Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

4x18 - The Kindred (Part 1) [Spřízněný (Část 1)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.2.2008 22:24:00
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Na tenle díl jsem se hooodně těšila a nezklamal, moc se mi líbil. Není to takové WOW jako minulou epizodu je to jiné WOW, trochu menší, ale i tak hodně slušné. I když byl začátek slabší, tak to pěkně vygradovalo a nesmírně se těším na další díl :P
Bylo pěkné vidět v jednom dílu mé dva oblíbení "Wraithy" Todda a Michaela. Lorne byl taktéž super :D
To co udělal Mike s Athosiany se mi líbí :D (i když vyvraždit Wraithy komplet by nemusel :? ). A co se týče samotného Michaela. Z ukázky na druhou půlku serie jsem se obávala, že z něj udělají totální psycho, ale díky bohu se tak nestalo a jsem ráda :D Doufám, že v tomto příběhu budou pokračovat pořádně i v páté serii nějak kontinuálněji, ne že se tam ukáže zase na konci :? A strašně mu to seklo. No, prostě já tu postavu i herce strašně žeru :oops: :D

Souhlasím s Klenotkou a g.o.d.em, že to mohli natáhnout do více dílů, prospělo by to tomu. Chvílemi jsem se v tom taky ztrácela.

Ad zničení Hoffanů. Ha, to mají za Stevea :twisted: :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 23.2.2008 23:40:30
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No epizoda to byla skvělá, akorát jak už tu několikrát padlo rozhodně by si to zasloužilo rozvětvit na vícero epizod. Třeba ta scéna na planetě Haffanů (či jak se píšou) vypadala spíš jako vystřižená scéna z nějakého jiného dílu.

Co se týče Todda, je skvělý, že se k němu stále vrací je to rozhodně jedna z nejzajímavějších postav co se v SGA objevila. Především tím, že je podobně jako Woolsey je takový ten neutrál co chvilku hrozí/chvilku pomáhá, ovšem bez Resetů.

Pak Michael. Důvod proč jsem se těšil na tuto epizodu (a teda ještě na to, že to skončí To Be Continued, tedy respektive na to ztvárnění). No rozhodně se jeho příběh začíná vyvíjet zajímavě, je tedy pravda, že to "Chci ovládnout celý vesmír" se mi moc nelíbí, ale s tím asi nic nenadělám. Škoda jen, že Athosani jsou jen loutky (nebo, alespoň tak na mě působili) bylo by zajímavější, kdyby mu pomáhali sami od sebe.

A teď ještě k tomu konci. Řekl bych, že pokud nečtete spoilery (což já nejsem) rozhodně skvělé. Lepší než často používaný obklíčení nebo hrozící smrt hlavní postavy. Takže jsem naprosto spokojen.

Co se týče Teyly tu neřeším, takže už zbývá jen mé celkové hodnocení epizody The Kindred:
9/10
Už se těším se na The Kindred part 2.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.2.2008 23:43:59
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka: O Quarantine nebo Trio bych nerad přišel, za to Millers Crossing nebo Harmony by mi ani moc nechyběly.

Jinak se mi to dneska líbilo, samozžejmě Teyla je Teyla, a když je středem pozornosti, tak to nikdy není žádná velká sláva, ale nakonec ji zajal Michael, který zase exceloval. Rozhodně nejlepší postava v dílu. :wink: Doufám, že z něho udělají hlavního záporáka pro celý zbytek seriálu, vůbec bych se nezlobil.

Todd byl taky moc dobrý. To, že se vrátí Carson věděli snad i to, kteří se spoilerům vyhýbají jak jen mohou, a stejně tak všichni museli vědět, že tam bude až těsně před To Be continued (TBC - jak někdo vtipně napsal :lol: ) Jsem zvědavý na pokračování, jak se scénáristi z té kaše, kterou sí teď Carsonem rozlili, vyhrabou.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.2.2008 23:52:49
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Todd se mi začíná líbit víc a víc, bral bych ho jako člena týmu, byla by to zajímavá změna :D Návrat Carsona, nejsem příliš nadšen, prostě to není ono. Michaela jako postavu moc nemusim, tak doufám že ho brzo zlikvidujou.
Obrázek

Příspěvek 24.2.2008 00:07:10
upi Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

teda, to byl konec jako vrata, nevim jak to chcou scenaristi ukočirovat takovy návrat velkýho blondýna,
a to že řekl co jim trvalo tak dlouho, je celkem trefne vzhledem k tomu že tam je už skoro rok od te doby co "zemřel" při výbuchu, ale mám pocit že to je jenom klon....... ale brutální konec i když trošku trapný, ale to se dá přehlídnout,

jinak k epizode, konečně se neco dělo, je fajn že se vratil michael (nebo jak se piše) a vyrukoval zpět se svou super army super wraithu, ale vzhledem k tomu že nebudou hladoví tak to budu muset přejmenovat na SASH - super army super hybridů, ale tohle asi pochopí jenom ti co četli vlakno o nové rase v 5. serii atlantis :-D

moje hodnocení:
9,2/10
+ překvapivý konec, čekal sem doktora až v další serii
- málo vesmírných bitev
[img][http://upi.stargate.sk/sig_down.png]http://upi.stargate.sk/sig_down.pnghttp://[/img]
--- stargate.sk ---

Příspěvek 24.2.2008 00:55:06
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dost mě překvapují ty negativní názory na tuto epku. Já viděl Midway a Kindred ve stejný den a Midway se mi od začátku zdála jako pěkná hovadina se dvěma terminátory a bezmyšlenkovitou akcí (a to nejsem proti bitkám, Sateda je jeden z mých oblíbených dílů). Zé bych dal sotva 5/10 a to jen za Teal´ca, kdežto Kindred je na druhou stranu úplně suprová epka, v ději jsem se neztrácel ani minutku, byla zřetelná postupná gradace, nenudil jsem se, žádných výrazných logických chyb jsem si nevšiml a vojáci se alespoň kryli + Staří známí + Todd (moje new oblíbená postava)+ samozřejmě Michael. Prostě jsem z toho měl podobný feeling jako v první sérii a po dlouhé době se nemůžu dočkat dalšího dílu¨9,5/10

PS: Spoilery nečtu, ale věděl jsem že se vrátí Carson, ale nevěděl jsem kdy, no a teď je z5, pro mě překvápko, ale jinak mi je Carson ukradenej :)

Příspěvek 24.2.2008 07:09:00
Lipper Airman
Airman

Odpovědět s citací

:shock: :shock: :shock: Finaly. What`s took you so long? :shock: :shock: :shock: este stale nejako nechapem pointa toho dielu :D
00000010 01000111 01110010 01100001 01110100 01110101 01101100 01110101 01101010 01100101 01101101 00101110 00100000 01001101 01100001 01110011 00100000 01001001 01010001 00100000 01101110 01100001 01100100 00100000 00110001 00110000
http://www.paulschou.com/tools/xlate/
( Help na rozlustenie :) )

Příspěvek 24.2.2008 09:20:51
rossifan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Todd se mi začíná líbit víc a víc, bral bych ho jako člena týmu

To by mohlo být fajn, ale myslíš že by pro něj něco v kantýně našli? :D

Jinak se mi epizoda líbila, ale sem zvědavý jak objasní Carsona, byla to sice moje oblíbená postava, ale když prostě jednou umřel taky měl být mrtvý (když ho fandové chtěli tak se moh objevit v nějaké halucinaci nebo tak něčem). Objevily se mi moje oblíbené postavy Todd (však taky díl Common Ground patří k mým nejoblíbenějším v SGA) a Lorne. A Michael, tipek rozhodně to bude zajímavé.

Příspěvek 24.2.2008 10:14:05

Odpovědět s citací

Ach jo, proč to musí dělat? Proč? To by opravdu nešlo aby byly díly ve kterých by alespon byly stejně silné lodě? To chci tolik moc? Proč musí mít deaddalos najednou takové problémy s wraithskou lodí, když absolutně v pohodě zničili tolik lodí třídy Aurora? Dyk by je zničili na jednu dvě rány, tolik nevydržela ani lod Ori proti Odysee. A to nemluvim o štítech Daeddala jako z papíru...

Příspěvek 24.2.2008 10:21:55
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

stity deadala byly dost mizerne a pak se este ani neumi trefit do kriznika.Ted mi pripadalo ze z lidi udelali uplny trotly.Meli hned palit na motory a necekat az lod uleti!!!

Příspěvek 24.2.2008 10:24:05
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

rossifan píše:
RomanArts píše:
Todd se mi začíná líbit víc a víc, bral bych ho jako člena týmu

To by mohlo být fajn, ale myslíš že by pro něj něco v kantýně našli? :D

Co resis, proste mu poslou masoveho vraha malych deti, nebo zmetka co znasilnoval a zabijel zeny, na Zemi je spousta takoveho odpadu, co muzou dat k jidlu :roll: 8) :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 24.2.2008 10:25:44
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

B.Gen.Jack.O.Neill a kull: tohle je to nejmenší co bych řešil... kdyby zabili Micheala tak nemáme další díl...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 24.2.2008 10:57:06
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

S todem by to mohli udelat ted uplne jednoduse na scene je Carson a Michale , oba dva maji zkusenosti s genetikou , a navic michael uz se krmint nemusi. Tak by mohli taky upravit toda aby se nemuse lkrmit ale byl porad tak silny a chytry.

Příspěvek 24.2.2008 11:14:32
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ehm jenze potom uz by to nebyl Wraith :lol: :lol:

A cim to, ze jak jsem nekolikrat navrhnul, ze by "pratelskym" Wraithum posilali zlocince odsouzene na smrt, nikdo neodpovedel. :wink:

Jeste i rad bych se dival, jak Todd takhle zere i takoveho Krejcire :)

A jeste jsem se ani nevyjadril k dilu :arrow:

Todda zacinam mit taky rad :D doufam ze tam bude casto, jsem zvedav, co si scenaristi navymysleli ohledne Carsona, pevne verim, ze to nebude uplna blbost.
Ze tam vubec byla Teyla cely dil shodilo o bod u me :roll: tak uz jsem se tesil, ze bude na materska nebo v lepsim pripade mrtva :( (samozrejme jen ona ne dite)
Pul bodu dolu, ze jsem nevidel, jak Asgardske paprsky rezou Wraithskou lod, a pul bodu dolu za Carsonovu vetu na konci.

Takze 8/10 rozhodne jsem doufal v neco vic.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 24.2.2008 12:11:16
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

9,5/10

Nejlepsi epka z rady...doufam ze zatim...na to jak se pomalu rozjizdela tak to teda krasne gradovalo az do konce k tomu navrat Toda a Michala...a DIKY BOHU ze nectu spoilery....z Carsona sem mel trochu sok...a ten pohled co Rodney nahodil...totalni typ WTF??? :D...k nezaplaceni
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách