Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 21.10.2007 - review epizody 402

21.10.2007 - review epizody 402

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.9.2007 20:39:46
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ninja_girl: No jo, vy Shepweiristky :D Ohledně Carterové s tebou souhlasím=sejdeme se v anti-carter topicu na GW fóru :)
Toto je spoiler!!!:
Myslím si, že na nějakou lítost nebyl čas a ten jejich rozpor v Adrift ohledně těch nanitů se dal udělat líp. Rodney ji chtěl zachránit a tak to udělal, protože chtěl, aby přežila, bez ohledu na to, jestli by to tak chtěla. Sheppard věděl, co by chtěla, a tak řekl, ať to nedělají. Asi to záleží na tom, kdo je jak zvyklý dělat tahle rozhodnutí a Sheppard jako voják to holt vidí trochu jinak. I když teda jako velitel má stejně prd autoritu :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.9.2007 20:48:22
ninja_girl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: No jó, zase my. :D ;) Asi nesejdeme, protože já už jsem tam přestala chodit, už mě to tam poslední dobou přestávalo bavit. :( Zvlášť kvůli lidem, kteří si pořád melou to svý a nevěří jak někdo nemůže mít stejnej názor jak oni, i když svůj názor obhajuješ jak chceš, oni ti prostě vynadají do idiotů. :roll:

Toto je spoiler!!!:
Být v kůži Shepa, asi bych udělala to samý. Sice by mě to strašně rvalo srdce, ale když vím, čím prošla, tak bych nechtěla aby to zažila znova. Ale stejně ji museli zachránit, aby si prostě došli pro ZPM a pak ji tam nechali a v klidu si přistáli s celým městem na jiné planetě. ;)
http://i7.photobucket.com/albums/y293/samjack_girl/liz_conversion.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/samjack_girl/sparky-1.gif

Příspěvek 20.9.2007 20:58:45
General
General

Odpovědět s citací

Já už jsem tam taky dlouho nebyla. Ty holky tam už začínají být dost otravné, jak jsou absolutně anti-všechno, ohledně 4. série taky nesnáší úplně všechno, aniž ji viděly...takže jsem tam odtud radši vycouvala, protože i když jsem byla jenom anti-Carter, nějak si mě tam lidi s těmi "antiky" :) začali spojovat. :D

Toto je spoiler!!!:
Rozhodnout se za takových okolností není snadný a když si Shepp oddrandil někam ve skafandru nechat se zabít a nechal McKaye s počítačem v jedné ruce, s šroubovákem ve druhé a ještě naprogramovat nanity a vlastně jako zastupujícího velícího...řekněme, že to na klidu moc nepřidá a rozhodnutí pod tlakem nejsou vždycky ta nejlepší-nebo naopak jsou :wink: Člověk nikdy neví, jak by se za takových okolností zachoval.
Naposledy upravil Klenotka dne 03.10.2007 20:14:35, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.10.2007 18:51:57
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tohle mě pobavilo, po shlédnutí prvního dílu čtvrté série jsem krásně odhadl děj druhého. Když jsem si nyní přečetl spoilery jak se to tam vlastně všechno nakonec stane, tak jsem zjistil že jsem vlastně předtím vymyslel bez přečtení jediného spoileru kompletní pravdivý děj k druhému dílu.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 03.10.2007 23:08:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

[quote="ninja_girl"]Klenotka: No jó, zase my. :D ;) Asi nesejdeme, protože já už jsem tam přestala chodit, už mě to tam poslední dobou přestávalo bavit. :( Zvlášť kvůli lidem, kteří si pořád melou to svý a nevěří jak někdo nemůže mít stejnej názor jak oni, i když svůj názor obhajuješ jak chceš, oni ti prostě vynadají do idiotů. :roll:

to by mě zajímalo do jakejch témat tam chodíš. Mně tam do idiotů ještě nikdo nenadával, to bude asi tim, že chodim do témat kde mám stejnej názor jako většina (třeba anti sga S4)

Příspěvek 04.10.2007 16:23:33
General
General

Odpovědět s citací

g.o.d - kdybys ses podíval výš, tak bys viděl, že jsme mluvily o topicu Anti-Carter. :wink: Taky už tam nechodím, pořád tam melou to samý...občas si zanadávat je fajn, ale teď už dost vaří z vody. Jistěže chodíš do anti-topiců, tam s tebou budou pochopitelně všichni souhlasit a nemusíš tam obhajovat svoje názory. :wink: I když někteří lidi na GW už jsou fakt netolerantní. Ty militantní pro-season 4 to je zase jiný extrém a ti se zase vyžívají v urážení každého s jiným názorem, kdo má byť jen jednu námitku proti 4. sérii :roll:

Příspěvek 04.10.2007 16:57:31
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to G.o.d. do idiotů přímo ne, ale už se tam proti tobě ohrazovali jestli to že Adrift byla blbá episoda musíš psat do každýho topicku :D

Pardon, prostě sem si musel rýpnout :oops:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 05.10.2007 10:50:48
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka:aha, to mi nějak uniklo. Koukám, že bych se moch do tématu pro-s4 aspoň kouknout.

Balial: no je to těžký, ale nějak ty dva tisíce příspěvků získat musim :D

Příspěvek 05.10.2007 11:50:52
General
General

Odpovědět s citací

g.o.d - mám dojem, že tam někdo psal, jestli si to už nechceš dát do podpisu a dát s tím pokoj :) Já mám taky hodně příspěvků i bez nadávání :) (DH thunk thread dělá svoje :))

Ale to je už značný OT :oops:

K tématu: Dneska Lifeline s efekty. Jsem na to moc zvědavá, protože tahle epizoda byla hodně divná bez efektů. Víc se tam toho dělo a vůbec, takže se těším.

Příspěvek 06.10.2007 17:54:33
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Titulky vydány

Přesouvám ze spoilerů :arrow:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.10.2007 18:05:54
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Fajn takže stručně :wink: Mě se to líbilo, Nevím co víc dodat. :oops:

Asi to není plnohodnotné zhodnocení, ale má to celkem slušnou výpovědní hodnotu :D
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 06.10.2007 18:06:11
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Musím říct, že se mi Lifeline líbila víc než Adrift. I když ten náhlý nápad vyždímat z přítomnosti na Asurasu co nejvíc...nevím, jestli by tím takhle Atlantis riskovali.

Ale řezal jsem se u hlášky "nanite asses", ta se povedla :D

A pak mě pobavil konec, jak dálkové senzory na Atlantis zaznamenají ty lodě...to by asi replici Atlantis taky zaznamenali...inu asi nejsou tak všímaví nebo jen opravdu neví, kam nasměrovat anténu :-)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 06.10.2007 18:08:40
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

stalker: senzory zkoumají vesmír, ne planetu, čili nemají šanci Atlantis zahlédnout, navíc těch pár sekund než vstoupili do atmosféry - to si jich asi při tom shonu nevšimli :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.10.2007 18:11:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se tedy více líbila Adrift. Lifeline byla taky supr, jak jinak, ale přišlo mi, že ke konci už to mělo celkem průhledný děj.
Totálně mě zmátla Elizabeth s tím falešným scénářem pro Oberotha (snad jsem to napsala správně), to jsem si říkala, jak se z takové šlamastiky dostanou a bác, nic nebylo :)
Souhlasím, ta hláška "nanite asses" byla fakt dobrá :lol:

Příspěvek 06.10.2007 18:14:44
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jj, to je možné, Sheppard se se sestupem do atmosféry opravdu moc nezdržoval :)

Ještě k tomu příkazu, co aktivovali - co se asi stane, až Replici Wraithy vyhubí...usadí se na planetách a budou se dál a dál množit, až budou v celý galaxii. Takhle se aspoň drželi ve svym gigantickym městě. No uvidíme.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách