Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.1.2008 17:03:23
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Neinka píše:
mno jen takova zajimavost
tohle jsem nasla na jedne strance o spilerech primo k teto epizode....
vsimete si jak se ten nuz jmenuje(respektive ci je)

[img][images/thumbs/cvigy_DSC01158.jpg]http://i205.photobucket.com/albums/bb55/a_pilgrim_soul/sga_spoilers/the_last_man/DSC01158.jpg[/img]

tak tahle kudlicka je moc pekna , doufam ze tahle kudlicka nezkonci v nekom z expedice

Příspěvek 13.1.2008 17:50:44
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Že by se v této epizodě objevil i Todd? :shock:
Hmmm, Michael a Todd v jednom dílu. To si nechám líbit :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 15.1.2008 01:59:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Z TV Guide (a GW fóra):

Toto je spoiler!!!:
But all this could change if the “It’s a Wonderful Life” cliff-hanger finale holds true. Through a time anomaly, Sheppard winds up 10,000 years in the future and finds both a solar-blasted Earth and a hologram of Dr. McKay, which lets him know how life changed after he went missing on a mission.

Takže budoucnost se prostě stane, tak jak má být a Sheppard bude vědět, co se stane a tak má možnost ji změnit?

Hmm, myslím, že tohle tu tak úplně ještě nebylo...že by záblesk originality? Rozhodně jsem na to zvědavá a dokonce se i těším! To je pro mě příjemný pocit po dlouhé době. Jsem za to ráda :D Ale zase, aby toho neprozradili moc a nepokazili to.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.1.2008 13:14:26
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Zní to hodně dobře, hlavně ať už žádné info nevypouštějí, jelikož bych to taky nemusel vydržet :D Čili Atlantis přesunuli na zem, hmm. Jsem hrozně zvědav, co bude Rodney vyprávět...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.1.2008 13:28:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já se těším stejně jako na každou jinou epizodu ze čtvrté řady. :D A musím říct, že to zní naprosto bombasticky! :shock: Byl by naprostý nářez, kdyby Rodneyho vyprávění například proložili nějakými flashbacky, kde by se shrnulo to nejdůležitější, co se stalo za ta dlouhá tisíciletí. Božínku tohle opravdu vypadá jako naprosto originální finále. (Něco jako Deconstruction of Falling Stars - Babyloňáci vědí... :wink: )

Příspěvek 15.1.2008 14:08:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Flashbacky budou, uvidíme v jaké formě...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.1.2008 14:21:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Wow, taK to zní opravdu zajímavě! Rozhodně se už těším...chudák John asi bude pěkně vykulenej, až se rozkouká po návratu :shock: :)

Příspěvek 15.1.2008 14:52:33
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

HAck: jj máš pravdu. Teď jsem si vzpomněl, že by tam měla být ve flashbacku Jeanie. Ale já měl na mysli spíš nějaké velkolepé flasbacky. :) Například jak roku 4269 zaútočili Wraithové na Zemi a Atlantida přiletěla pomoci s obranou a podobně... :D Njn. To jsem celý já, hned bych z toho dělal Star Wars. Navíc se nikdo nechlubí vizuálními efekty v této epizodě, takže na něco takového asi můžu hodně rychle zapomenout... :wink: Asi se o takových událostech bude jen mluvit. Ale i tak to bude super!

Příspěvek 15.1.2008 16:04:19
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ty zbrane to je prece jasny ne, nova rasa host vyhazuje wraithy! newim mozna maji neco spolecneho s prichodem nove rasy, vsak se o tom spekuluje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 15.1.2008 19:32:31
General
General

Odpovědět s citací

Ono to dokonce vypadá, že by se to mohlo odehrávat ve více časových liniích. Třeba jak Sheppard zmizí, tak ho budou tady postrádat, pak budoucnost, do toho flashbacky z minulosti...hmm, tohle je, nezapomínejme, 100. epizoda, takže si s tím asi dali hodně záležet :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.1.2008 19:35:04
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

nn stá epizoda to ještě není. Ta bude až na konci páté řady. Jestli špatně nepočítám... :)

Příspěvek 15.1.2008 19:43:09
General
General

Odpovědět s citací

No jo, pravda. Někdo se s tím vytasil na GW a já to slepě převzala :D Tak nic, no. Ale stejně doufám, že si dali záležet :)

Příspěvek 15.1.2008 20:10:48
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus: Nechci syčkovat, ale s tvými bombastickými flashbacky to vidím bledě... Každopádně námět zní skutečně zajímavě.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.1.2008 21:21:37
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vždyť jsem psal, že na to můžu zapomenout. :lol: Já jen jak jsem slyšel 10 000 let v budoucnosti a flasbacky, tak mi hned naskočilo, co všechno velkého se mohlo za tu dobu stát. Ale je mi jasné, že s SGA rozpočtem to bude spíš komorní vyprávění... :wink:

Příspěvek 15.1.2008 21:27:50
General
General

Odpovědět s citací

Tak ani komorní vyprávění nemusí být špatné :wink: Na finále se většinou scénáristicky podílí víc lidí a někteří z nich mají cit pro psaní postav. Jako bych viděla ten chrchlající hologram McKaye...povahově přesně odpovídající dnešnímu, jenom starší. A přesto poznamenaný tím, co se stalo a změněný...to by mohlo být zajímavé. Může z toho být i docela depresivní záležitost. Finále nemusí být jenom ve znamení bitev a velkých cliffhangerů.
Podpis Mallozzi a Mullie může znamenat malér, tihle dva mají na kontě i pěkné epizody. I když teda Irresponsible teď radši zatlačuju do koutku mysli, aby mi nekazil optimismus :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách