Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.1.2008 20:15:58
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Děcka pozorte- jen tak ze srandy sem si přeložil z gateworldu co maj napsany u the kindred 1 a zjistil sem ze se ma do galaxie pegasus dostat nejaka divna choroba, co myslite je to lepsi nez nova rasa a nebo horsi?????????

Příspěvek 09.1.2008 22:50:07
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

choroba budiš , ale trochu by to chtelo rozvest wrighty at je vic pozname a nejakou novou rasu klidne ( pokud to nebude hlavni zlo )............

jak je tam michael v tech vedlejsich postavach , tak asi tusim co tam bude delat :-D preci ma armadu opancerovanych priser ;-) + si urco sezene nejake Hive-ship a hned tu mame pribeh :-D.......

mozna ze Jeanie jim bude znovu pomahat s projektem na nevycerpatelny zdroj energie ( uz zase :-D ) jinak me nic nenapada ;-)

Příspěvek 09.1.2008 23:12:24
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jeannie tam bude jenom na chvilku. Kate Hewlett říkala, že to bude jenom štěk. Takže třeba budou mít jenom nějakou konverzaci s bráchou o narozeninách její dcery nebo tak :D

Merlin Miridyn: Je opravdu nutné používat v každém příspěvku dvacet vykřičníků a otazníků? :roll: Bitva v poslední epizodě nejspíš nebude. Ta BAMSR byla největší a podobná asi zase dlouho nebude. Má to být nějak "neobvyklé" a prý je to taky dost "srdceryvná" epizoda, kde můžeme čekat slzavé údolí. To se mi moc nelíbí a doufám, že nám nehodí Unending 2.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.1.2008 23:40:49
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Termin Unending2 znamena hratky s casem, bez jakehokoliv efektu pro pribeh? Rad se poucim... jestli je to to co si myslim tak souhlasim ze by tyto epizody meli omezit...

Příspěvek 10.1.2008 07:53:37
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja uz nechci zadnou unending2! chtel bych neco o anticich neco jako return ale trochu ve vetsim rozmeru! :?

Příspěvek 11.1.2008 13:40:19
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Watched the Day One Mix of The Last Man, our season 4 finale. Great, great episode - and one that will surely have fans pulling their hair out when those final credits roll. Hopefully, they won’t have to wait too long for the season 5 premiere - or there could be a riot. I love these types of time travel episodes in which the ultimate fate of our beloved characters are foretold - some telling, others tragic, all touching. The last few episodes of season four should come with a 3-hanky alert.

...takže to fakt bude časovka. Mno, normálně by mi to nevadilo, ale když je to season finale tak mi to vadí, jelikož známe scénáristy že... :?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.1.2008 14:17:58
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

hmm jsem zklamán :(
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 11.1.2008 14:21:24
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak o zklamání se dá v této chvíli těžko mluvit, stejně to byla velká pravděpodobnost, že to ta časovka bude. Já se akorát bojím, že to bude totálně mimo story-arc 4. série. Doufám tedy, že mě překvapí...

A taky mám z toho jeho vyjádření pocit, že někoho v těch posledních třech dílech zabijou...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.1.2008 14:29:03
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já si myslím, že to úplně "mimo mísu" nebude, protože Mallozzi s Gerem několikrát naznačili, že se od tohohle dílu bude dost odvíjet story-arc páté řady. Takže i když asi nějaký ten restart bude, tak se asi stane něco hodně důležitého. Alespoň tak mi to připadá... :wink:

Příspěvek 11.1.2008 16:10:15
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Časovky taky nemusím, ale řada věcí na Posledním cápkovi vypadá dobře, takže se těším.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 11.1.2008 22:53:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Taky mám pocit, že tam asi někoho zabijou...nebo aspoň na nějakou dobu pošlou pryč. Mallozzi v souvislosti s touhle epizodou mluví o tom, že je smutná a "tearful". Ale jelikož je to časovka a s jejich reputací se to stejně zase vrátí zpátky :roll:
I když snad nevykradou sami sebe s Unending a nebudou nic vracet a nějaké následky nechají. Ovšem jestli zase vykopnou někoho z SGA, aby místo zaujal v 5. sérii někdo z SG1, tak už asi vyskočím z okna.

Ideální představa časovky a spojení s objevením nové mystické rasy...co takhle rasa, která žije v někde v časoprostoru a umí ovládat čas?

To by bylo pro scénáristy SG sousto, protože časovky píšou rádi. Na konci 5. série se Rodney probudí a najde toho Carsona ve sprše...er, to už jsem zase někde jinde
:lol:
Prostě, ačkoliv je to časovka, hodně se na ní těším, protože to vypadá, že tady David H snad bude konečně moct i něco zahrát a nejen se snažit nacpat 200 slov do minutového dialogu.

Navíc se tam říká "these types of time travel episodes", takže to bude asi nějaká...jiná, kterou jsme už viděli. Něco ve stylu 2010? Ta bylo fajn...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2008 00:18:01
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Toto je spoiler!!!:
Ve finále 4. sezóny se Sheppard vrací ze sólové mise (hmmmm, kde tak asi mohl sám být????) a objeví město opuštěné a místo na vlnách oceánu je usazené mezi dunami z písku.

Mno, docela se těším.

no myslím,že to bude mít něco společného s Weirovou...spíš nový Atlantis těch zbylých replíků
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 13.1.2008 14:09:20
Neinka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mno jen takova zajimavost
tohle jsem nasla na jedne strance o spilerech primo k teto epizode....
vsimete si jak se ten nuz jmenuje(respektive ci je)

[img][images/thumbs/Neinka_DSC01158.jpg]http://i205.photobucket.com/albums/bb55/a_pilgrim_soul/sga_spoilers/the_last_man/DSC01158.jpg[/img]

Příspěvek 13.1.2008 15:05:33
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A nozik meho nejoblibenejsiho wraitha.
Dotal me tim svum 3 sec proslovem v 11epizode 4 rady.
Presne cas je 35 minut -35 minut a 3 sec.
Tam povída :"Přesměrovávám energii z nekritických
systémů do regenerace trupu."

Tenhle proslov v originale mi nadherne zni :oops: 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 13.1.2008 17:03:23
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm co vy víte? třeba to bude nějaka alternativní realita :D .

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách