Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Tak to já bych řekla, že určitě není. Někde se o tom dohadovalo (ale nevim kde ani jak oficiálně). Nicméně věřím tomu, že ta slovenka je někdo úplně jiný.
Když jsem já poprvé slyšel mluvit Zelenku česky, tak jsem si myslel, že jsem se přeslechl. Proto jsem si to vrátil a hle: "On skutečně mluví česky." Tak jsem si myslel, že někdo ze srandy nadaboval pár vět česky, jako takovou českou vychytávku. Až o něco později jsem zjistil, jak se to s ním má....
Když jsem já poprvé slyšel mluvit Zelenku česky, tak jsem si myslel, že jsem se přeslechl. Proto jsem si to vrátil a hle: "On skutečně mluví česky." Tak jsem si myslel, že někdo ze srandy nadaboval pár vět česky, jako takovou českou vychytávku.
až poslední dobou- v Letter from Pegasus mi to přišlo dost umělý a nepřirozený (asi chtěli testnout, jak čeština na američany zabere a jestli se nebudou vztekat, že se v seriálu promluvilo jinym jezykem, než angličtinou) - prostě plácal blbosti, co mu napsali amíci- je vidět, že ty hlášky teď upravuje...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. Albert Einstein
Popravde,sledoval jsem SG-1,to ze je dalsi stargate"Atlantis" jsem nijak vedomne nevnimal(nezajem),ale jen do ty doby,kdy jsem ze zvedavosti , kdyz SG-1 zrovna meli pauzu,si pustil jeden dil Atlantisu a zaregistroval jsem s uzasem ze ten clovek mluvil cesky ,pak uz jsem horecne shanel vsechny dili od zacatku
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.