Malo13 píše:
Ja TV NOVA nechytam, a dalsia vec, ak by to mali vysielat 1x do tyzdna ... tak to rovno SGA pochovaju, tak ako PRIMA pochovala Heroes. 1 cast za tyzdne, to sa neda ... Heroes som mal pozreet za dva tyzdne, kedze pracujem ...
cakat vzdy na novy diel, to je na samorazdu

cakat vzdy na novy diel, to je na samorazdu
SG-1 běžela na Nově vždy každé všední odpoledne, tak jak jsi přišel na to, že u SGA to bude jinak? Sci-fi taky vysílá epizodu SGA jednou za týden, ty na něj taky čekáš týden, aby sis ho mohl stáhnout, tak radši prověď svoji samovraždu...
Já se na SGA teda nedívám kvůli Zelenkovi... Ano, česká hláška potěší, ale pokud bych se na to díval jen kvůli nim, kterých je pár za sezonu, tak si radši najdu lepší způsob trávení času

Řeknu ti, náramně si mě pobavil. To si snad už musíš dělat srandu, protože tohle snad nemůže myslet nikdo vážně. Když to dají na Nově, budou se na to dívat tisíce, TISÍCE lidí, kteří dosud neměli o Atlantis ani páru. Ty znáš tisíce lidí? Já osobně znám opravdu hodně lidí, ale tisíce jich rozhodně nejsou. Nechci, aby SG přežívala jenom díky pár zaprášeným DVD, která má někdo v poličce a občas je dá kamarádovi. Fandom potřebuje nové lidi (a o fandomu něco vím, stačí občas vyrazit na con). A nevím, jak ty, ale já osobně jsem se na SG1 začala dívat v 98 na Nově, s dabingem, a ještě v době vysílání 1. série Atlantis jsem o stahování neměla ani páru. V době sledování SG1 jsem pro změnu neměla tušení ani o tom, že existují skupiny lidí, které se schází a jezdí na cony, resp na cony jsem jezdila, ale že je tam SG jsem netušila. Když jsem začala koukat na SG1, šla jsem na net=dozvěděla jsem se to. Mám pro tebe radu, nekoukej na to! Tenhle topic ignoruj. Když nechceš pomoct, fajn, ale nekaž to ostatním.