Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x20 - The Last Man [Poslední muž]

4x20 - The Last Man [Poslední muž]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.10.2007 13:25:49
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tou doufáme všichni ;)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.10.2007 20:01:29
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

http://bp0.blogger.com/_bu0vVgPPyEs/RxKg0p4mURI/AAAAAAAAFMc/B93qi40X9Wo/s1600-h/DSC01637.JPG

hmm tak myslim, že ta loď bude asi stejná jako Daedalos, nevim těžko říct z toho prostředního monitoru, jsou tam nějaký černý cosi, ale to taky může být jen nějaký zvýraznění ....

Příspěvek 21.10.2007 19:31:55
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já mám pro atlantis v písku ještě jiný vysvětlení. Tohle se stane, když lidi přistanou s městem na vodní planetě a začnou hodně pít. :lol:

Příspěvek 21.10.2007 20:44:39
nannuck Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ty jo Rodney z budoucnosti, to bude pecka. Mohl by jim říct, jak postavit ZPM, objasnit některé věci atd. Třeba bude ten Rodney poslední žijící účastník expedice Atlantis, která měla nějakou nehodu a on se zachránil...
CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire."
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!"

Příspěvek 22.10.2007 20:25:42
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak mám zléé tušení, včera jsem se díval na druhou sezónu SGA a tam na monitoru měl Hemeroid úplně stejnou animaci lodi, i s těma černýma cosi, bééééééé :cry: :cry: :cry: ona bude asi úplně stejná jako Daedalos .....

EDIT: Tááák a teď by mě zajímalo, jakej z moderů mi upravil mýho Hemeroida na Hermioda nebo jak se mu nadává :lol:
Naposledy upravil Harry256 dne 23.10.2007 06:19:18, celkově upraveno 2

Příspěvek 22.10.2007 21:07:36
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Třeba to bude přímo Daedalos :lol:
Obrázek

Příspěvek 23.10.2007 06:17:51
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no to asi těžko, když se ta loď jmenuje Phoenix :lol: :lol:

Příspěvek 23.10.2007 08:57:30
mkaldam Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mam teorii k atlantis v pisku. proste to neni nase atlantis, ale dalsi mesto antiku, ktere bylo zanechano na vysichajicim oceanu

Příspěvek 23.10.2007 09:12:23
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ono to spíš bude mít něco společného s tím, že "starý" Rodney nás navštíví v minulosti, zřejmě něco tůůůůt a hodlá to nějak napravit ...

Příspěvek 23.10.2007 09:34:28
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Teď mě napadl skvělý námět, že starý Rodney skutečně navštíví bránou nás a řekne nám nějaké hrozné tajemství, na které se budou připravovat celou pátou řadu. Na způsob 1. řady Heroes :-) To by IMO docela šlo.
Obrázek

Příspěvek 23.10.2007 10:11:19
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To by vůbec nebylo špatné, něco podobného bylo i v Enterprise a jak to bylo super:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 23.10.2007 10:59:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlas. Tohle by mohlo SGA slušně nakopnout. A kdyby to vypadalo jako zmíněná Enterprise ve třetí řadě, tak bych se vůbec nezlobil. Ale mám strach, že tvůrci SG už mají ten svůj styl natolik zajetý, že do takových "experimentů" nikdy nepůjdou. Sice zatím vypadá, že se čtvrtá řada od těch minulých opravdu změnila, jak JM sliboval - přeci jen to na sebe ZATÍM víc navazuje (tím myslím i díly neodvysílané, o kterých už se ledacos ví) a celý tón je o něco temnější, ale pořád je to změna řekl bych kosmetická. Ale to co navrhuje Raynor by bylo opravdu skvělé. :thumright:

Příspěvek 23.10.2007 16:27:29
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ještě mě napadl jiný děj, který by se mohl odehrávat v budoucnosti a přitomnost by ovlivnil ala episoda 2010, děj byl by trochu jiný oproti jenhrozbě, ale ten děj se moc blíží plánům v Odyssey, takže nebudu spoilovat :lol: Ale zase by skvěle zapadal na název episody...
Obrázek

Příspěvek 20.11.2007 13:43:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Sheppard returns to Atlantis after a mission and finds the city abandoned, all systems dead -- and instead of ocean, sand dunes as far as the eye can see.

Sheppard se vrací z mise a nachází město opuštěné, všechny systémy mrtvé-a místo oceánu město obklopuje písek kam jen oko dohlédne.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.11.2007 14:03:14
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak to je vynikající, to nám zase řekli, první minutu epizody, neeee :( Já se z toho čekání zblázním...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách