádro padlo do rukou Wraithů. A vzhedem k tomu jak se dokážou technologicky přizpůsobit, by to netrvalo dlouho a dali by nás.

Příspěvek 02.3.2008 23:08:49
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak wraithi by nás dali i teď, kdyby chtěli

Příspěvek 02.3.2008 23:59:14
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d. ma pravdu..:D..by poslali taku peknu flotilku na atlantis a by sa nespametala..:D..

phoenix prezije urcite..:)

tesim sa na tento posledny diel bo to bude dobre uzavretie inak nudnej serie..
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 03.3.2008 00:03:03
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no možná jsem trochu mimo, ale nemá se tento díl odehrávat i v budoucnosti :arrow: teoreticky by mohla i loď být jen v budoucnosti, jsem už z této série totálně zmatený
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 03.3.2008 02:54:08
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, lodě a bitvy vypadají pěkně. Což ještě nic neznamená :).
Ale co to sakra...co to...co znamená to s Rodneym a Keller??? To je mi fuk, jestli je to alternativní, ale tohle se mi prostě velmi nelíbí :x .
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.3.2008 07:11:06
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

v historii asgardů je také celý výzkum antické databáze :wink:

Příspěvek 03.3.2008 11:33:15
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

teeeda trailery vypdaj fakt dobre! :D uz se tesim¨.A co to jako ma bejt s tou Kellerovou a Rodneym? :roll: ktera lama to napsala-ale dobre nebudu soudit kdyz nevim souvislosti ale nevim doufam ze to vysvelej nejakym ¨lepsim vysvetlenim nez vysvetlili Carsonovaklona.

A na Phonixe se fakt tesim ale bohuzel si myslim ze o nej este v ty epizode prijdem :?
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 03.3.2008 12:37:34
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Doufam ze Phoenix nam zustane. Ta lod co bojuje s Hive Ships je prece obycejna BC-304, asi Apollo, a docela dost dostava, rek lbych ze v tu chvili se objevi Phoenix o velikosti O´Neilla, a jednim megapulsem zmasakruje jednu Hive a druha zdrhne :D

Jednak uz by to chtelo nejake poradne bitevni plavidlo, a jednak ani s Phoenixem si nemuzem vyskakovat, nehlede na to, ze podle toho jak Michaelova lod sejmula Wraithskou, tak ma silnejsi zbrane a kdo vi co jeste.
Pokud se do toho maji zamichat nejaci SuperReplici, myslim ze Phoenix nam da aspon nejakou sanci na preziti :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách