Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Mafia 2

Mafia 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Bude Mafia 2 lepší než Mafia 1?

ANO
59
58%
NE
42
42%

Celkem hlasů : 101

Příspěvek 27.2.2007 12:46:14
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Z mého zdroje v Illusion Softworks jsem se dozvěděl ze Mafia 2 by měla byt představena na jaře nebo počátkem léta víc informací jsem z něho nedokázal vymámit. Napište taky vaše návrhy na ději o kterém se zatím nic neví.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 25.4.2008 17:59:46, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 01.3.2007 21:41:15
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no jasne ze bude lepsi nez jednicka kdyby nebyla tak to lidi hrat nebudou nebo aspon ja ne :(
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 01.3.2007 21:47:33
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nemůžu hlasovat nejsem vědma, ale očekávám že bude lepší nejméně graficky a zvukově, ale herně až to budu mít čest vyzkouset!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 01.3.2007 22:08:35
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já si myslim, že dvojka nebude lepší než jednička, ale nemůžu to říct na 100%, protože ještě nevím o čem to bude.
Obrázek

Příspěvek 02.3.2007 00:13:53
Westik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jsem přesvědčený o tom, že lepší nebude... :(
Jednička je zkrátka jednička - skvěle propracované jak graficky, tak i dějově. Jsem sice zvědavý jak bude dvojka vypadat - nové možnosti, jiný příběh, ale podle mě bude z větší či menší části kopírovat jedničku...
Jak ale říkám, je to jen můj názor a nemusíte ho brát vážně...

Příspěvek 02.3.2007 19:50:19
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Taky bych řekla, že lepší než jednička asi nebude (holt jsem pesimista). Na jedničku prostě nic nemá..ale nechme se překvapit, třeba přece jen dvojka překoná jedničku...

Příspěvek 02.3.2007 22:04:39
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dvojka bude lepší, neboť tam budou vychytaný nedostatky a připomínky, co byly v jedničce
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 02.3.2007 22:51:16
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevim no, možná vychytají nedostaky ohledně grafiky a zvuku. Ty tam někdy byly dost vtipný, viz. Mafiáni sedící na střeše auta :D . Ale nejsem si tak jistý s tím, jestli i hratelnost a příběh bude tak dobrý jako v jedničce. Jednička mě dokázala tak v táhnou do děje, že jsem u ní mohl sedět celý den.

Příspěvek 04.3.2007 14:51:28
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No spíš bych napsal týdny, když se nedařilo prokousat se nějakou misí :rflmao: , např. tím závodem s formulema. Jsem tenkrát myslel, že počítači provedu :comp: . To mluví za vše. Ale opravdu super hra. Snad se jim povede i dvojka. Mohli by už taky ukázat nějaký info o dvojce a kdo ví jestli vůbec bude. :idea: Tolikrát se o ní už mluvilo, ale nikdy oficiálně, takže nevím čemu věřit. No ale uvidíme. :)
Obrázek

Příspěvek 04.3.2007 21:01:23
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj, naprostá pravda. Závody byly katastrofa, tak dlouho mi žádná jiná část netrvala. Jinak dobrá hra, pěkná grafika a všechno to šlapalo v pohodě na pomalých strojích (750 Duron, 256 MB ramm 133 MHz, grafika: GeForce 2 mx 32 MB)
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 04.3.2007 21:11:43
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Apple píše:
Nevim no, možná vychytají nedostaky ohledně grafiky a zvuku. Ty tam někdy byly dost vtipný, viz. Mafiáni sedící na střeše auta :D . Ale nejsem si tak jistý s tím, jestli i hratelnost a příběh bude tak dobrý jako v jedničce. Jednička mě dokázala tak v táhnou do děje, že jsem u ní mohl sedět celý den.

A taky když jsi platil pokutu, tak v rukách neměli peníze,ale ruce měli prázdný.
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 04.3.2007 21:12:50
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nefertiti píše:
Taky bych řekla, že lepší než jednička asi nebude (holt jsem pesimista). Na jedničku prostě nic nemá..ale nechme se překvapit, třeba přece jen dvojka překoná jedničku...

Jj,jednička byla skvělá. Musím s tebou souhlasit
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 04.3.2007 21:12:57
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Malas91 jak jsem na začátku napsal tak by měla být Mafia 2 představena na jaře nebo začátkem léta. Tím myslím že oficiálně bude oznámeno že se na ní pracuje a pustí se do světa nějaké obrázky a videa. Není to zatím jisté jestli to bude na jaře tohle jsou jenom podpultové informace. Ale už je potvrzeno že Illusion Softworks pracuje na hře která bude podobná Mafii bude se odehrávat ve stejné době... to je už na 100%.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 17.8.2007 08:44:00
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Redaktoři herních magazínů se díky svým kontaktům dostanou ke spoustě žhavým a často pikantním detailům o chystaných titulech, ale vzhledem ke zdroji obvykle musí, ač velmi neradi, držet jazyk za zuby. Dlouhá léta to byl i případ pokračování Mafie, která v roce 2002 proslavila českou vývojářskou firmu Illusion Softworks po celém světě, sklízela devítková hodnocení a prodalo se ji přes milion kusů. Že někdy vznikne dvojka, bylo po různých náznacích veřejným tajemstvím, ale Petr Vochozka ani nikdo jiný to dosud oficiálně nepřiznal. Ostatně ani nesměl, neboť takové věci jsou vždy v kompetenci jejich vydavatele Take 2 Interactive. Ten chtěl nechat brzké oficiální oznámení jako obrovské překvápko, ale dopustil se zásadní chyby, kterou jsme objevili (a snad aspoň tentokrát dají notoričtí mirrorovači pravdivě zdroj/thx :)

Kvůli přísným zákonům v Německu musí nejen všechny plné hry, ale dokonce i propagační trailery před vypuštěním na veřejnost obdržet nálepku od organizace Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle, aby bylo zřejmé, pro děti jakého věku jsou vhodné. Týká se to i videí, která budou ke shlédnutí na Games Convention v Lipsku. Když tedy zabrouzdáte na stránku USK.de a zadáte do vyhledávacího formuláře "Take 2 Interactive", ze záznamů zjistíte, že na veletrhu budou promítat něco od Rockstaru, BioShock, Darkness a také... trailer ze hry jménem Mafia 2! Znamená to, že někdy ve dnech 22.-24. srpna k příležitosti GC konečně dojde k jejímu oficiálnímu ohlášení. Zatím je potvrzena platforma PC:

[img][images/thumbs/HAck_mafia2gc.gif]http://games.tiscali.cz/images/news/mafia2gc.gif[/img]

:twisted:

Příspěvek 17.8.2007 08:57:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hmm paráda, na Mafii se těším. Jednička je i po letech výbornou zábavou, tak doufám, že jí dvojka napodobí. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Další

Zpět na Hry